Отговори
# 165
Аз гладя само от опаката. Чаршафчетата гладя и от двете, защото бебо ляга на лицевата им страна.

# 166
Здравейте момичета!
Аз днес пак бях на запис - най-после доктора хареса тоновете, а и бебка нещо стана по-активна Simple Smile
Другата седмица съм на консултация и ще ми дадат сигурно вече документите. Питах доктора за гръбначното ми изкривяване - нали вече се знае че ще съм секцио - и каза че ще ме прати в Горна баня за консултация.
Да ви кажа честно като гледах в събота раждането в "Такъв е живота", започнах да си мисля, че е по-добре че ще съм секцио. Доста трудно роди жената. А и беше второ Sad
Мен ще ме приемат след Гергьовден - на 7 май - в болницата. Казаха ми че самата операция ще е между 10 и 15 май. Като че ли вече съм по-спокойна, но не знам до кога.
Дано не се разраждам преди 7 май. Сутринта ми се стори, че коремът ми е по-надолу Sad
А за утре - аз още не съм се записала, дали ще ме запишат при толкова желаещи  Thinking
Ако измислите нещо друго - казвайте - аз съм за  Peace

За багажите - и моя и на бебето са готови - в събота купих и памперсите за бебка за родилния и торбите са строени в очакване...

# 167
120 жени , това ще е същински кокошарник #Crazy  Няма да ходя значи. И без това киселините ми минават рано сутрин и само тогава мога да заспя нормално.

Направиха ми първия подарък за наследника Flutter  - спален комплект и малко дрешки baby_neutral

# 168
а мен най-близките роднини започнаха да ме нападат с въпроси какво да подаряват. и това от 4 страни. а аз наистина нямам нужда от нищо. опитвам се да си изсмуча нещо от пръстите, но не става. а и те искат явно да се изхвърлят с нещо по-така и по-скъпо. а ние всичко си имаме, че дори по няколко броя. замислям се да намеря форма, с която да им кажа, да дадат паричен подарък, а ние да накупим акции на детето. по-смислена идея не виждам на този етап.

# 169
Здравейте, мен пък днес ме събуди телефона към Wink 10 и съм мн кисела Confused
току що звънях в "9 месеца", наистина има записани над 115 майчета, но се надявали да не дойдат всички записали се. Иначе ме информираха, че лекцията е сменена, утре ще изнасят тази за четвъртък т.е. "Къпане и обличане на бебето", а утрешната ще бъде в четвъртък на Кракра.
Ако искате да се срещнем към 9 отпред и ако има места да окупираме една маса, ако не ще идем някъде. Този път наистина ще се постарая да дойда навреме.  Wink
Ако пък имате други предложения пък казвайте.

# 170
eiphnh   Hug
така се радвам че отново си сред нас, така се бяхме притеснили!!
и честит рожден ден на приказка  bouquet само приказни неща да ти се случват!

# 171
nuna, ще се радвам, ако се засечем и кой знае, може и в една стая да сме Simple Smileаз от 23.04 започвам да правя изследванията за секциои до 27.04 трябва да сам свършила с тях..Ти каква упойка си избра за операцията?

# 172
Момичета, някой знае ли при какви причини се ползва пълна упойка за секцио?

# 173
Здравейте и от мен Simple Smile
xai - това с ремонта е много неприятно Sad. Но явно има причина да падне замазката - така че проверете хубаво какво може да бъде преди да правите каквото и да е друго. Аз не разбирам от тези неща и единственото което ми идва на ум е или некачествена работа (ако е правено наскоро) или някъде да е тръгнала влага.
приказка - честит рожден ден на много патерици Simple Smile нека всичко покрай теб да бъде една безкрайна вълшебна приказка Simple Smile
chela_84 стана ли леля вече? Пиши как са нещата.
за лекцията - ами аз ще се опитам да стана рано и да бъда в 9 пред пицарията - ако сме рано там - ще има места ... иначе не виждам смисъл ... по добре да отидем да пием кафе в някое друго заведение. Наплива предполагам че е заради д-р Слънчева - та ще има и разочаровани.
майче и аз не гледам такъв е живота, нито чета бебешки списания, на лекции ходя защото трябва да понатрупат малко информация как се гледат бебета, сред мойте приятели има само 2 бр. родители. Най-добрата ми приятелка, с която напоследък от работа не можем да си видим и очите - тя има 2 девойки и едно приятелче което живее в Австрия е горд татко на 3 месечно момченце ... та няма и от кой да черпя опит Sad Иначе директно им казвай че подаръците ги приемаш в плик, ако ти е неудобно - казвай им какви акции да купуват и ти гарантирам - ще ти ги дадът в брой Simple Smile Аз така бях казала за сватбата ми да не ми купуван нищо, а там всеки колкото е преценил - да ги сложи в едно пликче ... по това време вече си имахме наш апартамент, при това обзаведен, направен и оборудван - 3 години вече живеех ме в него .... но пак не се спасих от 10 комплекта чаши за каквото се сетиш ... и си отлежават в мазето ... Sad за бебето направих списък и им го дадох да си отбелязват какво ще вземат от него. Надявам се този път да няма изненади ....
и хайде наистина да направим едно дневно рандеву - примерно след някоя лекция. Кои са за?
Аз готова с ремонта ........ одавна Simple Smile за бебето всичко е налично Simple Smile ... та си измислих и още неща да пооправя докато се появи девойката. Колата застрахователите я обявиха за тотална щета - т.е. плащат я  цялата ... нещата вървят към това да не се прави ... по скоро парите да се влагат в ново жилище - но още има доста да му мислим и да решаваме.

# 174
Момичета, някой знае ли при какви причини се ползва пълна упойка за секцио?

Здравейте  bouquet,както виждам пишете си и пишете,а аз едва насмагам,поне прочитам на бързо.При мен нищо ново,бебка е много активна,но така като я усещам още не се е обърнала.
Сиско,от моята доки знам,че можеш да раждаш секцио и с епидурална упойка.Ако се наложи при мен секцио,така ще раждам.

# 175
Аз съм ЗА дневно виждане,вечер вече сме уморени и аз лично губя тонус.Браво на разумното предложение на Майчето!Майче,а къде има БОЗАДЖИЙНИЦА? Hug Hug Hug

# 176
  • Перник
Здравейте, най-после успях да изчета всичко, което сте изписали през уикенда  Simple Smile
Аз от дне съм в болничен...официално. Иначе съм в офиса, довършвам изостанали задачки и си обучавам заместничката.
За сутиените и подплънките - убедихте ме - ще си купя, на първо време - 1, пък после, ако трябва и още  Mr. Green
Да се оплача - хемороидите ме мъчат ужасно  Cry Уж си взех Долопрокт, но засега не забелязвам ефект.
Иначе съм ОК, и, честно казано, не мога да си представя, че МЕСЕЦИ няма да ходя на работа  newsm78

# 177
Здравейте момичета   bouquet
Приказка - макар и на патерици - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! newsm59 newsm18 Здраве и много, много приказни мигове за теб и всички около теб!

Момичета, токова много сте изписали, че едвам ви изчетох
Благодаря на всички за пожеланията от миналата седмица  - нали и аз бях с РД   Hug
Гедам за лекцията утре - желаещите са ужасно много и се чудя дали ако все пак се навия са стоя права час и нещо и дали ще се чува? Няакой беше написал че става голяма говорилня? А и темата са сменили  Crossing Arms И без това пътят ще ми отнеме поне 1 час - ако успея да стана на време дали да не се побвам  newsm78

Докторът при който реших да раждам в Св. София ме стресна че бебето е много голямо. Върви почти месец напред! Здравата ме стресна! Добре поне че е съразмерно - т.е. всичо ни е голямо  Simple Smile
Да видим какво ще каже 3D-то на Фемина - в сряда съм там на ЖК. 
Иначе с подготовката за бебето сме почти готови, но все изниква нещо а и аз се чуствам  preggo че и отгоре  Wink ама чантата е готва, че с тоя месец напред  - знам ли кога беба може да ни изненада!

# 178
  • Варна
kar4ita, бебето си беше при мен през цялото време. Не е било в общо помещение. Naughty
За козметиката-ние сме на Бюбхен с Преслав, но в началото ползвах преварен зехтин по съвет на педито. Сега пак така ще процедирам. Peace
chela84, стискам палци и чакаме вести. Hug

# 179
  • Варна
Избили са ми някакви ситни пъпчици по краката там където са отекли и ужасно ме сърбят -приличам на крастава жаба.
Mama21 и аз имам такъв проблем и тъкмо се чудех от какво може да е това. При мен освен на отеклите места ми се прехвърлиха и на ръцете, защото аз цяла вачер не мога да спя и се чеша. Дали са нещо нормално тия неща, защото много си мислех че може да е и алергия.

Общи условия

Активация на акаунт