За любителите на корейски и китайски сериали – Тема 18

• 1 994
  • 87
  •   1
Отговори
# 75
  • пак на Рив Гош
Наближава ли пътуването? Ще успееш ли да хванеш някое шоу?
Наближава с всеки изминал ден Joy Като затръгвам, ще ви предупредя, да не ме чакате да се върна Grinning
Скрит текст:
Би трябвало да успея да хвана едно от шоутата, даже с малко късмет, може би ще мога и да го гледам от прозореца на хотелската стая Sunglasses

# 76
  • София
Днес е Празникът на средата на есента, така че по една лунна торта за всички:

# 77
Нашият бонбон-кроасан ще го видим и в един японски филм като агент на ФБР, според това издание https://www.soompi.com/article/1788863wpp/rowoon-makes-his-japan … mkzbpffYHf5mYykUQ
Но много интересно тук се споменава, че ще играе тази роля , но в  MDL не го виждам в каста, много странно Thinking освен ако просто по-късно се е присъединил и MDL  не са обновили инфото.

Последна редакция: пн, 06 окт 2025, 10:17 от Danifin1

# 78
Започнах "Съдбоносни сърца" и съм много впечатлена от морските сцени в 5 епизод. Не съм очаквала, че могат толкова да се постараят за сериал. Браво! Успешна седмица на всички!

# 79
  • пустинен пъпеш
Въпреки че фентъзито все още не е предпочитан от мен жанр,моментното ми настроение го избра   и започнах  Love Between Fairy and Devil, харесва ми (изгледани 3еп.) и героите/актьорите,а също и началната песен,и единия инструментал.

# 80
  • вятърничава
The Murky Stream ми стана толкова интересен, че нямам търпение да чакам бг превода. Мрачен сценарии, но на снимачната площадка се забавляват. Как влиза в роля след тоя смях бонбон-кроасан и изкарва оня поглед на премазано куче. Tuon, и твоя човек Park Seo Ham ми харесва много, даже повече от Роуон, защото е чистичък и спретнат.
Може да има спойлери!!!

# 81
  • пак на Рив Гош
Но много интересно тук се споменава, че ще играе тази роля , но в  MDL не го виждам в каста, много странно Thinking освен ако просто по-късно се е присъединил и MDL  не са обновили инфото.
Да, много интересно, явно не са обновили базата данни, понеже и в биографията му в МДЛ не го споменават. А той пък прави промоция на филма в Инстаграм: https://www.instagram.com/p/DPdPmXOEUDx/?igsh=MTN1aGx3OXlheDdobw==

И да се похваля с придобивка:
Скрит текст:

# 82
Love's Ambition не ми харесва. Гледам го текущо. Много скучно. Никакъв живец няма в този сериал.
Главната героиня: приела е поза и мимики на препарирана мумия и си мисли, че така най-подходящо играе схемите си или пък отговаря на враговете си ...
Все едно гледам ежедневието на различни герои, но между тях няма много свързващи елементи ... няма емоции, няма скандали, няма отмъщения ...
Какви ли недомислици са измислили сценаристите за следващите епизоди, остават още 10-тина ...

# 83
Честит празник! Браво на азиатците, че за такъв важен празник са избрали най-хубавия сезон. После как да не им харесва човек културата.

И аз щях да пиша за Love's ambition. Заради него зарязах Издирвания дететкив, гледаше ми се нещо леко без вечните дворцови интиги и треперене кой ще умре. Но и на мен не ми харесва като цяло. Първо сценарият е направо абсурден, всичко е много лошо скалъпено и през повечето време абсолютно нелогично. Но да кажем, че няма да се замисляме как точно се е случило нещо или защо герой, който иначе е интелигентен, взема най-глупавото възможно решение и чак след това сяда да се чуди как да оправя последствията. Приемаме, че нещата са такива, каквито са показани, и гледаме.

На мен любовната история ми хареса. Плаках заедно с Lusi. И ми харесва актьорската им игра много. В началото си личеше как като се докосват или целуват, го правят просто защото така се очаква и всеки е наясно, че другият го мами, но и той мами, така че просто играят играта. Но след като започнаха да осъзнават, че имат чувства един към друг, цялото им поведение се промени - реакциите им станаха спонтанни, няма вече премерени реплики, карат се истински.

Обаче - към 12 епизод ми стана много скучно и ми идваше да им извикам "хайде вече развеждайте се, за да започне интересното". Е, започна, и малко след това сценаристите незнайно защо решиха да обърнат иначе много сериозния дотук сериал в комедия! И вече всичко стана съвсем абсурдно. Властният CEO в момента се лигави като влюбен тийн. Ще го догледам, защото остават още малко епизоди, но определено не е това, което очаквах.

# 84
Eлза когато си в Китай мини и през това. Изглежда много забавно.
https://www.youtube.com/shorts/hyEEwbAAbf4

# 85
  • България
На един дъх изгледах Be Your Knight.
Като видях стойките, чупките и погледите на главните, реших че ще е нещо тъпо, но се оказа доста приятно сериалче.
Музиката също я бива.

# 86
Нечии любимци май не могат да пеят?
https://www.facebook.com/reel/1452748946006546/?fs=e&fs=e

# 87
В сезон2 на Wednesday (успях да го изгледам) танца на Уензди е на BLACKPINK - BOOMBAYAH

Общи условия

Активация на акаунт