💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 4 (29.09 - 06.10)

• 40 320
  • 1 172
  •   35
Отговори
# 990
Ако не бяха нагласили нарочно нещата, днес една от Сакатенко или Наталия щеше да си ходи Tired Face

# 991
  • На Изток от Рая
Александра не рева толкова, голяма драма, но вярвам, че Сапунджиева ще се върне. Не знам тя защо реши, че Александра, ако избере жена ще е от злоба, защо да праща мъж, който ще се върне веднага

# 992
  • София
Само да вметна, че Карина прие достойно съдбата си. Стисна зъби и тръгна към блатото, като войник. Да припомня ли какви драми спретна Д-р Коеджикова. И какво тръшкане беше.

# 993
Това е манталитет - всеки път знаеш,че има лошо, ама баш на мен ли пък ще се случи, и като се случи три реда сълзи и сополи, аз съм лузър и гарда пада. Ами все на някой трябва да се случи, такава е схемата в живота - за един сватба, за друг брадва ,има драматичен обрат на събитията 😂

# 994
  • В Града на Липите
Дино пък, чакал Гордиенко и Наталия, че да им нахлузят по 30 кила жилетки с доктора и да лазят по арената, а Наталка да подскача като козичка и да им припява. Grinning

# 995
Зависи от играта, очаквам Йоана или Карина да се върне следващата седмица. Ще е забавно ако Карина изпрати д-р К пак на блатото :Д

# 996
  • София
Имаме нов обрат в племето на Завоевателите.
Ивайло, Кристиан, Александра и Николета - 4 човека
Шопа, Томи и Миро - 3 човека.

# 997
  • На Изток от Рая
Искам Алекс да е 3-ти или 4-ти. Предполагам, че Дино ще е с него на елиминация

# 998
  • В Града на Липите
Имаме нов обрат в племето на Завоевателите.
Ивайло, Кристиан, Александра и Николета - 4 човека
Шопа, Томи и Миро - 3 човека.
И капитанството в Алекс Simple Smile

# 999
Стискам палци за Дино, доктора и Чикагото.
Последния ще си ходи, а третият? Блато?

# 1 000
Ами как да спечели жена - те сами ще се изядат. Май няма случай жена да изпрати мъж на блатото(ако изборът е техен разбира се), обратното - бол, няма при мъжете кавалерство и скрупули

# 1 001
  • София
Горкия Дино, късичък е за тая пипкава игра. Стискам му палци. Не стискам на бат'Сандо. Grinning

Сапунджиева много емоционална жена, чак малко по детски ми се струва, че разсъждава и приема нещата. Николета се ориентира навреме в променливата ситуация.

# 1 002
Някои реват от страх къде отиват. Втори от яд, че някой го е изиграл и си играе с него. Мисля, че Сапунджиева е от вторите. Държа се на плажа, ще избута и блатото. На плажа не беше от мрънкащите. Вярвам, че ще се върне.
Само може да се заформи проблем и да не може да заиграе с Ивайло. Няма да понесе и Александра ще е в коалицията. На Николчето не и пречи. Тя си каза, че играе с Иво и не я вълнува Александра.

# 1 003
  • София
Пф, май няма да позная за Алекс. :о
Не очаквах да е толкова бавен.
Очаквано Доктора ги разби. Браво на Чикагото.

# 1 004
Елементарна битка ...уж мъжка игра щеше да е, силова примерно...без жилетки ..ама не, баланс ...

Общи условия

Активация на акаунт