Домакини 93/ минаваме на вино

• 27 235
  • 687
  •   1
Отговори
# 510
Смърфи, купи си аулин гел за ръката.

Дори не знаех, че има такъв…. Joy
Аптеката до нас работи утре, ще изпратя мм.

# 511
  • при късмета
Добро утро!

Да посрещнем здрава, мирна и щастлива Коледа! Да са пълни сърцата ни, както трапезите и на всеки, късмета който най-много иска! Весело изкарване!

# 512
Добър ви ден!
Пожелавам светли и споделени празници, момичета!

# 513
  • София
Момичета, желая ви спокойно посрещане на Бъдни вечер и една много светла и уютна Коледа!

# 514
Светли празник ци и благодат в домовете ви желая.

# 515
Честито Рождество Христово!

Нека Бог ни даде здраве, смисъл  и светлина в душите, да благослови семействата и домовете ни, благодат и мир да бъде на Земята! Светли празници!

# 516
Честита Коледа, момичета!
Почерпете се за здравето на момчето и за годишнината ни от годежа с ММ!

# 517
  • при късмета
Честита Коледа! Здраве, късмет и благоденствие!
Мария, да ти е живо и здраво момчето, още дълги години да сте заедно, в любов и разбирателство!
Ели, честита годишнина и на вас!
При нас има сняг

# 518
Честита Коледа!
Честит рожденик, Мария! Да е здрав и да среща добри хора по пътя си!

# 519
Ааа, момчето празнува имен ден. Елислава, честита годишнина и на вас!

# 520
  • София
Привет, момичета и честита Коледа!
Бъдете много здрави и щастливи и се радвайте на любимите си хора и техните успехи!
Честити, на патерица, да са именниците, а тези с годишнините винаги да се обичат и разбират!

Ние посрещнахме италианския зет, после направихме традиционна Бъдни вечер, имахме Веселка Коледа и днес е лежерен ден. Момичетата ще отделят деня за приятели. Рали и зетят ще се видят с техни състуденти от Италия, които се върнаха в България. Биляна ще бъде цял ден с най-добрата си приятелка, която пък учи във Виена и също е тук за празниците. Баткото реди Лего, което получи от Дядо Коледа, а татко-дядко играе с малкия и с Лийчето. Аз им се радвам и приготвим по поръчка на момичетата руска салата, салто от печени чушки с царевица, домашна питка и пилешки крилца със соев сос в плик. Та редувам печката и дивана.
Яд ме е, че времето не позволява разходка в парка, но пък ще седим повечко и дома. И без това половината време заедно отмина и остава малко, та ще се възползваме максимално.

Весело и спокойно продължение на празниците на всички!

# 521
Аз съм на работа. Фивър, как искам вместо това да се завъртя в кухнята като теб.

# 522
  • София
Лека работа, Мария! Надявам се да намериш време и за почивка, и за вкусно хапване!
Аз, откакто никога започнах работа, та докато спрях да работя, винаги така съм си напасвала графика, че да не работя между Коледа и НГ, както и втората половина на август. За останалата част от годината никога не съм имала претенции.

# 523
Честита Коледа и от мен, момичета! Бъдете здрави и благословени, вие и вашите семейства и любими!

Ние посрещнахме Коледата тихо, само със сестра ми у дома. Готвих два дни, сега ще има да ядем една седмица. Тиквеникът и баклавата ми станаха трепач, но много като количество, да видим кога ще успеем да се справим с тях. Караме я лежерно, с леки разходки между дивана и масата и обратно. Joy

# 524
И моя тиквеник прилича на баклава, хапваме по малко тримата.
Момчето отиде в града при приятелката ние почиваме активно. За днес мусака.

Общи условия

Активация на акаунт