Домакини 93/ минаваме на вино

• 9 810
  • 239
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Здравейте!
Минавам много набързо. Нали младежите са вкъщи. Радваме се на хубавото време и се готвим следобед да ходим на хелоуинско парти, а вечерта ще звънят на съседите (леля си Wink) за сладкиши.

Ма ко, оставяй ги тези цигари. Хич не мога аз да ги понасям. Даже ми се гади от миризмата, особено на всички различни от старовремския тютюн, който помня от единия ми дядо и другата ми баба. Всичко останало ми мирише на напишкан от котка вестник.
Бързо да се оправяш!

Лек ден и приятен уикенд на всички!

# 181
Хубав ден, момичета! Аз съм на работа.

# 182
Така е , Макич, винаги има нещо по-силно от нас. Ама нали каза да те юркаме , и аз реших да си изпея песента, въпреки , че сега пиша с цигара в ръка.
 Но аз не съм така заклет пушач като теб.  Поне се опитвай да ги намалиш.
   Времето е супер при нас. Довечера съм на представяне на стихосбирка на приятелка. Тя е лекар, кардиолог , но пише . От доста време се колебаеше дали да издаде нещо, реши се . Макар е, в групата ни сме чели много нейни неща. Това е една от дружките ,с които сме заедно покрай децата, вече и не заради децата, с които си пътуваме и си поделяме глижи и адости. Едно от моите бестита. Много се вълнувам. Вчера ми подари книжката, а в обявлението за събитието пише  "Д.К . и приятели представят дебютната и стихосбирка" и това И приятели така ме докосна! Видахме се вчера с групата, така хубаво ни беше и й казах за тази емоция.А онзи ден пък друга от моите бестита откри нов офис, та и там бяхме за подкрепа. Абе много ги обичам и са ми голяма опора. И коректив.
    Айде, изказах се.

# 183
  • София
Ма Ко,аз не обичам да набивам канчета. Все едно някой на мен да ми каже Е как не можеш да спреш сладкото , то ти вреди на здравето, а и си много дебела!
Ми, тия работи и аз ги знам.
Мама пуши от 17 годишна. По кутия на ден, минимум. Никога през живота си не съм мислила, че тая жена може  да намали, камо ли да спре цигарите.
Спря ги на 55г, след като получи инсулт. За радост лек. Докторът и каза : Ти избираш, или пушиш, или живееш.
Буквално от тази ги спря. Сега е на 65, десет години не е запалвала. Макар че брат ми и снаха ми , с които живее, пушат много. И племенниците.
Много е гадно да се налага човек да прави такива избори.

Аз започнах физиотерапии. Всяка сутрин ток, магнит и ултразвук.

Марулетке, приятно да ви е довечера!

# 184
Ей, Марулетка, и аз се трогнах. Весело да ви е довечера!
Вале, сладкото е и моя мъка....

# 185
  • при късмета
Ма Ко,аз не обичам да набивам канчета. Все едно някой на мен да ми каже Е как не можеш да спреш сладкото , то ти вреди на здравето, а и си много дебела!
Ми, тия работи и аз ги знам.

Ама на мен наистина ще ми е полезно. И аз ги знам тези неща, ама трябва да ми се напомнят. Я виж марулетка как ми помага. И не си дебела, това сладко няма да ходи зян я Kissing Heart Като си свободна, звънкай след терапия да пием кафе, наблизо си ми
Така е , Макич, винаги има нещо по-силно от нас. Ама нали каза да те юркаме , и аз реших да си изпея песента, въпреки , че сега пиша с цигара в ръка.

Продължавай в същия дух. Само ти ми остана компания за цигарите, Калинчето беше от моята партия. Много успех на приятелката ти!

Нямаше тиква, каквато търсехме, взехме компромисна, Шефа се е хванал да я човри. После ще го водя на очен преглед при една приятелка, че и на слънчевите очила ми падна едното стъкло и тях да оправя. Обаче толкова бавно действам и толкова бързо се уморявам, че се дразня сама на себе си, направо не се седи около мен, а детето мъжо изобщо не са ми виновни

# 186
Валка, много млада е майка ти! Впечатлих се.
   Мако, мерси!

# 187
Марулетка, и аз това забелязах.

# 188
  • София
Явно Валенцето ни е също млада още.
Моите родители са с почти 20 отгоре, ама аз карам 52 и имам сестра с 8 г по-голяма. Т.е. кака ми е на възрастта на майката на Валето.
Важното е всички да са ни и да сме живи и здрави!

# 189
  • София
Ами да , мама е срещнала баща ми рано , омъжила се е на 18 и ме е родила на 19.
Аз също млада се омъжих, на 20, да не изпусна принца 😆.
Аз съм на 46, не съм сред най младите😆

# 190
Наздраве девойки, ние сме в любимия ни град и сме в един хотел  с ресторант, който е в топ 100 за 2025 г.
ма ко поставяй си малки, но изпълними цели. Днес две цигари по малко, утре три, докато ги намалиш. Аз си признавам никога не съм пушила, но мъжът ми ги спря от раз заради големия. Тате хайде да ходим да пушим и това на две години беше, подари всички налични на майка ми и повече не е палил. Аз със сладкото се боря, Ами покрай мъжът ми доста съм го намалила, ама има още какво. Ето сега един лава кейк са ми поръчали мъжете.

# 191
  • София
Добро съботно утро!
Ние се приготвяме да ходим до Благоевград. Ще се разходим първо до парка Бачиново, с после ще пооправим и подготвим апартамента на детето. Купила съм разни неща, чаршафи, покривало за спалнята, дреболии, кухненска посуда. Тя ме помоли да приготвя и да е готово за живеене,а аз , за разлика от нея,обичам да се занимавам с такива неща.
Иначе тя се подготвя за интернационалното парти, на което чуждестранните студенти ще танцуват танци от родината си, ще пускат традиционната си музика, ще разказват, ще черпят с традиционни неща. Е, тя занесе само локум, халва, лютеница, но няма как. Ще е облечена в традиционна носия .

Ма Ко, как си днес?

# 192
Добро утро!

Кафето не е на фокус, но закуската Wink

# 193
  • София
Добро утро!

Джей, идеална е закуската!

Валенце, да стане уютно и вдъхновяващо за студентската апартаментчето!

Ние тези дни останахме в София. Не ми се буташе с многото пътуващи с ученици по пътищата, а и градът е спокоен.
Снощи с момчетата се маскирахме и забавлявахме.
Днес ще ходим на детски театър за празника. Само трябва преди това да изчакам още малко да се доизпече един постен гювеч във фурната и да се чуя с момичетата, за да се разберем какво да занеса на Биляна и дали Ралица и Камелия имат да ми поръчват и те нещо. Има още почти 2 седмици, но да се подготвя предварително.
Утре планираме да идем в зоологическата градина.

Желая ви слънчеви и спокойни почивни дни!

Последна редакция: сб, 01 ное 2025, 10:11 от Fever Ray

# 194
  • при късмета
Добро утро!

Честит ден на народните будители!
Дано наистина ни разбудят, че невежеството е повсеместно.
Джейми, приятна почивка!
Фивър, да се забавлявате на театъра
Вале, благодаря, че попита! Намалява задуха като, че ли, ама лечението от пулмоложката си остава дълго. Следобяд даже до центъра ще ходя, ехееее. Joy
Мъжа ми замина към вилата. Ще ми се и аз да се кача, розите още не съм оправяла, започнали са стаята горе, ще ми се да проектирам разни работи. Другия уикенд се надявам да мога.
Вчера пак изкарах с по-малко цигари.
Гушки на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт