Отговори
# 180
Привет мамчета в очакване.
Извинявайте, че се намесвам във вашата тема, но тази сутрин чух, че Дарик радио организират някаква игра или нещо подобно за бебета родени от 09.04.2007 до 31.05.2007. Та значи, първите 1000 (хиляда) бебета, родени в този период и записани в радиото, получават награди. Повече подробности в сутрешните предавания на Дарик радио. (понеже не слушам това радио и го разбрах случайно повече подробности не знам, но можете да се възползвате).
Дано не повтарям тази информация. Ако е така, моля да ме извините.
Леко и безпроблемно раждане ви желая на всички и само здрави и усмихнати бебета.

# 181
  • София
Mylene Hug!

На мен честно казано не ми се ходи на лекция утре, но много ми се ще да ви видя. Хайде наистина да организираме нещо след това, то не остана много време, но пък не е нужно много да го планираме - само да си изберем час (в колко точно свършва лекцията) и място. Съгласни?

Аз днес бях на ЕКГ, тонове и иследвания - всичко е ок. Остана ми само консултация с анестезиолог и не запомних какъв още специалист, и с доцента, и... Леле, като се сетя, че 99% ще ме режат другата седмица и ме втриса... Ама нещо съм понастинала, та дано да се оправя до тогава Peace, защото наистина ме е страх от самия момент, ама повече ме е страх да не ми почнат контракциите предварително като миналия път Praynig Praynig Praynig.

Чакам отговори за срещичката - ако искате мога да направя списък.
Чела84 - чакаме новини за племенника и се молим всичко да е наред Praynig!

Последна редакция: пн, 16 апр 2007, 16:43 от Eiphnh

# 182
Майче,а къде има БОЗАДЖИЙНИЦА? Hug Hug Hug
собственикът на бозите ЯВОР е клиент на филков, та ще питам къде можем да се наливаме вкусна и евтина боза. не че ще ме вземе на сериозно  hahaha ядки кронос също са 'наши' хора. и сладоледената къща в пловдив Simple Smile

иринче - и аз съм другата седмица за кълцане. но странно защо, откак съм влязла в 9-я месец, изобщо не ми дреме ни за операция, ни за секцио, ни за лудницата около 2-те бебета. абе сякаш не съм аз и не иде реч за мен и новото бебе. спокойствие всеобхватно и необятно ме е подело. и нито с еплаша, нито го мисля. все ми се струва, че док. се майтапи, че другия четвъртък ще ме реже  Joy

# 183
POLI34и аз така от 23 запо4вам с изслледванията и консултациите.В този период ще мина и консултация при анестезиолог  и тогава ще реша с каква упойка да съм да ти кажа 4естно и от двете ме е страх ти какво мислиш по въпроса.Между другото в сряда ще идваш ли на лекцията на 9 месеца можем да е видим там аз тина 78 и приказка сме там ако решиш пиши да се уговорим.

# 184
  • София
Оф майче, завиждам ти. Аз през деня съм супер спокойна и изобщо не осъзнавам, че съм толкова много бременна вече Mr. Green. Ама вечер ме налягат едни тежки мисли и си представям вечерта преди секциото сигурно няма да мигна... Ама Господ да ни пази, ще мине като на сън...

На никой ли не му се среща утре Sad?

# 185
Станах леля в 12:05.Имаме момиченце 3кг-49см.Всичко е наред с беба и майка и.По-касно ще пиша повече щото сега отивам да ги видя. newsm03

# 186
честито бебче на леля chela  passifier да ви е жива и здрава и много да ви радва малката принцеса.

# 187
  ЧЕСТИТО ЧЕЛА НА ТЕБ И НА МАЙКАТА!!!ЖЕЛАЯ МАЛКАТА ГОСПОЖИЦА ДА РАСТЕ ЗДРАВА,ВЕСЕЛА И КРАСИВА!!!! и чакаме подробности

за упойката незнам кой питаше,но тук в Свищов когато правят секцио друг вариант освен пълна упойка няма,явно още са назад с материала,тръшкат те и айде кълцат Close

# 188
Честито бебче, chela! Да е жива и здрава и да радва много освен мама и тати и гордата леля...  Grinning

Ох, като заговорихте за бозички и разни вкуснотийки, на мен ми се прияде бисквитена торта. Направо не знам това откъде дойде, при условие, че тази бременност нямах никакви желания за конкретни вкусове.  newsm78 Нищо де, ще спретна тези дни едно сладкишче, пък малко да се поглезя. (http://www.zadecata.com/vkuhniata/Recepti/Obshta_kuhnia/Deserti/ … _torta_kmleko.htm, нещо такова, но сигурно и с плодчета вътре)

Като чета как наближиха ражданията на majcheto и Ирини, просто се чудя как изтече това време. Сигурно по-малко бих се притеснила като знам точно кога ми е операцията и така човек може да се подготви, стига да няма някоя по-ранна изненада. Честно казано доста ме безпокои фактът кога точно ще започна да раждам, дали ще успея след това да си уредя ВИП стая в Шейново, където казват е някакъв ад ако искаш стая без насрочено раждане и такива подробности. Ще гледам на следващия преглед с лекарката да уговорим нещо по въпроса, но като чувам каква навалица е там последните седмици, малко се притеснявам... Освен това направих една страхотна атака на аптеката на болницата този уикенд - купих си превръзки (изобщо не съм подозирала, че са като памперс  Sick), протектори за гърди, малко лекарства и памперси за бебето, като за малко да се сбием с продавачката, която твърдо не пожела да ми продаде "Памперс", а държеше да взема някаква друга марка, защото всичките памперси в Шейново отивали за общото благо и изобщо нямало смисъл да се купуват маркови. Ей такива дреболии около мен, успоредно с продължаващите проектчета, които вече си мисля, че е крайно време да преустановя, защото ми тежи да седя по цял ден пред компютъра.  Crazy Накрая сигурно ще си нося машината в Шейново да довършвам някой превод...  hahaha

# 189
  • София
Chela84, честита племеничка!!! Да е жива и здрава и да радва всички. А на сестричката ти - бързо и безпроблемнно възстановяване!

И да си пожелаем - само такива хубави новини в темичката!!!

# 190
  • Burgas, Bulgaria
сега се прибирам от док.Имам разкритие  #Crazy и док каза че е възможно по всяко време да родя важното е че изследванията са готови.Ако не си изпревари датата някоя от двете щъркелици ще ви съобщи  Hug.Човечето е около 3200гр. и готово да излиза но както каза доктора-Стискай още няколко дни.
До момичетата в Бургас.Ще раждам при Иванов всичко ми е уредено с него вече.Ще съм със пълна упойка понеже спиналната и епидуралната са ми противопоказни на 100% но това го преценява главно анестезиолога ако предварително невролог не е дал мнението си че забранява този вид анестезия.Аз понеже съм такъв проблем днес като за последно посетих  моя невролог който си даде мнението.
оооооооххххххх хем ми се ще хем ме е шубеееее  Sick    Mr. Green

# 191
Здрасти от нас двамата с прасенцето.

За подаръците- при нас мяй няма да е голям проблем. Роднините по линия на мъжа ми са склонни да дават пари, а не предмети, което е идеалния вариант, а пък за бебето сме купили само най-най- важното именно с идеята да видим какви подаръци ще получим Flutter

# 192

На никой ли не му се среща утре Sad?

На мен ми се среща. CryИ ми се пие бозичка Rolling Eyes

# 193
и аз съм на линия. утре, по-после, когато кажете до другата сряда  Wink
а бозичка си пийвам доста често. много обичаммммм

# 194
mama21, може ли да дадеш малко разяснения за невролога, който казвал каква упойка да се ползва. На мен ми казаха че ще ми дадат направление за ортопед, заради гръбначното ми изкривяване, но за невролог никой нищо не ми е казал Sad

Миналия вторник, след лекцията нямаше презентация и свърши към 11 часа. Тази в четвъртък свърши към 11.30 с презентацията на Авент. За утре не е ясно дали ще има или не презентация, защото са сменили темата.
Ако организирате срещичка и аз ще дойда - само кажете в колко и къде.

Общи условия

Активация на акаунт