Домакини 93/ минаваме на вино

• 26 716
  • 669
  •   2
Отговори
# 525
Честита Коледа!
  Мари, и аз в редиците на работните днес, че и утре.
   Сега ще излизаме с приятели , утре вечер ще доведат Катрин на гости с преспиване, че майка и татко ще се срещат с приятели. Всеки с неговите си. Два дни подред ми я водят на обяд, да спи у нас, а те ходят на фитнес. Та и аз дремвам следобеден сън с нея. Не правих баклава и тиквеник, никой у нас не яде.Но един сладкиш с маково семе си бяха поръчали, гледам,че е свършил.

# 526
Аз не правих баклава, но ядох такава. Дори два вида. А днес и щолен+ шоколад+ вино....
Нямам търпение да минат празниците и да влизам в режим.

# 527
Ох, много е трудно точно сега да пазиш режим и да срещаш гости.
   Пия кафе и се готвя да отивам на работа.Днес трябва да отворя два обекта , как ще стане идея нямам.
    Добро утро! Честит Стефановден, ако имаме празнуващи!

# 528
  • София
Добро утро!
Аз май се връщам към фабричните си настройки. Станах в 6 да пия чай и да слушам подкасти. Всички още спят. Много обичам това време от деня и се чудих дали съм изгубила този си навик покрай голямото спане напоследък от лекарствата. Явно с намаляването на дозите все повече ми се наместват чакрите.
Даже смятам да направя една баничка от останалите кори от тиквеника и да има топла закуска за децата.

Марулетка, лека работа!
Също и на другите, които работят.
На останалите приятна почивка!

# 529
  • София/Севлиево
Добро утро, прекрасни момичета!
Честита Коледа и от мен.Желая здраве, щастие и благоденствие на всички.
Днес Слави има имен ден, което ми напомня че и Славето ни също-честита бъди!Ако има още някой друг именник и на него честито.
Тази сутрин и ние с малкия станахме в 6:20.И се готвим за интересен и наситен ден(нали сме столичани,доста неща му обещах,а време имаме само до понеделник вечерта).

# 530
  • София
Честит имен ден на празнуващите!
Ели, приятно изкарване в София!

# 531
Добро утро!
Аз също съм на работа.
Честити да са празнуващите днес. Весел им празник!

# 532
  • при късмета
Добро утро!

Ели, да си носи името със здраве Слави, весел празник!
Славе, честит имен ден и на теб, здраве и късмет!
Фивър, радвам се, че се връщаш към нормалността
На Мария и марулетка лека работа
И ние ще почиваме, мислехме днес да се качим на вилата, ама ще се размине. Днес на мързел ще го откарам
Гушки на всички Hug

# 533
Още малко съм на работа и се прибирам у дома. Нямам търпение да се стопля.
Момичета, пожелавам ви весело посрещане на Нова година! А тя да бъде здрава, успешна и късметлийска!

# 534
  • София
Здравейте и от мен!
Бързо доработване, Мария!

Ние изпратихме момичетата и вече сме си аз, съпругът ми и момчетата.
За първи път ще празнуваме в толкова тесен кръг. Вероятно след полунощ ще дойдат едната племенница с мъжа ѝ да пием по питие, а утре следобед ще дойдат етърва ми и девер ми на следобедно кафе. Всички други този път решиха да празнуват по света и у нас.
Последните дни от ваканцията на момчетата смятам да се престраша и да се качим в планината. Там да се съберем с близки и приятели, които също имат ваканционни жилища в комплекса.
Време е да започна да пътувам и да се разхождам, че ми е домъчняло за много хора, които не съм виждала напоследък. Искам да ида след почивните дни да вид и братовчедка ми, че тя ще лежи до края, а ние сме свикнали да се виждаме поне веднъж в седмицата, докато вече преваля 4 месец без виждане.
Искам малко да си оправя и шкафовете, и саксиите, че един мъж, колкото и да се старае, не успява да поддържа всичко идеално.

Желая на всички весело посрещане на Новата година и нека тя да донесе здраве, успехи и спокойствие в душите на всички нас!

# 535
Весело посрещане, момичета!
2026 да ви донесе много здраве и щастие!

# 536
  • при късмета
Весело посрещане, прекрасни! Да дойде щастлива и успешна година!

# 537
И от мен пожелания 2026 да е по-здрави и успешна!
Ние сме двамата с ММ , големите пожелаха да са си в къщата сами,за пръв път ще им е в новия дом.Синът ще ходи у гаджето. Ние лежерно.

# 538
Честита 2026 година!. Пожелавам ви много много здраве! Всичко останало се нарежда само.

# 539
Честита Нова година, мили дружки!
Бъдете благословени- вие и вашите семейства!
Да вдигнете наздравица за щерката и ММ! Ако има други празнуващи- да бъдат честити и те!

Общи условия

Активация на акаунт