За любителите на корейски и китайски сериали – Тема 18

• 20 883
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
Аз съм гледала една интересна вертикална драма,но не е китайска, а тайска - Blackout
Трилър,крими,мистерия, а епизодите са по 20 минути. Тези едноминутните много ме дразнят,

# 526
  • вятърничава
Ако си завъртиш телефона хоризонтално или си го прехвърлиш на телевизора сериалът е в средата на екрана.
😆😆😆

Таксито Делукс 3 може ли да се гледа без да съм изгледала 2, наскоро изгледах 1. Все в този стил линпродължава?

По btv story започнал нов сериал Любов сред илюзии/Love Song for Illusion(2024), не съм го гледала май.

# 527
  • пак на Рив Гош
bb6, според мен можеш да го гледаш и направо от трети сезон. То е малко като да гледаш Dr Romantic направо от третия сезон Joy - пак ще ти е ясно основно за какво става въпрос, но може да ти убягнат някои "исторически" сюжетни линии. Но засега си е в същия стил - нашите хора гонят лошите Grinning

Love Song For Illusion става за едно гледане, но не е нещо разтърсващо, поне според мен.

Дани, мерси за линковете Hug, може би ще са полезни, ако не на мен, на някой друг. Аз ще изчакам сериалът да ми дойде в платформата, тъкмо да понаваксам с другите текущи.
Аз "некатолическите" сайтове ги избягвам не заради антивирусната, а заради ужасно многото реклами, които ме нервират и които често убягват на адблокъра ми. Понеже гледам на таблета, там ако натисна милиметър встрани от бутона за пускане, почват да ми изскачат прозорци, къде с реклами, къде със съобщения, че антивирусната ми програма не работи и трябва да си сваля задължително нова, къде разни какички искат да ми пращат снимки, а аз пък не искам (поне батковци да бяха Joy). Та затуй гледам настрана в краен случай (бръмбарите в главта ми, нали Joy).

Човек се учи, докато е жив! Вече ще знам какво е и вертикална драма Joy

# 528
  • гр. София
Аз се забавлявам, а коментарите на рускините са най-забавното, много повече от сериалите.
Изгледах току що един. То, логика няма общо взето. Гледайки тези сериали ще останеш с впечатление, че в Китай масово ги дрогират и правят секс с първия срещнат, ама поемат отговорност после! Голям смях Joy По изключение в този последния жената беше дрогирана и отива тя при главния, ама съвсем случайно и му казва дрогираха ме и му налита да го целува и той вместо да й помогне я пита дали е пълнолетна?!

# 529
Оля, може ли линк къде гледате тези комедии и коментари.   

# 530
  • гр. София
Официално не са комедии Simple Smile , но аз се забавлявам. Последният сериал е този.
Гледам в dorama.tv или в doramy.club на руски.
https://e.doramatv.one/tolko_ona/series1
Под всяка серия има коментари в повечето случаи.

# 531
  • пустинен пъпеш
Ето един коментар за еп. 13 на Typhoon Family ,свързан по-скоро с актьорското изпълнение на Джуно
Скрит текст:
Слушайте, този епизод е пробивът на Джунхо. Брилянтна актьорска игра. Мъж, целунат по короната от Всемогъщия. Надарен с талант. Кълна се, живея живота на героя му с него. Начинът, по който предава емоциите - объркването, гневът, отчаянието, любовта на Те Пунг - всичко това се проявява чрез актьорската игра. Плаках толкова много пъти днес. Сцената, в която си спомня за баща си и съжалява, че не е спрял в кафенето - е сърцераздирателна. А закачката на Ми Сун накрая - това е шедьовър. Гледах го три пъти. А музиката! Какво ми правят?
Аз харесвам коментарите под всеки епизод в този сайт,а от някои от рецензиите за целите сериали съм във възторг.

# 532
  • вятърничава
В очакване на TAXI DRIVER 3

Woosung/ The Rose/ е написал много готино рок парче  за  OST Heart Eyes

Първо парчето е много хубаво.
И второ Шо Касамацу ли виждам в трейлъра?

Еха, той е! Ще трябва да се гледа, няма как!
TAXI DRIVER 3
https://www.instagram.com/show_kasamatsu_official/?hl=bg

Последна редакция: нд, 23 ное 2025, 21:54 от bb6

# 533
И второ Шо Касамацу ли виждам в трейлъра?
Не бъркаш, правилно виждаш.

# 534
Сега вече ще се чудя какво да гледам
Свършиха ми китайските загадки Sad харесаха ми, дали ще правят още един сезон Thinking
И двата психотрилъри Dear X и The Manipulated ги зарязах нищо ново, стари истории, които повтарят без край, омръзна ми вече да гледам едно и също до откат Imp
Много се чудех дали да почна Love on the Turquoise Land. Започнах го от скука и за сега не съжалявам. Има си чудовища, ще ме карат да се страхувам Smile
ТаксиДелукс е ясно.... и в добавка от Heroes Next Door и Nice to Not Meet You с малко хумор, за разнообразие.

Ще се захвана с недовършените, че си трябва доста разчистване.

# 535
  • пустинен пъпеш
Дани и аз харесвам най-много тази песен от Nice to Not Meet You,но вчерашната серия към средата й направо ме приспа ,днес ще я доизгледам,но започна да ми става скучен този сериал.Сценаристко решение на границите на абсурда за една от двойките(кукления момент) е на път да ме откаже от No Next Life.Ако ще гледам фарс по-добре да започна The Last Empress (2018-2019) и без това рускините пишат възхитителни коментари.

# 536
  • вятърничава
Love Song For Illusion става за едно гледане, но не е нещо разтърсващо, поне според мен.
Аха, нещо такова се оказа. Първи епизод приключи с раздвоение на личността на Той, щото някой се всели в него и амнезия на Тя. Те разбира се се познават от деца и бащатата на Той уби родителите на Тя, това се разбра в първи епизод и е прелюдията на историята и съм сигурна,че ще се и влюбят и ще стане .... много трудно и драматично. Не е нищо ново и оригинално, дъвчат се дворцови интриги, но ГГ и брата са симпатични, освен това Тя е борбена, а не стресната и плашлива, няма нужда да я защитава някой. Ще гледам преди сън Nature First Quarter Moon With Face

Излизат ми снимки на Кроасанчо от казармата. Предполагам,че са истински, а не от сериал или ИИ.

Скрит текст:

# 537
  • гр. София
Danfin, кой е сериалът със загадките?

# 538
Danfin, кой е сериалът със загадките?
Strange Tales of Tang Dynasty 3: To Changan
Сутринта открих ,че има и нова " вертикална драма" на същата тематика, но съм на кръстопът нея ли да почвам или една японска дорамка на кулинарна тематика Thinking
И понеже днес съм много на рок вълна ,в буквален смисъл
нещо за успокояване на рок емоциите ми, пък може и на вас да подейства Wink

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 18:04 от Danifin1

# 539
  • гр. София
Едно прекрасно и забавно сериалче. Това е първи сезон. Има и втори, че и трети, но все още не са ги качили в дорама.тв
https://e.doramatv.one/18_letniaia_prababushka_navodit_poriadok_v_seme
Много забавни моменти и мило да имаш възможност да общуваш отново с майка си, чиято душа е в тялото на 18 годишно момиче. Внуците са големи образи, а бабата е огън Joy
Слага в ред семейството Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт