Среща на новите кучета ---2 серия предлагам

• 11 621
  • 334
  •   1
Отговори
# 150
ТЕЯ ПЪК В СОФИЯ В ЦЯЛ ФИЛМ ВЛЕЗНАХА Joy Joy Joyалооо на кръчма отивате кво влезнахте в роли hahaha Laughingа и тоя път

СОФИЯНКИ АКО НЕ ПРАТЯ СНИМКИ ПРОСТО СПИРАМ ДА ИМ ГОВОРЯ Crossing Arms

Варненската среща-на 26.04.07г. в 17:30 пред катедралата нали.ако има някой който е свободен и по-рано да ми пише.аз от 11 часа ще съм във ВАРНА и целия ден съм свободна.

# 151
  • гр.ВАРНА мммм... някъде на гребена на вълната
МУШМОРОКИ,АЗ СЪМ СВОБОДНА ОТ 17,00
АКО ИСКАШ ОЩЕ В 17,00 ДА СЕ ЧАКАМЕ ПРЕД ВХОДА НА КАТЕДРАЛАТА
А ЗА ОСТАНАЛИТЕ КОЙТО МИСЛЯТ ЧЕ МОГАТ ДА ДОЙДАТ ЩЕ ИМ ПУСНА СМС,КАТО СЕДНЕМ НЯКЪДЕ Hug  bouquet

# 152
  • София
О милото Прити Sad Ужасно съжалявам ама ако сколасаш поне за една малка ментичка да дойдещ ще е супер!  Hug Уви и аз няма да стоя много но искам да се видим Simple Smile
Рокасан значи да заключим че си в розово и екрю. Корема днес е облечен по този начин
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=121157&photo=23
Отгоре имам дълго кожено яке Simple Smile Мисля че не може да ме объркате, тъй че който ме разпознае без колебание да идва и да се запознаваме наживо  Mr. Green
Иначе 18.30 ч пред КФЦ-то на Гариблади, аз вероятно ще се снеса от трамвай 10, който мъж ми рече че ходел сега до там, че му били сменили маршрута. Ако ме е излъгал човеко малко ше се позабава  Crazy

# 153
аз им разгледах снимките.видях как изглежда и Миа и ТИТИНИ.мног се изкефих.ЕЛИИИ ти калпазанке до сега що не си дала да позяпаме малко Crossing Armsа къде е Мия бе.от много отдавна не пише Thinking

# 154
  • София
Муши тя сама ще реши мило кога да пише, нека да мине малко време  Hug
Чете ни отвреме навреме и мисля че е добре  Peace

# 155
  • София
Мацки аз ако дойда ще е направо в бара. По принцип съм до 17:30, но ще се наложи да остана поне до 20:00 и затова незнам дали ще успея.
Ще се опитам  Confused

# 156
  • София
момичета, весело изкарване ви желая  cheers и за направите  smile3509

# 157
Ели, мъжлето не те е излъгал 10-ятката минава вече по Графа...

Момичета аз ще съм на време на срещата, пък даже може и да подраня...

Кажете кой друг ще идва на Гарибалди, а не директно в бара за да не висим с Елито дълго там?

# 158
  • София
оо хубаво че ми потвърди за 10та че щях с половин душа да се возя. идеално за мен тогава от тука от мола на стамболийски като се метна и право на гарибалди  Mr. Green
за срещата аз изброих роксан мен си и теб си. май май другите ше закъсняват  newsm78

# 159
Момичета, резервацията би трябвало да е на името на Мариана Майер или Мариана Василева... не съм 100% сигурна, понеже не съм се чула с момчето, което я прави.

Ще се видим направо в Бара!

До скоро!  Hug

# 160
  • София
Аз ще се помъча да дойда навреме на Гарибалди,  всичко зависи от това колко бързо ще си намеря място за паркиране там !!! 

# 161
  • София
значи 4 станахме с анжелка. а катето нещо- КАТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЩЕ ИДЕШ ЛИ МАРИ МОМЕ?
ай пиши не се мотай  Mr. Green

# 162
Момичета, отпадам със сигурност - много ме е яд #Cussing out ама няма начин - имаме срокове!
Ели, ти поне си ми наблизо, другата седмица, като мине пожара ще ти звънна ако искаш да се видим на мола
Весело изкарване от мен и ще чакам снимки  Hug Hug Hug

# 163
  • София
Момичета... Sad мен ме отпишете днес. Не ви писах до сега защото чаках моят да ми каже как ще е днес в работата. За жалост сама ще се прибирам с детето. Весело изкарване и утре на отчет Simple Smile 
Wine Glass хайде и наздраве  Mr. Green

# 164
  • София
Айде да видите че съм хора, сватьо и ти и пловдивския Мушмол и всичките такиви  smile3533
Те снимки топли парят има още да не си траят Simple Smile
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=126813
 Hug
Страхотни са момичетата, то се знае, другите да ни завидят на ментовото парти  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт