Отговори
# 195
поздравления на chela - да ви е жива и здрава девойката!
за утре - лекцията пропускам, но ако решите да се видим съм на линия, стига да не е студено като днес, че се намръзнах

# 196
на chela - да ви е жива и здрава девойката и бързо да се приберат в къщи

Момичета, ако искате може да се чакаме пред пицарията след лекцията, т.е. към 11.30 и тогава да решим къде ще ходим.
Ако някой има идея да я сподели.

# 197
  • Burgas, Bulgaria
Зависи от това кой ти е следил състоянието досега-ортопед или невролог.Щом те пращат при ортопед той ще свърши сащата работа .Мен от 8 години ме следят неврохирурзи и невролози и поради това ме пращат при тях   Wink.

# 198
На лекцията "Къпане " съм била и е много хубава .Ако можете и ви запишат отидете.Аз мислех утре да не ходя ,ама щом са сменили датите ще отида. та ако сте се записали отидете няма да съжалявате!

# 199
Честито Чела!   bouquet Супер леля ще си Simple Smile Да е здрава и щастлива племенницата и да радва всичи около нея!

mama21  -  Не се притеснявай! Щом доки казва стискай още няколко дни и ще чакаме добри вести!  Hug

# 200
чела - честито лелинство! дано девойката да расте здрава и усмихната!

# 201
  • София
Последно срещаме ли се пред пицарията утре в 11.30? И пред коя пицария беше?

# 202
Последно срещаме ли се пред пицарията утре в 11.30? И пред коя пицария беше?

това на Плиска ли е? Мис Каприз мисля, че е..но нека кажат мамите дето редовно ходят на тези лекции, на мен щеше да ми е за пръви път

# 203
ехо някои да знае някав лек за стрии?
много се депресирах след като преди малко забелязах че имам по  Shockedкорема
моля за съвет?никога няма да изчезнат нали newsm45

# 204
  • София
В програмата пише:

София
17. 04. 2007г. – 09.30 ч. в пицария Мис Каприз (София, ул. Коста Лулчев 13, зад х. Плиска).

Ето и линк:

http://bgmaps.com/map.asp?sid=b23ddfe6a321866c1a830bdaf5d9eaee&a … ame=&size=5x4

Аз отивам - ако няма други мами ще пия боза сама Mr. Green!

# 205
Хихи Joyи аз не мога да повярвам че след има няма 2 седмици ще имам бебеее:) Сиско съни-както не веднъж съм казвала-свинска мас му е майката и за стрии и за целулит и за яка кожа!Може да звучи гнусно,но лесна красота нямаааа:)

# 206
  • Burgas, Bulgaria
Дайте съвет за капки за нос които мога да ползвам че нещо ме хваща а не е сега момента.Трябва да ги взема веднага че ще ми отложат обебването ако съм болна.

# 207
Дайте съвет за капки за нос които мога да ползвам че нещо ме хваща а не е сега момента.Трябва да ги взема веднага че ще ми отложат обебването ако съм болна.

Аз от 2 дни съм със зверска хрема.
Взех си Коризалия- хомеопатични таблетки срещу хрема от всякакъв вид.
Днес минах на капки за нос- Виброцил могат да се ползва от бременни, Еуфорбиум (хомеопатични) и Африн (които на мен единстени ми помагат).
Пробвай с по-леките като начало.

# 208
  • Burgas, Bulgaria
благодаря ти  Hug

# 209
Здравейте май-ки,
Мама21, Виброцила е противопоказен при бременност, пробвай с Еуфорбиум, аз през есента ги ползвах и ефектът беше много добър. Вземи си и витамин С от обикновените таблетки, 3*3. Бързо оздравявай!!!

Аз да дам отчет. Днес бях на ЖК. Бебка е добре, отговаря си на седмиците, тоновете й са добри, застанала е главично. Обаче  шийката ми е много омекнала, бебка е доста ниско, имам контракции, плацентата е тръгнала да презрява  ooooh! . Та най-вероятно ще раждаме по-рано. Надявам се да устискам поне още 5 седмици, че ни е много рано още  Praynig .

Ей майчета, как бързо си минаха тези месеци.

Чела, да ти е жива и здрава малката племенница   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт