За любителите на корейски и китайски сериали – Тема 18

• 11 088
  • 463
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Tuon, ще кажа само, че зомбитата не са това, което бяха. Подобно на плюшените играчки, салвията и колегите. Не искам да ти развалям изненадата ако добуташ сериала до края.

# 421
  • пак на Рив Гош
Къде ги видяхте тези зомбита в Zang Hai? Аз стигнах до 8ми-9ти епизод, ама нямам спомен за зомбита... Или съм ги проспала?

Добре завърнала се на европейска земя,Роца! Липсваше ми Wink
Гледала съм този филм, много красиво заснет, естетски направен. Природата е прекрасна, пасторалния живот на село, къщата, приготвянето на храната, висящите райските ябълки веднага ми се появиха пред очите.Тогава даже не знаех коя е Kim Tae Ri. А този бонбон Jung Jun Won убий ме, не помня какъв го играеше (имам известни подозрения). Първо тръгнах от японските първоизточници ,които са два - за лято и за зима.
Добре заварила! Hug
Намерих Little Forest в дорамата и го догледах. Много симпатичен филм, от тези, където нищо не става, ама ти оставят едно удовлетворяващо чувство в душата.
Видях, че в дорама-та има и японския му вариант, ще си ги пусна и него, може би другия уикенд, заедно с чаша греяно вино, струва ми се, че ще му отива Grinning

Знаех си, че трябваше да остана още в Сеул! Joy

Между другото, качих и последното видео от Корея: https://youtu.be/5c6LtpyNHSw
Сега ме чака сортиране и оправяне на 3000+ снимки... плюс възстановяване на каквото мога от Мармотника.

Тези дни довърших и:
A Hundred Memories - завърши както си трябваше, беше ми приятен за гледане с ретро-атмосферата, Ким Да Ми ми се настани трайно в списъка с любими актриси.
Shin's Project - също ми допадна, задържаше ми интереса, хареса ми динамиката на г-н Шин с младия "Пилип".

Вече мога с чиста съвест да започна сериалите на Джуно (Typhoon Family) и на У Шик (Would You Marry Me?), както и този на И Дже Ук (Last Summer). Другите ще почакат... вероятно коледната ваканция Joy.

# 422
  • България
Moonlit Reunion
Най-после нещо с ясен финал по моя вкус.
Загубихме само 1 добър герой.

# 423
Къде ги видяхте тези зомбита в Zang Hai? Аз стигнах до 8ми-9ти епизод, ама нямам спомен за зомбита... Или съм ги проспала?
Още в началото на епизод 1, преди началните надписи. Бащата на героя на СД нали слезе в подземната пещера и намери работниците припаднали, и влезна в нова камера и намери тези същества, които може и да не са зомбита,но определено не са хора.

Скрит текст:

# 424
В кой сериал са зомбитата? Питам, защото не ми е попадал, а ме заинтересува Simple Smile
Искаш зомбита тук са много Kingdom
И още заглавия на подобна тематика
All of us are dead
Train to busan
Alive
Newtopia
Happiness
All of us are dead

УАУ, какво ще гледам догодина! Jang Hyuk в историческата драма The Records of the Silla-Tang War

Последна редакция: нд, 09 ное 2025, 10:44 от Danifin1

# 425
  • пак на Рив Гош
Tuon, мерси Hug! Бях ги забравила тези същества в началото, явно не съм ги отразила достатъчно.

Любимият Ю е обявил фен-среща в Чунцин! Сега и до Китай ли ще трябва да ходя?! Не вземе да дойде до Париж като нормален човек Joy Joy Joy

Да ви се оплача каква греда получих сутринта за Would You Marry Me. Нали с голямо старание свалих на таблета излезлите серии, докато бях в Сеул, през корейски ай-пи адрес. И днес решавам да си ги изгледам с кеф. Пускам Дисни+, пускам първия епизод... и Дисни+ ми показва голям среден пръст със съобщението, че сериалът не е достъпен за моя регион Sob. Явно, дори и ако смъкнеш епизоди, пак имат регионални ограничения. Ще пробвам след 1-2 дни, ама този път ще пусна първо VPN-а, току-виж успея да го излъжа, че съм отново в Корея Joy. А дотогава ще го гледам на руски.

# 426
Ама Роце що сваляш серии въобще. Аз вече тотално забравих какво е това да свалям серии. Ето тук с анг. суб
https://myasiantv.com.lv/series/would-you-marry-me-2025/
Скоро даже и за самолета няма да има нужда да свалям нещо ,щото ще има WI fi или поне за Бритиш Еъруейз.

Последна редакция: нд, 09 ное 2025, 17:13 от Danifin1

# 427
  • София
Дани, не разчитай много на wi-fi-то в самолета. Аз имам неограничен с турците, обаче сега на връщане от Шанхай умря мрежата и не се отваряше нищо, а ми трябваше спешно. Та по-сигурно си е свалянето.

# 428
  • пак на Рив Гош
Дани, свалям, защото идеята беше да го гледам в самолета. Само дето си останах с идеята Joy
Пък и човек не винаги може да разчита на wi-fi Grinning

Ще го погледна и в твоя линк, остава и сайтът да се разбере с моя ад-блокър (че не винаги се спогаждат).

# 429
Роце, Ели, то това ясно и аз не разчитам на wi-fiя в ✈ По време на полет  или чета или слушам музика или работя или спя. За дълги полети гледам само това, което ми предоставят на борда. Но новината за Бритиш Еъруейз, че wi-fiя ще го доставя Мъскчо и би трябвало да бъде бърз и безотказен WinkLaughing ама аз не вярвам на тоз човек  и на Бритиш Еъруейз:sweat_smile:Joy

И да си спомним за Со Со Но https://www.instagram.com/reel/DNxPHoqYo5r/?igsh=MWVuZzE4MmZ0cng4cg%3D%3D излезе ми  понеже днес се рових за исторически драми.

# 430
  • гр. София
Danfin, благодаря за сайта за гледане Simple Smile Преди имаше сайтове dramacool и още един, но ги премахнаха. Поради тази причина отдавна не съм гледала с английски субтитри. Обичайно си гледам с руски субтитри.
С моята племенница днес догледахме The first night with Duke. Хареса ми, не е нещо уау, но беше забавно сериалче. Жалко, че свърши.

# 431
Danfin, благодаря за сайта за гледане Simple Smile Преди имаше сайтове dramacool и още един, но ги премахнаха. Поради тази причина отдавна не съм гледала с английски субтитри.
То този сайт постоянно му сменят името и сега има мисля  още два три варианта на различни сайтове под подобни имена. Излизат ми при търсене на драми с анг. суб. и са действащи.

# 432
..................................................

И да си спомним за Со Со Но https://www.instagram.com/reel/DNxPHoqYo5r/?igsh=MWVuZzE4MmZ0cng4cg%3D%3D излезе ми  понеже днес се рових за исторически драми.
Липсва ми Song Il Kook на екран, а Han Hye Jin винаги ще я свързвам с тази ѝ роля. От утре започва сериал с нея и още две готини дами - There's No Next Life.

# 433
Липсва ми Song Il Kook на екран
LaughingLaughingLaughing 2в1 Като стана дума за него.....Ако искаш вярвай, но днес забелязах, че моят сенсей гледа трилогията за Чумончо, отново. Прави си повторка, човека LaughingSweat SmileJoy
А Song Il Kook от време на време се появява в някое и друго ток шоу.

# 434
Дани, засичах го в разни интервюта заедно с порасналите тризнаци. Знам и, че се изявява в театрални постановки и мюзикъли, но аз искам да го гледам в сериал.

Общи условия

Активация на акаунт