Домакини 93/ минаваме на вино

• 1 064
  • 34
  •   1
Отговори
# 30
Смърфи,ти не се спря,бе душко!Като се прибереш в Бс,ще направим среща с Джейми,че се забравихме бургазлийки!
Хубав дъждовен ден ви желая.Водата да отмие всичките ядове!
От един ден на свети Патрик... преди 100 години. Една зелена бира запомних...
Подкрепих се, Вале, мерси!
Ма Ко, варени кестените са много вкусни. Отделно може да се направят различни сладки, печива (с кестеново брашно) или кремчета. А с печени и избелени такива може да напълниш пиле и да го опечеш.
А ако искате да опитате още много такива рецепти- заповядайте на 12.10 в село Коларово (близо до Петрич) на фестивала на кестена. Няма да съжалявате. Миналата година имаше и баклава с кестени, сиропирана с винен сироп.
Звучи много вкусно. Обичам кестени.

# 31
  • при късмета
А добър ден!

Днес късно кафето, ама ходих да си взема новия компютър и сега се боря да закача всичко. С принтера още не съм се хванала.
В нашия мол в халф прайс видях есенна украса и за хелоуин. Около мен зимна още няма или аз не съм обърнала внимание.
Как е при вас на това време, морските задължително да се разпишат. марулетка, снощи четох, че и при вас не е розово.
Айде на отчет, аз продължавам борбата

# 32
  • София
Здравейте!
Аз днес съм притеснена покрай времето. Бабите и дядовците ни (родителите ми и свекърите) са точно на едно от най-наводнените места. Засега при тях е сухо, понеже са нависоко, но са откъснати от света.
В планината пък е нападал мокър сняг и ни обърка плановете за уикенда, защото щяхме да идем уж децата да са на въздух, а ние с братовчедката да се хванем с чистене и миене на помещенията, за да планираме после как ще подредим мебелите и каква ще е визията като цяло.
Накрая просто ще останем у дома и поне се надявам в София да става за разходки, за да не сме затворени през цялото време.

Надявам се момичетата в бедстващите райони да са добре! И дано бързо се стабилизира времето и да дойде по-бързо обещаното циганско лято!

# 33
На работа съм аз. Студено и духовито е при нас, но хич няма и да се оплаквам в предвид обстановката в други краища на страната.

# 34
Живи и здрави с много напрежение стигнахме до работа/ училище. Сега водата се отрече, но се наложи да се обадя на детето да си стои в София изобщо да не се прибира тази седмица. С това което дават като прогноза да не го мисля.

Общи условия

Активация на акаунт