Отговори
# 150
Добро утро!И аз станах освирепяла от глад.Таз баничка добре ми дойде!

chela_84 ,стискаме палци!

# 151
леле какви са тез колички, как така ще тичаш и ще буташ и количка с бебе  Shocked

Prikazka благодаря за почерпката, аз нямам нищо общо с Русе, но правя същата баница Simple Smile

Ха добро ви утро и хубава седмица Simple Smile

Искам да попитам за интимната хигиена след раждане, може ли да си ползваш интимен гел душ или само вода ?

# 152
Даже си мисля,че ежелателно(нали е с неутрално РН).Аз си спомням ,че си правех промивки със сварена смрадлика.Носеха ми и в болницата.Сигурно има и други неща,казвайте!

# 153
chela_84
стискаме палци всичко да е Ок със сестричката ти Hug Hug Hug

Мочиета, да ви се оплача как нашия  "мил" съсед започна с пробиване на дупки и чукане от 7.30  #Cussing out направо ми иде да го  #2gunfire

# 154
poli34 с теб явно ще се засе4ем в  болницата аз също ще раждам със секцио на 1,2 или 3 май а ще ме оперира Душепеев може  и в един ден да се засе4ем знаеш ли. Laughing

# 155
Здравейте мами;)
Хайде и аз да се разпиша;)
Вчера си теглих един болничен и побеснях, не са ми го изчислили правилно, незнам какво ще е с големия болничен, ако ида в НОИ ще ги вдигна всички на УРА, ГАДОВЕ с ГАДОВЕ, намерили от къде да избиват :bad-
words:
Направо съм бясна, още ми държи.
Иначе нищо ново - не мога да спя, не мога да се навеждам, не мога да се обуя, абе какво мога незнам и аз.
Пазаря се с бебо да излиза, даже го подкокоросвам колко е широчко навънка, ама и това голям инат ще вземе да се окаже бе. В шестия беше тръгнал а сега в деветия ми придава мурафети Joy
Както и да е пооплаках се, после може пак да се включа;)
Чао засега  Stop

# 156
Добро утро и от мен Simple Smile
Сънувах, че изведнъж във форума са се народили 10-на бебчета и веднага скочих да видя кво става Simple Smile Знам че скоро точно с тая скорост ще се появяват.
Днес станах в 10ч  Embarassed Леле, каква майка ще бъда като съм толкова поспалива... Иначе бебето не спира да мърда - да не вземе да се обърне пак се притеснявам...
Сега се въодушевих с русенската баница и следобед ще завъртя една Wink

# 157
Здравейте и от мен Hug.
Аз само да се разпиша в новата тема че като гледам сте я презполовили вече. И на мен много ми тежи и нищо не ми се прави напоследък. И моя багаж за болницата е готов затова пък на бебчо още не съм го почвала. Моислех от днес да го пера и гладя ама като гледам какво е времето не знам как ще съхнат. Обаче нали имам още време - трябва да вляза в май ще стискам tooth. Абе като гледам ние май сме най издържливи. Мамите от април и март се изродиха половината в предни месеци а ние си имаме само 3 бебчета ама то от другата седмица май ще се започне. Нямам търпение въпреки че ме е страх. Ей първите със секцио да разказвате да не да се изпокриете Peace. Хайде чао от мен и успешна седмица

# 158
На това му викам аз затишие "пред буря" Joy Joy Joy

# 159
Момичета за утрешната лекция на 9месеца има записали се 120мами.Какво ще правим?Казаха,че няма да има места!Казвайте!

# 160
ina_ana 120?! пропускам и този път  Naughty

# 161
ми дайте да се срещнем по дневно време някъде. не е речено, че смао по кръчми трябва да ходим - има и сладкарници, баничарници, бозаджийници  hahaha

# 162
 айде и от мен добър ден!!и аз стегнах някой неща за болницата ама нека бебчо си трае още в корема,че другата седмица влизам в деветия.и на мен ми се струва че на нашите майски бебета им е хубаво в коремчетата и не им се излиза рано,но нека така да си мърдат там Laughing.
Аз наготвих една манджа и следобед ще изляза на разхока.
  От мен спорен ден майчета!!!! Hug

# 163
добър ден и от мен:)
и на мен ми се ходи на утрешната лекция, ама ако ще е толкова фраш... както си и мислех не родих в неделя, доки не позна:D
искам да питам следните неща:
1. дрешките от лице ли се гладят, или на опаки,,,
2. донесоха ми 2 помпи : на chicco и на NUK. коя е по-добрата ?

# 164
1. и от двете - от опаката против алергии и за стерилност, а от лицевата за красота  Laughing
2. не знам

Общи условия

Активация на акаунт