За любителите на корейски и китайски сериали – Тема 18

• 2 231
  • 94
  •   1
Отговори
# 45
  • България
...
Очевидно вкъщи са обречени да гледат китайски концерти и да слушат китайски поп до откат. Joy
Хе, хе, след като се предават, добре.
У нас имаше дългогодишна битка и сега сме така:
Пред мен:
Скрит текст:
Зад гърба ми почти винаги е спорт:
Скрит текст:
И в основното жилище сме така, иначе все единият е сърдит.
.........................
Приключих Treasures Around с 9 от 10.
Понижих оценката заради тъпото начало, една безсмислена смърт и повиших, защото нямаше китайски финал.

# 46
  • София
Моарейн, какво да правят, и без това съм там само в неработни дни. А и спортът у нас пак се гледа най-вече от мене. Joy
Затова пък сериалите си ги гледам само през седмицата когато съм сама и не ги занимавам като въздишам по рокли и дълги коси.

# 47
Той от тъмната страна ли е или от светлата?
....
Да, представяш ли си? Хайде мен, как да е, но Фирмата, това вече е непростимо.

Той е от глупавата страна.

Представяш ли си какви неща гледам🤣, но трябва да отбележа, че въпроса е много намясто. Той е единствения който работи (Елза,ето не си сама 🤣). Другите само клюкарстват и един чай не могат да направят като хората. Сигурно е някакъв много скъп бял чай и не става да го метнеш в чашата, да сложи вода и да го пробуташ с “На пий и чай и стани чайна бисквита в следващия си живот”☺️

Tuon, не ми харесва тая схема със зодиите. Аз явно върша работата на всички. Sob
🤗 Съжалявам,но виж .... ти я върши работата, за да може  Стрелеца да си десни.
https://www.youtube.com/shorts/5firZ2Y2udQ

# 48
  • гр. София
Сериалът за Джина са излезли днес всички серии, ако е интересен няма да се чака Simple Smile

# 49
Моарейн, благодаря за мнението за Treasures around! Сега съвсем ми усложни живота Joy Заета съм с други неща, нямам много време за гледане, текущият сериал е зациклил на 18 епизод. От видяното в социалните мрежи много съм се зарибила по Love's ambition и Fated hearts, само да свършат. А другата седмица започват още два, които чакам. Наоплаквах се Joy Не знам вие как успявате време и за корейски да намерите.

# 50
  • България
Не само успявам, а и няма какво да ми привлече вниманието.
Обаче не гледам теущи, чакам да ги преведат до финал и тогава избирам.
Така отпадат много с китайски финал и май не остава почти нищо за гледане.

# 51
  • пак на Рив Гош
Не знам вие как успявате време и за корейски да намерите.
Това е, защото не гледаме (почти) китайски 😂. В момента имам толкова текущи корейски, че китайският ми Legend of Zang Hai е на стендбай поне от месец насам.

Да кажа една добра дума за Shin's Project - първи епизод много ми хареса и го продължавам. Ама то с този каст, няма как да е разочарование... надявам се. Да видим какви ще ги свършат алтернативния съдебен медиатор Хан Сок Кю и съдия Ким Сан Хо.
За довечера съм си приготвила гасконски коктейл с пенливо вино и тандема Сузи + У Бин. Възлагам им големи надежди. Дано да се оправдаят.

# 52
  • вятърничава
Не знам вие как успявате време и за корейски да намерите.
Това е, защото не гледаме (почти) китайски 😂.
+1
В момента гледам My Youth, Tempest, A Hundred Memories,започнах и Walking on Thin Ice снощи с цялото си нахалство, които са текущи. Започнат и недовършен When the Weather Is Fine. Два японски текущи аламинути с кратки епизоди. Чакат ме новите на Роуон, Ким У Бин и Ким Йонг Де. RageScream Често се чудя определена сцена от кой сериал беше или на кого се е случила.

Последна редакция: сб, 04 окт 2025, 09:06 от bb6

# 53
  • Русе

Роуун, чист, изкъпан в комплект с Калвин Клайн, и един друг Роуун, с много тъжни очи. Сериалът май ще се окаже тежък , като "Ловци на роби", и може да не го догледам. Обаче ще чета вашите мнения.

# 54
  • София
Голяма сага е с гледането на китайски фестивали и концерти да ви кажа! Трябваше да си стоя на сериалите, ама като няма нищо интересно...

Ако има официален "лайв стрийм" той е със забавяне от 30 мин. Не знам защо - може би ако стане нещо, което трябва да се цензурира за широката публика, да имат време да го махнат.

Обаче с фестивалите се оказа още по-зле - повечето нямат официално стриймване наживо. И упорит човек като мен се наложи да влиза в китайския Тикток, да търси някой от публиката дали стриймва и да гледа така. Обаче като се накачат много хора на стрийма и той прекъсва.

Но заради всички тия мъки не мога да не споделя клип от фенове на фестивала, който дебнех днес. И добре че има часова разлика, та не ме изселиха от вкъщи когато се разпищях да спрат да ми хабят домашния нет, за да мога да гледам. Joy

Последна редакция: сб, 04 окт 2025, 17:53 от ElzaFB

# 55
Елза, вероятно ще ме обвиниш, че нямам сърце....отново,но социалките ми са пълни с тях...заповядай
Цитат
На Seeky Li това му е бялата риза от Макао ....бялата,която е под черната.
Лека нощ 🤣 и приятно търсене дали съм права🤣🤣🤣🤣

# 56
  • София
Joy Tuon, Няма нужда да търся. И аз днес докато гледах, си мислех същото. Но под нея има сатенена, нищо не се вижда.

Последна редакция: сб, 04 окт 2025, 20:06 от ElzaFB

# 57
Joy Tuon, Няма нужда да търся. И аз днес докато гледах, си мислех същото. Но под нея има сатенена, нищо не се вижда.
😆
И за последно….
Eliot е с онази... с голия гръб каквато има и Сяо Джан.
Скрит текст:

# 58
  • гр. София
Започнах Genie, make a wish. Честно казано странен е сериала, има забавни, но и тъжни моменти. Странна е главната героиня.
https://asianwiki.com/Genie,_Make_a_Wish

Държи ми интереса на 3 епизод съм.

# 59
  • София
Tuon, 😱. И нея не бях забелязала, ама и той отдолу е с друга, мрън.

Сяо Джан днес има рожден ден 🤗

Общи условия

Активация на акаунт