За любителите на корейски и китайски сериали – Тема 18

• 20 754
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Хвърлям набързо  едно око тук ,преди да се захвана здраво за работа и какво виждам- интересна дискусия. SunglassesStuck Out Tongue Winking Eye
Tuon виждам, че все пак съм те заинтригувала Laughing
Не съм си правила отделен секси плейлист, а може би трябва Wink И понеже в моят общ плейлист има прекалено много такива парчета, успях да намеря една кратка компилация  да ви зарадвам с Ели, току виж и вие се присламчите към нас с 2в1
Чудя се да го скрия ли или не ThinkingWinkSunglasses

Можете да плакнете 👀 .

# 646
  • София
Дани, не ни дразни с тези разголени корейци! Я виж нашето момче колко хубаво е навлечено до брадичката:

(догодина дано имам време да отида на мъжкото шоу в Сеул и да се нагледам на азиатци без дрехи)

# 647
Защото имахме неблагоразумието да станем фенки на китайска бой група. Sob
Видяхме един по без потник в миналото и това ще ни е. Отсега нататък дори в реклами на душ гел ще ги гледаме облечени, а на изпълнение - със зашити деколтета. В клип ако дори прасци покажат, ще е постижение. Чувствам се като във Викторианска Англия - ще се радвам на глезени.
Всъщност двама, защото и Стив го има по без потник.
И какви зашити деколтета?Едното имаше резе на ризата 🤣😭
Скрит текст:

Tuon виждам, че все пак съм те заинтригувала Laughing
Всъщност тази ме забавлява най-много -Bling-Bang-Bang-Born
https://www.youtube.com/watch?v=DxeJ9dhy7_M&list=RDDxeJ9dhy7_M&start_radio=1

Цитат
Дани, не ни дразни с тези разголени корейци! Я виж нашето момче колко хубаво е навлечено до брадичката:
При него може да е арктически студено - сняг, дъжд и минусови температури 🤣
При мен примерно е много студено. Днес докато водих дребното бях с шал и яке.

# 648
LaughingLaughingLaughing Сложих го само с образователна цел SatisfiedSatisfiedSatisfied

Цитат
Всъщност тази ме забавлява най-много -Bling-Bang-Bang-Born
Този кавър на момчетата ми харесва повече от оригинала/ от аниме/ и в момента служебния ми телефон звъни така Stuck Out Tongue Winking Eye

Има такива гледки, при това полицаи, да им завиди човек https://www.instagram.com/reel/DP3kYc4ExkH/?igsh=a2RrMnVqZ2Z3ZWg0
И  в Китай има......
https://www.youtube.com/watch?v=btQLDMtNMIs
И специално за Роца, малко трот- новичко пари, пари
https://www.youtube.com/watch?v=80uru6rQWgc&list=RD80uru6rQWgc&start_radio=1

# 649
  • пустинен пъпеш
Хобитата на някои от корейските актьори и айдъли започва с двете интересни хобита на Роциния Ю.Явно някои от тях са щедро са надарени с повече от един талант.
https://youtu.be/YI9Sz8Q6KIU?si=Ytwh6x7-dW6YAw-1

Последна редакция: ср, 10 дек 2025, 15:15 от rududu

# 650
Започнах този сериал
 https://www.imdb.com/title/tt38353551/?utm_source=chatgpt.com
Засега е много приятен и дори има страст, повече от обичайно за корейски сериал. Приятна вечер!

# 651
Според анонса Дилан ще играе плейбой, ще ми е любопитно да го видя това, само дано не е поредната детинщина

Коледно настроение

# 652
Роца, номинирам китайски актриси.
Zhao Jin Mai
Скрит текст:
Dilraba Dilmurat
Скрит текст:
Wan Qian
Скрит текст:

# 653
  • Русе
И аз се разписвам с харесваните от мен актриси, в категория Талант :
Скрит текст:
Zhang Ziyi  - Летящи кинжали, Мемоарите на една гейша, Тигър и дракон
Скрит текст:
Zhao LiYng
Скрит текст:
Zhao LuSi
...............
Какво ми става, не знам, но постоянно бъркам Landi Li - Jing Tian   и другата двойка   Zhou Ye - Zhang Jing Ji. / справка снимката/

Последна редакция: чт, 11 дек 2025, 17:01 от winona

# 654
  • пустинен пъпеш
Моите предложения за класацията
Zhang Jing Yi(Fall in Love 2021-този с маршалчетата)
Скрит текст:
Jing Tian-City of Streamer(2022)
Скрит текст:
Wu Jin Yan-Legacy(2022)НВО
Скрит текст:
Избрах снимки от ролите,в които съм ги харесала.

Последна редакция: пт, 12 дек 2025, 15:20 от rududu

# 655
  • Русе
Никой ли не хвърля око на "Легенда за магната"? Макар в основата да лежат търговски и банкови операции и взаимоотношения, изобщо не е скучно! И за първи път ми харесва мъж (китаец) с бръсната глава, с автентичната за времето си прическа. Важен детайл е, че артистът сам е пожелал това.

# 656
Уйни, аз споменах че го гледам. Наистина е интересен, начин на мислене, как успява да излезе от на вид невъзможни ситуации. Борбата между мисленето на старите генерации и  противопоставянето с мисленето на младите.

# 657
Уин, Дани, така както го описвате мнго интересно звучи, поне е някакъв различен сюжет, защото обикновено са еднакви. Само че аз този актьор след един ужасно тъп и скучен сериал (A Dream of Splendor) заради веждите си го кръстих Mr. Angry Bird. За мен е поразителна приликата, а сега като е без коса съвсем Laughing

Скрит текст:

Скрит текст:

Така че едва ли ще го гледам, по-скоро не.

За класацията - Song Zuer с нейните невероятни физиономии и погледи в The prisoner of Beauty:

И послено - бясна бях, да му имам на Гугъл изкуствения интелект с този горчиво-сладък край на Love on the Тurquoise Land дето го дава! Нищо такова няма, краят си е точно "и заживели дълго и щастливо". Добре, че продължиха да ми излизат клипчета и скрийншотчета в социалките, ако бях вярвала на Гугъл, щях да изпусна страхотен сериал. Ще ни надмине AI ... ама друг път.
А за който му се чуди - истинското действие започва от еп. 6. Преди това е наистина доста труден за гледане, понеже постоянно се сменят сцени и герои. Но трябва да се гледа много внимателно, за да разберете кой кой е и за какво се бори, иначе ще изпуснете нишката. След това вече става интересно (и романтично Sparkling Heart).

# 658
  • пустинен пъпеш
Както се питах да търся какво да гледам в промеждутъка между другите текущи и вашите отзиви момичета ми помогнаха и без това съм отворила ,,Легенда за магната" ,а от  Love on the Тurquoise Land съм изгледала част от еп.1 ,а и харесвам актьора гг   в три от неговите сериали.

Последна редакция: пт, 12 дек 2025, 15:22 от rududu

# 659

Петък😍

Общи условия

Активация на акаунт