Отговори
# 75
  • Burgas, Bulgaria
kar4ita аз съм същата работа и си мисля че ще имам най-кривото и ревливо дете на света.

Честит Рожден Ден на приказка само приказни неща  ти желая

За количиките мъжо ми е обещал триколката на Чико че ще е в къщи щом се приберем от родилното.На мене взеха да ми се скръндзат толкоз пари ама човека рече и отсече-тя ще е  Mr. Green

# 76
Честит рожден ден на Приказка! Да е много щастлива и обичана жена! smile3525

Аз снощи имах болезнени контракции и се побърках от притеснение. Не ми се бяха случвали от един месец и си помислих, че е дошъл денят Х. Само чаках да се усилят и да тичам в болницата. Незнам кога и как съм заспала. Сутринта си бях ок.
След това преживяване днес ходихме да купим количка Grinning Маг Ингланд Принцес - в тъмно и светло синьо и много готино жълто  Heart Eyes Мога да я снимам по-късно. Порт бебе не взехме, защото имам от Лора за същия модел количка. Малко няма да си ходи цветово ама не ми се даваха още 24 лв само заради цвета. Купих си и дъждобран за количката (8лв.) и еднократни гащи за болницата  Laughing Утре ще ходя да си пазарувам сутиени за кърмачки.
kar4ita, това  с пясъка е много неприятно. И на мен ми се е случвало с Лора преди 2-3 години и от майката на другото дете пак нямаше реакция.  Confused

# 77
 Привет майски мами!!!!
  Честито първо момченце на майския форум,на леля Веси и на мама!!!Да е живо и здраво!!!
  Честит рожден ден Приказка!!! Много усмивки и ведро настроение!!!!
  Ох нощес пак будувах,като станах до тоалетна  и имах голени болки ниско долу,никога не ми се е случвало така едвам се дотътрих пак до леглото,днес ми няма нищо.Притесних се и днес взех да си глася сака за болницата Cry.
 Иначе супер време-само за разходки
               Hug
 и браво за темичката на Лейди!!!  bouquet

# 78
  • София
Здравейте майчета Simple Smile!

Ние току що се прибираме от пясъка, та в този ред на мисли, аз яко раздавам правосъдие в подобни ситуации, ама то мойто милото е едно такова безобидно и мило... Кар4ита, изобщо не мисля, че е от бременността това - няма как да не се вбеси човек, когато види подобно поведение и от децата (въпреки че те не са виновни милите), и от майките.

KSI, и мен от време на време през нощта ме стягат болезнени контракции и много се притеснявам, все си мисля, че е дошъл момента...

За помпите - тази на авент наистина е много удобна, но е безобразно скъпа според мен... А аз първия път съм ползвала помпичка (безмаркова) не повече от 10-15 пъти за година и половина, така че и сега няма да си купувам скъпа. Но наистина всичко си е до гърди.

# 79
  • Mediterraneo
Здравейте, момичета.
Позволявам си да надникна и да пиша във вашата темичка по две причини.
Първата е, че моята сестричка чака майско бебе  Grinning Терминът й е 11 май. Аз вече нямам търпение да се роди бебокът  Crazy
Другата причина е, че аз самата имам майско "бебе"  Mr. Green , което обаче тази година ще навърши 2 годинки.

Искам да ви пожелая да изкарате спокойно до края на бременността си. Да не се панирате, товарите и да не му мислите много  Hug Да родите здрави и усмихнати бебета  Heart Eyes
Пък съвсем скоро предполагам, че и сестра ми ще се включи в отчетните ви теми  Hug

# 80
# 81
# 82
  Карчита много сте сладки и ти и Галето

# 83
  • Burgas, Bulgaria
направо сте страхотни  Hug

# 84
kar4ita много сладки снимки, и ти си една спретнатка бременна пу-пу Grinning

# 85
вярно е. спор няма  Peace

# 86
  • Burgas, Bulgaria
оф тия от такъв е живота-напъвай напъвай -чак аз взех да напъвам

# 87
Аз като гледам и все повече страх ме хваща Rolling Eyes Rolling Eyes...Добре, че поне доктор Актеш и се е паднала на тази жена, чеее... ако беше някоя гаднярка Close

Карчита, с твоята принцеса сте като два бонбона!

# 88
Момичета, много благодаря за инфото за подплънките и сутиените!!!!  bouquet  bouquet

Изводът е, че ще си купяяяяяяяяяяяяя!!! Heart Eyes
Аз имам един каталог (малък) на чико. ВЪтре има бельо за бременни...обаче незнам къде може да се намери в София. Иначе на картинка изглеждат много добре, и май нямат шевове, хич не са старовремски, а дори модерни  Simple Smile Ако някоя е виждала в някои магазин може да сподели Peace Hug

# 89
Бельо Чико се продава в аптеки "Ремедиум" .Аз оттам си купих преди време прашки на Чико Mr. Green Mr. Green, ужасно са смешни- обхващат целия корем и отзад изведнъж- въженце Mr. Green Grinning

Общи условия

Активация на акаунт