Домакини 93/ минаваме на вино

• 26 083
  • 653
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Джейми, я си сипи , както написа Мария. Ще мине и това. Бели кахъри са❤️.
Мария, ще си вземе изпита детето, не го мисли. Нали имат поправки ?
При Мими поправки няма. Ако я скъсат,записва изпита наново, ходи на лекции наново ( а те са задължителни при тях).
Засега не се е налагало, ама  има време😁
Тя сега си ползва подаръка за рождения ден, който беше октомври и беше в Мароко. Подарихме и два билета за любимият и гръцки изпълнител Никос Вертис.

# 646
Благодаря ви момичета. За сипване ще си сипя. На днешния ден преди 20 години същото това момче се роди. Почерпете се.

# 647
Охооо, веднага надуших почерпката! Честит да бъде, Джейми! Здрав, успешен, щастлив, изпълнен с мечти и планове!
Аз се готвя за работа и после съм два дни почивка.
Хубав ден,момичета!

# 648
Джейми, честит да е младежът!
   Момичета, не се нервирайте за тези изпити, ще ги вземат. Само здраве да има. Скоро една приятелка ми разказа за нейният син, информатика в СУ, заради напрежение до болница се е докарал.
    Пия кафе и се стягам за работа.

# 649
  • София
Добро утро!

Ние тъкмо пристигнахме и сега чакаме младежите да дремнат още малко, а ние пием чайче.

Джей, жив и здрав да е младежът! Всичко да му върви по мед и масло! И това с изпита да е най-голямата ви тревога, а другото в живота да е свързано само с приятни емоции!

Аз затова не питам изпит по изпит. То и като съм далеч не мога да проследят всичко. Питам как върви сесията и накрая като приключи.

Хубав ден, момичета!

# 650
  • при късмета
Джейми, жив и здрав да е! Другото ще се нареди. Весел празник!
Ние окъсняхме и се стягаме да тръгваме

# 651
Привет, момичета!

Последен ден из Карибските морета. Утре сутрин акостираме в Маями и следобед летим за Европа. Топлото върви към края си.

Джейми, да ти е живо и здраво момчето!

Не се косете за невзети изпити. Само да имат желание да учат децата, изпитите ще се вземат на поправка. Студент без скъсан изпит все едно не е стидент! 😜

Ето малко топлина:

Водата е леко хладна за моя вкус, ама пък цветът е трепач!

# 652
Добро утро!
Време е да почерпя и аз!

# 653
Така, така, ето кой първи ще опита почерпката! Джейми, жива и здрава да си!

Общи условия

Активация на акаунт