Домакини 93/ минаваме на вино

• 25 779
  • 645
  •   1
Отговори
# 630
Хахах, мрънкай си, аз те разбирам.
  Аз също не мога да спя,въпреки мелстонинс, който вземам преди сън.В 5 ч съм кукнала днес, някаква тревожност непрекъснато ме  обзема,особено по тъмно. Предстои ни пътуване, свекъра е хремав, ако се разболее ще трябва да ангажираме децата.Аз не искам, защото той е толкова крив и некомуникативен в последно време.А и трябва да пазим Джуфка. Няма да ме има почти седмица, колегата, който ме сменя прави тъпотия след тъпотия. Синът ми доста натоварен, лекции и работа, няма време за отмора.И него много го мисля.Днес му е последния изпит, стискайте палци да го вземе.
   В същото време, ние ще се опитваме да почиваме , как да стане?
    Плами, звучи супер ! Успех на сина!

# 631
  • София
Здравейте, момичета!

Смърфи, наслаждавай се на слънцето и на изживяванията!

Мария, да не си в Сатурнова дупка? Иначе си помрънкай. Хубаво е да не се държат негативните емоции вътре. Бързо да мине лошият момент! А детето ще вземе изпита следващия път, не го мисли.  Всеки студент е влачил поне един.

Плами, отивайте и вие, щом има възможност. И много хубаво правиш, че не се бъркаш на младите. Нека сами си носят кръста,а ние само да придържаме. Че да няма после "Ти ми каза." Представих си Жари как ви командири. Simple Smile И браво на момчето ти за успехите!

Марулетка, стискам палци за изпита! Щом е последният изпит, дано остане време да си вземе малко въздух детето! И дано дядото ви остане здрав, за да почивате без притеснения! Опитай да изключиш поне за малко от ежедневието.

Аз вчера доста се забавих при зъболекарката. Откри ми 2 малки кариесчета. Уж много се грижа и са ми здрави зъбите (като за възрастта ми поне), но явно многото лекарства през ноември и декември са си казали думата. Според стоматоложката анемията е основен враг.
Чух се с момичетата преди малко. Били е взела 4 изпита и има още 3. Сесията ѝ свършва на 03.02. и после са им дали седмица почивка по програма, но няма да си идва, защото отношенията с немското гадже се развиват и иска да изкара малко повече време с него. Иначе учи и работи и той все остава на заден план, а усещам, че е влюбена.
Ками и бебето са добре. Вече няма проблеми с бременността и е спокойна. Каза, че сега върви много леко вече и си ходи на работа, на разходки. Камък ми падна направо. Малкият бил в норма и даже щели да почват да купуват разни неща.
Рали е казала на Лийчето, че ще става кака и тя кола много щастлива. Питала дали ще може да играе с бебето и затова ли леля е толкова дебела и се притеснила дали на бебо не му е тясно. Simple Smile
Момчетата са добре. Баткото има класни тия дни. Малкият още е безгрижен.
На таткото ни му излезе спешна работа и сега се готви за важна среща с клиенти. Затова аз гледам да кротувам тази сутрин, докато излезе. После ще готвя фалшиво шкембе с кладница, ще пиша домашно по НЕ и после ще видя какво ще правя. Планирах днес да ида до Лили и ДМ за хигиенни препарати, но Мария избърза със снега. Мислех, че поне към обяд ще завали, а то е бяло пред нас. Поне обещаха да омекне малко времето, че снощи умрях от студ след зъболекаря. Направо ми тракаха зъбите, а уж съм любителка на студеното, но явно до около нулата само.
Отчетох се и сега ще пия един чай и май ще направя малко йога, че тя вдига най-малко шум.

Лек ден на всички!

Последна редакция: чт, 22 яну 2026, 12:44 от Fever Ray

# 632
  • при късмета
Добро утро!

Ето закуска и за Мария, да не ѝ е криво. Не се ядосвай на момичето, ще се оправи.
марулетка, стискам палци за изпита. Почивай по малко, като можеш.
Смърфи, страхотно да си изкарате, благодаря за снимката!
Плами, в тази възраст са най-интересни децата.
Фивър, пази се, че виж за колко хора имаш да мислиш
Аз няма нужда да казвам, че на това време или мрънкам или хибернирам. Студа ми е проблем, не снега. Доста побеля при нас, още снощи. Надявам се поне малко да е омекнало, че уж за малко излизам и за това малко, докато се опаковам. Да се фръцна, че вчера видях Валето и Бубка.

# 633
  • София
Ма ко, ех, че хубава среща си имала!

# 634
Марулетка, стискам палци на момчето!
Плами, радвам се за сина, да продължава да твори!
Фивър, нямам идея каква дупка е, но си е ...дупка. Сутринта по телефона се оплаках и на ММ и някак си очаквах да ме успокои, усмихне, а той мълча.
Ма Ко, благодаря за закуската.
При нас снегът започна да се топи и е мокро и кално. А също и хлъзгаво.

# 635
  • София
Мари, мрънкай на нас, ние винаги сме насреща.
И при нас се топи. Затова мразя сняг в София. Само цапа и пречи да се движи човек спокойно.

# 636
  • София
Привет, момичета!
Няма нищо ново за писане. Чета си ви редовно, радвам се на успехите на децата, съчувствам на неспящите, аз съм от същата група и те така те.😁
Сервирам кафе със сиренки ,дано Мария е в добро настроение днес и да ги оцени😁:

# 637
О, Вале! Много ти благодаря! Признавам си, че ако аз ги направя у дома, ще се въртя около подноса докато изям всички налични. На снимката (пак я върнах, за да я помириша) имало кафе и книга, които първия път останаха незабелязани.
Пожелавам ви хубав ден!

# 638
  • София
Имам късмет в тоя живот, че нямам влечение към яденето на тесто, само към направата му. Една не съм хапнала. За сметка на това съдбата ми е дала такъв глад за сладко, ама такъв, че чак ме боли понякога😁

# 639
  • при късмета
Добро утро!
Вале, ти прави тестени неща, пък аз съм наблизо, нали знаеш? Аз без сладко мога, без тесто ми е трудно. Даже покрай режима не съм го спирала, ограничението ми  само да е сутрин.
Днес съвсем прекалих с успиването, ставам да върша нещо. Гушки на всички Hug

# 640
О, Вале, напълно те разбирам за влечението ти към шоколад. Същата съм.
Плами, преди малко гледах млад дизайнер от НБУ по БТВ и се сетих за сина ви. Скоро и него да  поканят, пожелавам!

# 641
  • София
Привет!

Аз тесто ядох само покрай залежаването ми. Явно от лекарствата или от кръвозагубата ми се дояждаше нещо калорично и вредно. Е, лепна ми се, където не трябва и сега се старая да го махна.
Днес потичах малко сутринта, но не е приятно за тичане, заради температурите.
Пък и бързах да се върна, че едното ни кученце е много старо и от студа получи артрит, та гледах да се върна рано и да ѝ сваря кокали за колаген.
Сега ми се иска и малко йога да направя, че вчера добре ми се отрази. Явно от студа съм се схванала и аз леко и ще отделя половин час.
Взехме колата. Готова е и плановете ни се промениха положително. Отиваме утре в планината и мъжката част ще кара ски. Затова днес ще подготвя супа за там и се чудя какво още, че след ски ще са гладни. Трябва да купя някои неща, че да не готвя горе, а да си почивам. Даже мисля да пробвам и на спа. Мина достатъчно време в пазене и се чувствам добре, та ще отида за малко да се нагрея.
Май няма друго ново при мен засега.

Прегръдки!

# 642
  • гр.Варна
О, Вале, напълно те разбирам за влечението ти към шоколад. Същата съм.
Плами, преди малко гледах млад дизайнер от НБУ по БТВ и се сетих за сина ви. Скоро и него да  поканят, пожелавам!
А дано.

# 643
Днес беше ужасен ден. Сутринта се събудихме без интернет, момчето ми започна на мобилни часовете, аз пътувах за училище като написа че и токът е спрял. Добре че е било за кратко и не се наложи и за отсъствия поради технически причини да попълване заявление.
Колата влезе в сервиз и излезе, вече сме решили да купуваме нова, ама нова. Сега остава да решим каква.
Голямото е скъсано на изпит. Ядосан е, знае че е писал искал да си види работата, не знам дали няма да влоши нещата повече. Обаче е инат и си търси правата.
Днес беше на друг изпит и изобщо не знае вече дали ще го вземе. Много е разочарован.

# 644
Джейми, сипи си тази вечер едно вино или успокоителен чай. Дишай! Петък е!
И щерката я скъсаха на един изпит. За мен е по- голяма драма, отколкото за нея и това ме изкарва извън нерви.

Общи условия

Активация на акаунт