Отговори
# 90
Честит Рожден ден на Приказака,да гушка сладко и кротко бебче,когато му дойде времето.
Честито и на леля Веси,много е трепетно да станеш леля.Аз преди 2г.от радост обикалях магазините и изкупих вс.което ми хареса за племенника ми,а новината я получих по време на час и бързо децата тичаха за бонбони,черпих цялото у-ще.Много е готино!Дай боже всекиму такава радост!

# 91
Приказка

Честит Рожде Ден! Бъди здрава и усмихната! Обичай и бъди обичана! леко раждане и гушкане на най-сладкото бебе на света

Весел Празник!

kar4ita
 много сте сладки и двете! Hug

# 92
Честит рожден ден на Приказка с пожелание за леко раждане!
Гледах днес "Такъв е живота" (за втори път го гледам, нещо все не мога да го сваря) и толкова ми стана миличко като ги гледах тия хора как се вълнуват и бебчето, което го къпеха, а пък то милото се скъса да плаче. А това бебенце, което се роди в епизода защо беше така лилаво, всички ли така се раждат? Накакси още не съм осъзнала, че и на мен скоро ще ми се случи това, сигурно ще се скъсам от рев като ми дадат бебчето. Хайде стига толкова от мен, че напоследък с тия депресарски настроения дето са ме обхванали въобще не съм добра за компания.
Лека вечер на всички!

# 93
ИИИИ МОМИЧЕТА, МАЙЧЕТА, ПРИКАЗКИ НЕЧИИ ЛЮБИМИ.... така ме зарадвахте..., а знаете ли че рождения ми ден всъщност е утре? Но то мойто ама хептен като в приказките 3 дена яли, пили и се веселили. Благодаря ви за пожеланията и да ви се връщат многократно. А то днес наистина беше празник за мен, защото от Бургас със стотина препятствия успяхме да отидем на преглед в Сливен. С нас беше и Тина 78 и тя си ми беше подарък и настроение. Клиника Ева се оказа на очакваното от мен ниво и работят със здравната каса. Пътя до там е 2 часа , но дофтора ме успокои , че няма да родя за толкова. Още повече, че се налага все пак да съм планирано секцио заради една стара моя операция, но.....ще е с пълна а не с епидурална упойка , от която се плашех и..КАМЪК МИ ПАДНА ОТ СЪРЦЕТО. Условията там са отлични, всички са искрено мили а не дебнещо мили като в Бургаското родилно.Чувствам едно велико спокойствие и само се  Praynig да устискам до 5 май когато ще ме приемат , а секциото между 7 и 9 май. А и да се похваля , това пожелание за дебелото и пухкаво бебе мноого ми хареса. Ние вече тежим някъде към 3400.   chef baby_neutral
Хайде , а утре ще почерпя. А на мен ще ми правят изненада, но ще докладвам по натам.  Hug

# 94
  Ей Приказка май сме се изложили,ама утре пак ще те поздравим ти не се притеснявай  Laughing

# 95
  • София
Майчета за последно пак да се намешам при вас кажете ми коя от вас ходи в Света София и кой лекар ви следи бременноста,мисля да отида да се запиша там да ми следят  остатъка на бременноста и да си родя там но не знам при кой да ходя! Чух единственно само за Силвия Савова но искам малко повечко инфо? Благодаря ви предварително!  Hug Успех и леко раждане на всички!  Peace Praynig

# 96
Хич даже не сте се изложили.Станало е така както е трябвало да стане.УТРЕ ЗАПОЧВА ОТ ДНЕЕЕЕЕС. А пожеланията си важат до догодина. Peace

# 97
  • Варна
Честито, леля Веси!! Наистина е супер как ще са на една възраст дечицата ви!!
Днес наваксах с покупките в общи линии. Дрешките на Вис виталис наистина били страхотни!Купих доста бодита и не се сдържах и взех три ризки - тоооолкоз са сладурски - белички с бродирано цветенце и струваха по няма и  лв!
Помпа - взех си на AVENT, цената и аз я намирам за безбожна, ама......абе само да има кърма, другото - здраве да е!! Naughty
Аз пък днес пропуснах "Такъв е живота" и ме е яд. Доста си поревавам по принцип на него Embarassed...не знам защо newsm78

# 98
  • София
Влез тук  http://www.neterra.tv/bg/   и си направи регистрацийка  и можеш да гледаш доста неща Simple Smile и онлайн и на запис  Peace

# 99
  • Варна
Мерси, dimianki!! Впускам се Grinning

# 100
  • София
Моля мила!  Hug Аз също съм там и го гледам сега ,че днес забравих Simple Smile бременна му работа  Mr. Green 

# 101
  • София
Ах как само сте ме изпреварили за Нетера, а аз там работя Mr. Green. Ама и аз съм един PR...

# 102
  • София
Didka, тази борса Вис Виталис само в Пловдив ли е?

# 103
оле аз сигурно съм много смотана щом категорично отказвам да ходя на лекции и да гледам такъв е животът. не мога да се насиля дори за секунда - само като видя рекламата по тв-то и превключвам канала. нямам никакво обяснение що съм такава  newsm78

# 104
  • София
majceto, щото вече си го минала това  Simple Smile освен това ти е още доста прясно. Споко и аз съм така.

Общи условия

Активация на акаунт