Как преодоляхте раздялата?

• 2 648
  • 55
  •   1
Отговори
# 45
Взех повод от тази тема (но и от много други подобни в раздела), и пуснах анкета - https://www.bg-mamma.com/?topic=1819364

Интересно ми е да се видят чисто математически, кои са най-предпочитаните методи за преодоляване на раздяла, без да имаме предвид конкретен казус.
Ако ви е интересно, гласувайте. Голкото повече гласували, толкова по-представителен ще е резултата Smiley

Разбира се, от раздяла до раздяла има огромна разлика. От една страна, не е все едно дали се разделят хора на 20 години с 1 година връзка без съжителство, или семейство с 10 години брак. Но болката и травмата са еднакви, и на всеки му се струва, че това е краят на света, и въпросите "А сега накъде?" са едни и същи.

# 46
Скрит текст:
Стъпка шеста - контактуваай с мъже. В началото ще е пълен провал. Търси в сайтове за запознанства, в чатове. Говори им за раздялата си, получи подкрепа и утеха от непознати
Стъпка седма - а бе ти си силен човек, що се оставяш на това. След като го преодолееш ще си дваж по-силна, самостоятелна, самодостатъчна и опознала себе си.
Стъпка осма - опознай себе си като сама голяма жена, намери хобита, нови приятели, сред, работи за тялото, визията и духовността и разума си.
Стъпка девета
- започни връзка с друг - колкото и възвишени глупости да се пишат клин - клин избива!

По 6-та - Няма лошо да се контактува.
Но адекватен и обигран няма да я изтърпи и два дни.
Мъжете искаме дейни, ведри, спокойни, приятни, инициативни поне колкото нас жени, не мрънкалки.
Никой не иска да е товарен с ничии проблеми.
Ще попада само на плява, каквато е 85%+ от присъствието в онлайн пространството.

По 7-ма - Обрисува пътя към да си остане сама с котките и кучетата, говорещия папагал Ара, рибките.

По 8-ма - Чудесно, всеки трябва да го прави на първо място за себе си - собствено здраве - физическо, психическо.

По 9-та - Нож с две остриета, но може и да й хареса, а и е възможно скачайки от дънер на дънер да срещне принца.

Две неща са ме измъквали от трудни моменти- работа и спорт. Използвала съм оздравителния момент, за да вляза в по-добра форма и да дръпна малко в кариерен план. Всичко се намества с времето, смени фокуса.

Браво. Hands Ok Hand

Човек,
Не, не познаваш мъжете, защото нивгаш не си видял зад фасадата им. Нещо, което ние жените виждаме във всеки, с който сме се сближили и опознали истински! Може да познаваш истински мъжете само ако силното мъжко приятелство се е превърнало в любов, но и тогава не познаваш тези мъже, които жените търсят!
Всичките ти съвети за мъжете сякаш са от романи с индианци и каубой!

Също не се ли ориентираш във форума, че само ти го даваш коректив и някакви безумни цитати, отговори и коментари на всеки писал в темите? Нямам представа в каква роля се вживяваш, ама поогледай се ...

Фобията ти от силни, самостоятелни и справящи се жени те е довела до там дето си, ама отказваш да го видиш!

# 47
  • Out of the Mix
Нямам никакви фобии, Дъ Дорис, нещо си се филмирала и пообъркала в превода.

Коментирам аз как ще реагирам при среща с такава, никак, ще й пожелая всичко добро.

Ориентирал съм се отдавна.

И какво ми говориш и ти, като още 2-3, дето си мислят, че ме познават.

Мани ме мене, повече от перфе съм, гледайте вашите бакии да си оправяте, аз нямам такива. Wink

# 48
  • София
Мани ме мене, повече от перфе съм, гледайте вашите бакии да си оправяте, аз нямам такива. Wink
Ееееее най-сетне един човек без бакии в този форум Hands WaveTrophy

# 49
Мен пък ми е интересно к'во аджеба правят мъже в женски форум и то Бг Мама? Всички мои познати мъже ще се изхилят ако им кажа да пишат тук... нещо ми е много анти

# 50
Имат нужда от общуване с жени, много на брой, и то не на живо. Вече какви са причините за това, можем само да гадаем.

# 51
В нета е много по-лесно да придърпваш внимание каквото в реала няма как да получиш от толкова много жени, да не говорим, че от някои хептен няма как да бъдат отразени.
//
Има и читави мъжки потребители, нека разграничаваме нещата.
//

# 52
Казвате мъжете нямат място в семейните отношения?
Ок, ще го имам предвид.
Иначе нещата коментирани тук сме си ги обсъждали с приятели от както се помня, много погрешно е да приемете мъжете за някакви емоционални инвалиди, които изобщо не се интересуват от отношенията с жените и вече като двойка. В другите раздели където се обсъждат червила и плетки поне аз не пиша, предполагам и другите мъже, така че имате къде да си се събирате само жени.

# 53
Имат нужда от общуване с жени, много на брой, и то не на живо. Вече какви са причините за това, можем само да гадаем.
Не знам, аз чак като родих дъщеря ми влезнах в този форум и то покрай някакви групи с бебета на нейната възраст. Преди даже не се интересувах, затова ми е любопитно, че и мъже пишат тук, явно има интересни неща и за тях...Моят мъж само с пистолет в главата ще влезе тук да чете хахах

# 54
Всички мъже, които познавам, гледат по-скоро с насмешка, като чуят бг мама. Абсурд нормален мъж да влезе да пише по женските форуми, най-много да прочете нещо, ама чак да пише..

# 55
  • София
Ами на мен никой мъж не ми се е смял, а всеки път като спомена Bg-mammа ми реагират: еййййй там всичко можеш да намериш! Има си доста мъже, но и много нерегистрирани просто зяпат и четат. Няма лошо да се образоват хората Laughing

Общи условия

Активация на акаунт