💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 4 (29.09 - 06.10)

• 43 891
  • 1 247
  •   63
Отговори
# 1 185
Така е монтирано промото, че да остане "изненада" какво ще загубят ако не познаят победителя. Варианти бол, но аз бих заложил на "Пращат някой от тях (Сашка) на блатото" JoyJoyJoy
Е не Satisfied
Тогава ще ги призная от продукцията. Циркът ще е голям. Сапунджиева и Сашка отново заедно.

# 1 186
  • София
Тези, които твърдят, че Доктора е бил сготвен,включително и Туджаров.
А как ще коментирате първата битка, която си беше точно за доктора. Пипкава игра, която изисква нерви и спокойни и прецизни ръце.
Е...

# 1 187
  • София
Виж сега, не помня Туджаров да е казал "сготвен". По-скоро изчерпан. Да възможно беше да се спаси тази седмица, но следващата ще бъде пак на същото място по същото време и този път вече играта нямаше да е "точно за доктора".
А относно самата игра за спасение: ключовият момент беше когато плочката падне вътре в кулата как ще я извадиш: доктора е с по-къси ръчички от сините, а накрая според мен се разбраха двамата зелени да се спаси Дино и доктора се забатачи ненужно (поне според това което видях, но тъй като аз вече не ги следя под лупа малките детайли, може и да не съм го разбрал правилно).
В крайна сметка Доктора никога не е бил чак такъв фактор (както беше един Раду миналия сезон), че да очакваме да го пазят дълго, изживя си моментите, свърши му сюжетната линия, нова нямаше от къде да се извади и просто му дойде времето да си излезе по правилния начин, без да го мъчат по блата.

# 1 188

Нвщо ми се губи логиката на феновете на доктора. Масово твърдят че докторът е бил по-добър на всички елемемти освен на варелите и правят извод, че същият е бил сготвен. Значи продукцията дала 7 (примерно, не съм ги броил) елемента в полза на доктора и 1 в полза на Алекс но сготвен е доктора. Трябвало е и осемте да са за доктора за да е честна битката - пъзел вместо варелите, или пак варели но да ги бутат през ровове. А ако бяха дали и едни халки дето докторът въобще нямаше да мине? Тогава сигурно нямаше да е сготвен а направо кремиран
Напротив. На халките винаги е минавал, че и задминавал другите. Във всички битки беше добре и нямаше на какво да е слаб, особено пък пъзели, разни други мисловни задачки. Само варелите се видя в онази битка на племената беше трагичен-страх от високото ли има не знам, но там едвам мина и то само веднъж, ама се видя и забеляза от всички и беше коментирано дори от Павел. Тези варели  и времето, което изгуби беше колкото една обиколка на другите елементи, та...не е хич без значение. Признавам, че Алекс дръпна и то като видя колко му е трудно на доктора видя възможност и се пораздвижи. Преди това коментира как не бил ял, колко е слаб, какво ли не изтъкна. Не знам забелязахте ли на последната елиминационна как отпадна и какво каза - не било нужно да се напъва, щото се знае че няма да победи и караше другите да слизат (това май не сме го коментирали, но така беше и ясно чух) Какво е Алекс дал на племето да питам и какво Доктора? Сравнени двамата са на светлинни години , да не споменавам синхроните, изразяването, ценностите, че дори начина на игра-докторът стриктно изпълняваше всичко, а Алекс да мине метър и да прекара другарче. Хайде стига с този Алекс, той си е за поправка на главата за мен и пациент на доктора, ама... същият е и Иван, как пък не се събраха двамата и кокона Наталия заедно в едно племе с Гордиенко за цвят. Дори не знам кой ми е най-противен , това не е характер на спортист и човек влезнал във формат , където го гледат толкова хора.

# 1 189

Нвщо ми се губи логиката на феновете на доктора. Масово твърдят че докторът е бил по-добър на всички елемемти освен на варелите и правят извод, че същият е бил сготвен. Значи продукцията дала 7 (примерно, не съм ги броил) елемента в полза на доктора и 1 в полза на Алекс но сготвен е доктора. Трябвало е и осемте да са за доктора за да е честна битката - пъзел вместо варелите, или пак варели но да ги бутат през ровове. А ако бяха дали и едни халки дето докторът въобще нямаше да мине? Тогава сигурно нямаше да е сготвен а направо кремиран

Причината е, че хората често не са обективни. Когато победи някой, който не им е симпатичен, веднага търсят причина да го критикуват — или обвиняват продукцията, или намират друга „несправедливост“.

В конкретната битка нямаше абсолютно никаква намеса от страна на продукцията — дори напротив, битката изглеждаше направена все едно е в полза на Доктора. Просто той не успя да се справи.

Ако Алекс не беше се отказал от капитанската битка или глупоститет които дрънкаще  още на визитката, ако не се държеше като егоцентрик, не говореше непрекъснато и не се опитваше да да се самоизтъква в племето и да мачка Наталия, хората може би щяха да го харесат. Тогава щяха да кажат: „Това беше честна, мъжка битка между двама достойни играчи.“

Истината е, че на хората трудно може да се угоди. Ако харесваха Алекс, щяха да викат: „Той не заслужава да е на елиминация! Защо не пращат Краварката или Наталия

# 1 190
Тези, които твърдят, че Доктора е бил сготвен,включително и Туджаров.
А как ще коментирате първата битка, която си беше точно за доктора. Пипкава игра, която изисква нерви и спокойни и прецизни ръце.
Е...
Че той си беше почти на края на играта да нареди кулата, но...беше първи в редицата отляво на дясно и оттам духаше вятъра. Точно тогава почнаха да му падат плочките на поразия. Другите също падаха, но тези на доктора направо ги отвя се видя ясно.

# 1 191
Да и глупака доктор, каза:" А да, не се бях сетил, трябва да се замисля"
Аз пък си мисля , че го сготвиха леко, точно на варелите защото и Павел каза, последните 2 са доста отдалечени! Което за дългия Охльов не е проблем с дългите крака Wink но за стратега беше препъни камъка!
Те са почти еднакви на ръст — има най-много 2–3 сантиметра разлика между тях. Не е като случая с Калин и Шопа, където единият е около 180 см, а другият — 2 метра.
Докторът просто намери техниката чак към края на битката, но дотогава беше доста зле. Няколко пъти се закачи с въжето, движеше се несигурно, личеше си, че го е страх. Не беше достатъчно адаптивен, и това му изигра лоша шега. На силовата част, обаче, не може да му се отрече — беше звяр."

# 1 192
Брутална, физическа, мъжка битка. Слънцето изтощава двойно повече, дори и от вагонетките с по 650 кила. Ще ме прощават жените, ама такива битки искам да гледам. Много съм хранил Алекс, но евала за победата, няма какво да си кривя душата. Исках да отпадне, но игра много разумно, показа воля и заслужено спечели. Жалко за Доктора, ама така и да не им хване цаката на тия варели е срамота. Когато започна състезанието го виждах като потенциален победител, ама явно съм го надценил. Беше си наредил играта, ама Моника увъртя Иван и оттам всичко тръгна надолу. Много ми беше смешно онази Карина да му се подиграва, как разправял, че има 4 Поршета- ами има, тия пари ги е изкарал с уменията си в операционната, с човешки животи в ръцете му, може и 20 Поршета да си купи. Завистта може да е лошо нещо, но няма по- лошо от подигравката с можещите и издигането на пиадестел на посредствеността. Апропо, много се радвам, че въпросната отиде да реве на блатото.

# 1 193
Битката не ми се видя да е нагласена за някой специално. Браво на победителя въпреки, че не го харесвам като човек.
Докторът може би реши, че не си струва всеки път да ходи на елиминация, знаеше че е обречен при толкова жени...и иванушка. Като, че ли се сбогуваше с Дино, когато го прегърна след първата игра. И аз мисля, че отстъпи, за да продължи Дино като по-млад и с повече сила.
С нетърпение чакам да видя физиономията на иванушка, когато го номинират жените. Ще му се плюнчат колко е добър и затова го изпращат, за да се докаже в собствените си очи 😄

# 1 194
Дааа, Карина беше яко злобна. Дано не се върне от блатото.

# 1 195
  • В Града на Липите
Битката беше хубава и се оказа равностойна. Доста го подценявахме Алекс, но ако говореше по-малко и не се скатаваше толкова, щяхме по-рано да видим, че не бил толкова слаб на арената.
Въобще не вярвам доктора да е отстъпил на Дино. Не му е в характера или поне не съм го видяла да се размеква или жертва досега. Изненадана съм на лоялността на Дино, защото ако искаше щеше да е на мястото на Иван. Дано стигне до финала. Глътка  свеж въздух е с чувството си за хумор и позитивизъм.

Последна редакция: сб, 04 окт 2025, 16:20 от hrissi_sz

# 1 196
Аз залагам, че Кралев ще победи Simple Smile
Няма да забравя слипа от миналата година

# 1 197

Напротив. На халките винаги е минавал, че и задминавал другите.
Май гледаме различни програми. Я погледни пак последната териториална!

# 1 198
Яд ме е за Доктора, харесвах го, въпреки егото. Особено в началото се раздаваше на арената, после, след въртелите на Пекин му спихна ентусиазмът. Определено беше двигателят на племето, мислеше няколко хода напред и допринесе за доста от спечелените племенни битки. Харесвам мислещите играчи, не харесвам лузърите, тук визирам себичният и егоцентричен Алекс, който се разигра само защото собствения му з@дник беше на пангара. На капитанската се пазеше, единственият отказал се капитан, но дойде ли яйцето до д-то, друг Алекс показа. Интересно ми е защо жените трябва да влачат и бутат тежести минимум два пъти по-тежки от собственото им тегло, а 4-ма здрави мъже да балансират и редят плочки? Някой много мрази жените и им отмъщава, вече седем сезона! Не мога да не кажа добра дума и за Дино, това е единственият участник, който успя да ми промени  мнението в положителна посока. В началото го мислех за първичен и слабо интелигентен въздухар, а той се оказа готин пич с хъс, достойнство и чест. Поздравления, Дино и успех в живота на Доктора!
Продължавам да недоумявам защо нямаше пъзел в снощната битка? Един срещу друг на елиминация се изправят двамата доайени на пъзелите в седми сезон на ИВ. Продукцията вместо да се възползва от това, ги кара да скачат, като планински кози по варелите, и да бутат вагонетки! Какъв щеше да е проблемът, ако вместо да вкарват някакви си топки бяха решили един пъзел, но качествен. Епична битка и радост за окото на клетия зрител, но не би! А дали резултатът щеше да е друг, и Алекс да е чао?
Дино го харесах още в първия епизод. Тогава позитивното ми мнение остана само 2-3 лайка. 😄

# 1 199
Не съм усетил кога Дечко е станал всенароден любимец. Дойде вчера, гладните жени го затвориха с 2-3 обиколки... какво съм пропуснал, с какво се прослави?
Иначе ще е напълно в стила на продукцията да го пратят при сините - да получат най-сетне и те подкрепление и да ги зазидат окончателно в изолатора! Само да му дадат китарата, да направят един дует с Наталито, акустиката ще е невероятна!

Общи условия

Активация на акаунт