За любителите на корейски и китайски сериали – Тема 18

• 11 303
  • 474
  •   3
Отговори
# 270
  • пустинен пъпеш
Елза, пътешествието ти започва в чудесен сезон.А ние с интерес ще следим твоите и на Роца лични сериали.

# 271
  • България
ElzaFB , приятно пътешествие.
Фотографирай местни хора, ако не е забранено и ти е възможно, а и интересно.
Сериалите доста изкривяват нещата.

# 272
Лек път и приятно изкарване, ElzaFB. Ще чакаме репортажи и от теб Hands V.

# 273
  • пак на Рив Гош
Елза, рек път и приятно изкарване! И пускай снимки да гледаме 😀

Дани, до това кафе сигурно няма да успея да стигна, че ми е доста встрани от маршрута 😀. Но е много красиво!

Да ви пусна нещо почти петъчно за добро утро в неделя: https://www.instagram.com/reel/DNlDhP5uwUW/?igsh=NG5yczVlb3R3Mmhn

Моята дилема тези дни беше дали да пия бира, рекламирана от Уки...

... или такава, рекламирана от мистър Гу....

... или и двете 😂

Аз съм още в Бусан и все така нямам много време за сериали. Щерката се присъедини към мен и двете обикаляме повече по забележителности, къде в дъжд, къде в слънце. Ходихме на спа (jjimjilbang), и като уважаващи себе си героини в сериал, бяхме с кърпи на главата, навити като плитките на принцеса Лея. Аз пих и задължителното sikhye, което виждаме в сериалите (нещо като боза, ама от ориз).
Ходих и до квартала Hocheon, където е сниман Fight For My Way, по-специално кадрите на покрива, където се събраха главните герои. В момента то е превърнато в кафене и културен център, но има и малка скулптура с фигурите на двамата Главни. В деня, в който бях там, имаше нещо като фестивал, посветен на децата, та имаше много деца с родителите си, та ми беше неудобно да снимам.
По план-скица трябваше да посетя още един плаж (където са снимани кадри от No Gain, No Love) и една улица, където Минчо озаптяваше тълпата в The King : The Eternal Monarch, и с щерката да си вземем пържено пиле и бира и да си направим chimaek на плажа. Само дето този ден валя толкова проливен дъжд, че бяхме мокри до кости, та пропуснахме плажа и си направихме chimaek в хотелската стая.
Малко снимки:

# 274
  • София
Благодаря на всички. Надявам се тези дни да имам какво да покажа. Днес е облачно и  малко мрачно, та не са ми особено хубави снимките.
Моарейн, разрешено е навсякъде снимането, друг е въпросът, че мен ме е срам да снимам хората. Обаче или аз съм в пролетно настроение, или в Шанхай има много на брой много хубави и високи китайци. 😁 Очите ми остават по тях. Като се почне от шофьора ми от летището, че дори до някакви младежи, които работят в магазините. (Не съм ги снимала)

Опитах да снимам тълпата, дано добиеш представа какви са:

Скрит текст:

Тези бяха много красиви младежи, и високи, момчето определено беше между 185 и 190, но ги снимах отдалече:

Бабите правят упражнения:

Tuon, на тебе ти снимах зайче и лисица (буквално, не се надявай да е другото):
Скрит текст:

Сега се боря с Таобао, а утре отивам на едно много интересно място, от което се надявам да ви залея със снимки. 😁

# 275
Сега се боря с Таобао, а утре отивам на едно много интересно място, от което се надявам да ви залея със снимки. 😁
Охо... ще пазаруваш още от първия ден 🤣
Ако си мислиш да си купиш заек (плюшен) мога само да те подкрепя.

На теб и на Роца много забавления през тези дни 🤗

# 276
  • София

Tuon, въпросът е на колко зайчета (плюшени) ще се спра, а не дали да купя. Едно вече взех, то е сладко, бяло и, явно (защото сега прочетох) - ароматизирано. На тяхна марка бонбони.
Ма май ще взема и зелено, че и вълк.

# 277
  • вятърничава
И двете, Роца! И двете 🍺 Тази врата направо си я вземи за вкъщи.
Пърженото пиле вкусно ли е?
Понеже изоставаш със сериалите, да знаеш Choi Woo Shik в Would You Marry Me е много сладък. Еднорозите хвърчат от втори  епизод. А родителите му ги катастрофира един бял камион... Та внимавайте при пресичане на улици, булеварди.

ElzaFB , ти внимавай със зайчетата и се наслади на пътуването си!

Последна редакция: нд, 26 окт 2025, 09:53 от bb6

# 278
Роце, благодаря за снимките с моите любимци/ БТС/ Purple HeartPurple HeartPurple Heart Не ,че другото не е мнооого интересно. Аз записвам.
Ели приятна разходка из Китай, пак Sunglasses Аз мисля, че се досещам за твоята дестинация, но ще изчакам твоите снимки за потвърждение

# 279
  • гр. София
Благодаря за информацията и на двете. Чудесно е, че може да изживеете тези моменти! Simple Smile
Аз вчера си търсех някакво мини сериалче да гледам и се спрях на Don't forget me. В главната роля е артистът от Circle of love Simple Smile Рускините сравняват сериала  с Hotel del Luna. Да, като общо, че героинята има свръхсили и изпълнява последни желания. За сега съм на трета серия Simple Smile

# 280

Tuon, въпросът е на колко зайчета (плюшени) ще се спра, а не дали да купя. Едно вече взех, то е сладко, бяло и, явно (защото сега прочетох) - ароматизирано. На тяхна марка бонбони.
Ма май ще взема и зелено, че и вълк.
Взимай зеленото зайче 🐰 и 🐺 че може да напълниш куфара с плюш. Добре,че не съм на твое място,че щях да си напълня куфара с козметика.
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 26 окт 2025, 10:23 от Tuon

# 281
Роца, разсейваш се по реклами на бира... Да не забравиш  за кого всъщност трябва да се оглеждаш (интересно ми е Gong Yoo вече не е ли лице на "Терра"):
https://www.facebook.com/reel/1862899057604617

# 282
  • София
Дани, утре живи здрави, ще пусна снимки да видим. 😁

Tuon, днес това се бях засилила да поръчвам, но доставката е 10 дена 😱.

Аз гледам мини сериал (тръгнах да го гледам на летището) - Hi! My Mr. Right. Героинята получава гривна, която сбъдва всяка нейна лъжа. Тя е фенка на любовните романи, лъже, че има гадже, което е богато, високо и красиво и то се сбъдва. Не е нещо особено сериалът, но ей тези гледки не ги отказвам (слагам закъсняло петъчно):

# 283
  • България
А, не, не.
Не ни залъгвай с тези.
Снимките от реала са безкрайно по-интересни за мен. Hug

# 284
  • Русе
Роца, надявам се да си опитала и двете бири! Joy
Току-що прочетох, че на 30.т.м. излиза поредния текущ китайски сериал с Динката "Fight for love". Не смогвам с 4-те поредни: Сърцата, с МинХао, Кървата река и Луо Юнси ме гледа въпросително...Flushed На корейската страница също чакат "Тайфун" и "Ще се ожениш ли за мен".
Значи...кога нЕма, е нЕма! Сега...Scream

Общи условия

Активация на акаунт