💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 4 (29.09 - 06.10)

• 44 308
  • 1 254
  •   57
Отговори
# 960
Дъртаци на 50 г. 😳
Леле! 🫣

Така е думата Simple Smile Аз съм ги минал вече и реално съм си дъртак, и то осъзнат Satisfied

# 961
Абе от блатото се излиза САМО С БИТКА Sweat SmileSweat SmileSweat Smile

Тия двечките сърнета как изобщо не вденаха, че чисто и просто си ги използват по най-долен начин. Те са си 100% прежалени. А и Ралица ги гледа гърбом с истинска надменност. Изключително са удобни, защото са млади, спортни и супер нахъсани. За това биха висяли там и до 8мо пришествие, каквото и да става, каквото и да им струва. На тях отдавна им е напавен профил от продукшъна и са преценили, че по-удобни от тях в сравнение с всички останали - просто няма! То, колко и да мисля, наистина не виждам кои други биха висяли 708 дни по блатата. 90% шяха да си бият камшиците, още повече като осъзнаят как реално си се ебават с тях...

Малиии тоя Кристиян се оказа нечовек. Виждал съм доста 50-годишни в изрядна физическа форма, но всичките им личи по лицето. Видяхте ли лицето на Кристиян.. Все ено е правил 80 пластични корекции. Повечето дъртаци им лични много ясно по лицето, всичките имат доста подкожна мазнина, както и сериозни бръчки, а тоя нечовек е като опънато корабно платно ахаха Ето какво прави здравословното хранене и консумацията в режим и само на ествествени храни.. Това не може да бъде компенсирано с какъвто и да е спорт.

Драмата с Десислава и Александра изобщо не ми допадна, но изглежда за продукцията това е топ-интрига, която не биха пропуснали в никакъв случай SatisfiedSatisfiedSatisfied
Това за здравословното хранене не е вярно. Всичко е до ген и телосложение. Аз редовно минавам за студентка, пък съм много далеч от тази възраст. И определено не се храня здравословно. Wink

# 962
Опасявам се, че и аз започвам да си мисля, че всичко е сценарий. За какво им е да ползват таблети, когато казват на всеки къде да седне. Вчера беше очевидно, че им казваха кое ковчеже да изберат. Погледите встрани на лошите актьори бяха очевидни. Карат Александра да се прави, че се колебае, да сменя. Фалшиво е. Върнаха точно тези, замесени в скандали, нахраниха гладните, а Дечо още не е гладувал достатъчно. Късмет?! Оле, оле, вече никой не вярва. Как пък на предната елиминационна останаха точно тримата жълти?! Как пък сега са точно 4ма равностойни мъже?! Все случайност, угодна на продукцията. Има един стар лаф  "Като на кино".

Да, когато Наталия се засегна и почти разплака, влезе в изолатора, но я върнаха, не бяха заснели достатъчно сеир. Той и Алекс искаше да влезе, но се усети, че не може, и се върна. Калин искаше да легне, но нещо му обиваше на цимента и вероятно легна някъде встрани на тревата.  Всичко е сценарий, задължават ги и при сините си личи. Иначе трябва да гледаме само как Лапунов и Калин лежат. За мен конфликтите им са преекспонирани. Заяжданията на Наталия и Чикагото по-скоро ми приличат на такива между двойка с 30 годишен брак. По снимките отвън се разбира, че не е като да не могат да се гледат. И това не е Биг брадър, където ги снимат 24 часа в денонощието и подбират какво да излъчат. Тук идва снимачният екип и казва кога за какво да говорят. Много са ми смешни, когато кажат "Аз извиках еди кой си уж, че ще ... събираме раци...а всъщност е да заговорничим". А, не, другите не виждат камерите след вас, мислят си, че ще ви снимат как ловите раци, те трева пасат. Как пък на пъзелите някой все води обедително, но е застигнат и почти да стане обрат.  Последната битка разликата била 3 части. Да, да.  Всичко е за да чуем "Ще имаме ли обрат?". За жалост до голяма степен участниците са едни марионетки.

# 963
  • Буркина Фасо
Е,може и така да е..Но е факт,че цялото племе бяха наредени до нея докато се хранеше..Нормално би било или Гордиенко да се прибере и да яде сама,или тези които се дразнят от племето да се приберат за да не  я гледат..

ами не са се прибрали. значи не им прави впечатление докато тя се храни.

# 964
точно пък на кристиян му личи, че е около 50-така. в добра форма е, но не младее особено, вероятно защото е по-сух.
коеджикова пък изглежда с едно 10+години, много е състарена.

# 965
Честно казано този сезон само кастинг битките са ми интересни имам предвид с ветераните, но пак се очертава да е пародия и да не са всички топ участници...Юлиян от първи сезон, Гого, Димитър от предния сезон, Цецо от пети сезон, Мартин войникът от трети сезон...има мн добри, но едва ли повечето искат да участват предвид каква пародия е с всеки изминал сезон, а пък други сякаш са подценени от самата продукция.жалко

# 966
Много ясно, че ги карат да гледат Гордиенко. И Георги от сезон 4 като си хапваше пред гладните, пак всички го гледаха. И във всеки сезон досега е било така. И да седят пред камера и да ги снимат също, дори когато искат да избегнат конфликтите, но думи в устата не могат да им вкарат насила.

# 967
Едно ще кажа, поне на физика - дай боже повече "дъртаци" като Кристиян.

# 968
Имам близо 30годишен брак, никога не ме е наричал мъжа ми "животно" или нещо такова, що за глупости . Явно не сме нормална двойка 🤡

Последна редакция: пт, 03 окт 2025, 16:15 от araselia

# 969
  • Be realistic - plan for a miracle.
Дъртаци на 50 г. 😳
Леле! 🫣

В България генерално се смята, че на 40 си за кофата. ✌️

# 970
Естествено че ги съветват. Обясняват им каква стратегия да направят за да е изгодно за тях. Все пак са спортисти и мислАнето , особено под стрес не им е приоритет. Не , че са глупави , просто нямат цялостен поглед на картинката като нас. Оставени на самотек, се получават скучни, предвидими и често несправедливи развръзки. Аз съм силно ЗА сценарий. Лошотията и некъдърността въпреки сценарият, никой не може да си я скрие. Излишно е през пост да се коментира , колко е нагласено. Излишно е и да ни замазват очите , обидно е да се лъжем грубо. Очеизвадно е.
Ввтеринарката се надявам да размисли , не е тъпа и итмъщението няма да и помогне

# 971
Е,може и така да е..Но е факт,че цялото племе бяха наредени до нея докато се хранеше..Нормално би било или Гордиенко да се прибере и да яде сама,или тези които се дразнят от племето да се приберат за да не  я гледат..

Да не мислиш, че доброволно седят там и гледат как Гордиенко яде? Не чухте ли Чикагото как каза : "Не стига че съм принуден да седя тук и да гледам как яде...."

# 972
  • София
Е виЙ не разбрахте ли, че Бургера и ХотДога са били холограми? Само така се връзва със "доказателствата" че са таблети JoyJoyJoy

# 973
  • София
Всеки може да вярва в каквото си поиска.
Отново ще се повторя - няма никакво значение дали са екрани или не.
Но съм сигурен, че 100% няма никакъв късмет, а всичко е така както го реши продукцията с кутиите на ''късмета''

Забравих да похваля Кристиан в снощното си ревю на епизода. Човека изпадна в транс и се отнесе някъде.
Чудесна игра. Този кръст си стана мъжки, хехе. Гого и Лефтеров, Мишо, Кристиан.
Яд ме е обаче, че не видях как ще се представи Лапунов на тази игра.

# 974
Ако е само "съветване" бива, въпросът е доколко "настоятелни" са тия съвети и могат ли изобщо да не се съобразят с тях - примерно кого да пратят на блатото, дали да си дадат грошовете, дали да не си дават зор в някоя битка, дали нарочно да се правят на по-големи идиоти ( Наталчето) или тапири (Гордиенко) или нарциси (Алекс, доктора, Кралев от предния). То е ясно, че за всяка роля се избира актьор припокриващ се максимално с героя,   но примерно не вярвам и не искам да вярвам че Гордиенко е  чак толкова нагла в живота и че въобще има такива хора

Общи условия

Активация на акаунт