Отговори
# 135
 Hug  bouquetБлагодаряяяяя!!! Абе и моите конци ще са от онези които се разяждат ама аз си мислех седмица,две ееееееее суперрррр Laughing

# 136
  • Burgas, Bulgaria
Майче това не са ли от силиконовите лепенки.Щото и аз се чудя да си взема ли такива понеже мойта операция ще е от пъпа на долу и си мисля че ще ми е по-добре с такава превръзка.По аптеките при нас вървят около 10лв.И аз искам да ме гледат такаааааа  Hug ама при наще изродииии.

# 137
не знам к'ви са. савова /мойта аг/ изрично нареди на старшата да ме лепнат с такава /на 2-я-3-я ден разлепиха първата лепенка, направиха проверка и залепиха нова/. пари допълнително не са ми искали  newsm78 абе верно си ме гледаха, хората  Peace 
явно всеки случай си е отделен - аз съм супер доволна от св. софия, а в нет-а чета и ужасяващи неща за същата болница. всичко май си е до късмет...

# 138
моята оперяция е лепена и само в крайщата беше хваната с конци който ми ги махнаха на 5 ден и нищо не усетих.Аз също съм много доволна, в реанимацията ни подмиваха с топла водичка и всички бяха страшно любезни.Лепенка не са ми слагали, но на втория ден мъжо ми помогна да се изкъпя.Имам снимка на операцията но от обикновен фотоапарат. Като ни изписваха ми изписаха Бивацин, да пръскам операцията.
Кате пропуснах да те питам на кой етаж ще раждаш.

# 139
  • София
Кар4ита, ти къде си раждала?

# 140
Егати количката.

"КВИНИТАТА" РЕПИЧКИ ДА ЯДАТ.

В профил :

Shocked

# 141
  • Варна
kar4ita, предният път бях на 4-тия по стечение на обстоятелствата и сега пак ще съм там. Тогава мизерията ми се струваше безгранична, но сега вече с нищо не могат да ме уплашат. Mr. Green Та, реших пак там да съм, все ще го преживея. В момента нямаме излишни средства, предпочитам нещо за децата да купя с парите, които бих дала за ВИП-а, а и както казва майка ми "Те хлебарките не разпознават ВИП етажите, ходят си навсякъде." Joy За мен е важен лекаря, а не толкова условията, просто вече съм минала то там и знам какво да очаквам. Тогава издържах 3 седмици, сега дано да е само една Praynig, все ще я избутам. Tired
Забравих да честитя рождения ден на Приказка, макар и малко на патерица! Много здраве, любов и приказно бебче през май!  bouquet

# 142
Kaте аз съм напълно на същото мнение! Важен е ЧОВЕКА който ще ме изражда колкото условията!

# 143
mama21, кой лекар ще ти прави секциото? Защото и аз ще раждам по този начин в Бургаската болница. И защо ще те режат от пъпа надоло? Охх, хич си нямам понятие от операции, но от началото реших да съм секцио..Кога ще ти е секциото? Моето ще е на 2 или 3 май. Аз ъсм при Гамишев.

# 144
eiphnh аз съм раждал в АГ Варна, на ВИП етажа, и сега пак там
За мен е важно и доктора и условията и вниманието. Бебетата на ВИП етажа са отделно от другите за мен това е важно. Защото в Добрич всички бебета са заедно и дори да си секцио ти дават на бързо бебето за да не е при другите, защото има много циганчета койта са с разни инфекций и другите бебета ги лепват. Според мен е мнгого гадно до родиш хубаво и здраво бебе и накрая да ти лепне нещо в отделението.Казвам го защото имам познати на който им се е случило
На разбира се  най-важен е Доктора,и дано всички имаме късмет и всичко мине добре и се приберем с здрави бебчета.
Моя маник се разбуди нещо и ревна, дадох и мляко и заспа пак
Лека вечер

# 145
лейди - супер е количката, ама е jogging stroller - т.е. за джогинг
по едно време и аз си мислех да купувам подобна евтинийка, но за близнаци/породени. само че се отказах, защото тези колчки всъщност са за си бягаш по иделано асвалтираната алея и да си буташ детето пред теб. бях хвърлила око ето на това:
http://cgi.ebay.com/INSTEP-KS286-DOUBLE-BABY-JOGGING-STROLLER-JO … dZ1QQcmdZViewItem

ето основната страница с подобни колички - има и х 9-10 долара, ама май са секънд хенд. не ми се рови да се разчета за к'во иде реч: http://baby.listings.ebay.com/Strollers_Jogging-Strollers_W0QQfr … dZListingItemList

Последна редакция: пн, 16 апр 2007, 09:04 от majceto

# 146
Добро утро,сакът за болницата е готов в нас всичко е под контрол.Ремонта е приключен креватчето е в кашони за зглобяване остават дреболийки като козметика за бебо и разни дранкулки,количката като родя ще си я купя така решихме с тати дет са вика чакаме.Нямам търпение вече да раждам за да си го гушкам вече бебо станала съм толкова спокойна,че чак аз се чудя на себе си.Честит роожден ден на патерици на Приказка много щастие на цялото семейство и най вече приказно бебе скоро време!

# 147
  • София
Добро Утро и от мен  Hug

За козметика ще ползвам Бюбхен ако няма проблем/ с малкия ползвах и бях доволна/. Мас и зехтин ми идват малко  Sick
 Торбичката за болницата вчера я спретнах и аз, днес имам още малко дрешки да изгладя и съм ОК. почвам да чакам  Laughing  хем вече искам да раждам, хем кат се сетя и ме налазват калинките от шубееееееее.

Отивам да закусвам да не взема да заслабнааа   Mr. Green

# 148
 Heart Eyes Еи, майчета малко позакаснях с почерпката, но нали беше неделя а и празник  и... та понеже така и не се научих да лепя картинки сега ще почерпя с нещо не толкова виртуално , но мнооого вкусно   chef И това не е торта, а много подходящо лакомство за бъдещи мами, страшна закуска за деца и кулинарно сутришно изкушение за мъже...Гарантирам ви, че половинките ви ще луднат. Всеки знае как се прави баница ще кажете вие. ДА,ДА, АМА НЕ! Малко хора знаят как се прави баница  chefта на мира  Сюзерена от една известна приказка, а тя всъщност не е нищо друго а пълно копие на........
РУСЕНСКА БАНИЦА ПРИКАЗКА

Продукти
5 яйца
Готови кори за баница 1 пакет
1 ч.ч олио
1 кофичка кисело мляко
500 гр сирене
1 малка газирана вода

Приготовление

Тавата се намазва с олио, фурната се нагрява добре. Слага се първия ред кори и отгоре се налага следната смес :4 те разбъркани яйца, киселото мляко, олиото и 500 те грама сирене. След това се редуват ред кори, ред смес докато сместа свърши и отгоре се слага последния ред кори. Над тзои ред се излива последна смес състояща се от 1 яйце и малка газирана вода.Изглeжда много воднисто, да не се притеснявате.  Турвайте във фурната и наглеждайте между 30 и 40 мин. Когато баницата е готова веднага се изважда и се напръсква с студена вода отгоре.Веднага се завива с кърпа и вестник.
Препоръчва се студена консумация.

За русенските майчета това не е новост, но се надявам на всички останали да ви се услади много. Да ви е вкусно! И хубава седмица да имаме всички..Е, този път бях практична..

АА, майче кви са тия барбекюта, дървени въглища и деца на едно място??Прилича много на Хензел и Гретел....еи да си опичамае акъла ,че... Joy

Мен вчера ме водиха на хубаво романтично място до морската.Хапнахме на воля.... Сега се въстановявам.Хайде до по късно..

# 149
Добро утро на всички.Искам да ви се оплача колко сам напрегната!Сестра ми чака бебче и всеки момент трябва да и започне секциото и съм адцки напрегната.Дано да мине всичко наред newsm17и щом стана леля ще ви се похваля.Стискайте палци

Общи условия

Активация на акаунт