Домакини 93/ минаваме на вино

• 28 943
  • 734
  •   1
Отговори
# 720
Ох , как и се яде сладичко!

# 721
Марулетка, аз и на картофената салата на Фивър ще видя сметката!
Фивър, обичам да те чета, казвала съм го вече. Такова спокойствие ме обзема...

Последна редакция: чт, 05 фев 2026, 14:15 от mariat

# 722
  • при късмета
Добро утро!

Вижте колко рано съм станала. Шефа е на практика от днес, изпратих го преди малко. Допивам си кафето и на пазар. Картофите на фурна и мен ме грабнаха, може да се пробват. Добре, че днес не вали
Гушки на всички Hug

# 723
Добро утро.
Благодаря за кафето. Аз ще готвя джолан за вечеря.

# 724

Да почерпя взехме си новата кола.

# 725
  • при късмета
Да ви вози дълго, безаварийно и на интересни места!

# 726
  • София
Честито, Джейми!
Леко и безаварийно шофиране и приятни пътешествия!

Аз тъкмо се прибрах преди малко от срещата с моята дружка.
Не стигнахме до изложбата, заради дъжда, че иначе трябваше да прекосим пеша целия център.защото държахме да пием кафе на конкретно място в наша любима кафе-книжарница. Хапнахме и по една пастичка, а после си взехме и по една книга. Аз избягвам да трупаме книги на хартия, но тази е "Богомилски легенди" на Николай Райнов и мисля, че ще си заслужава да я прочета по този начин.
Изложбата ще я има мисля до 22.02. и има време да я посетим.
Сега момчетата се прибраха и се занимават с татко си, а аз ще направя набързо баница с безглутенови кори и пилешки бутчета с пюре от грах, за да си ги носим утре към планината. Иначе вкъщи има варен гювеч, който направих рано сутринта. И ще легнем по-рано, за да тръгнем утре рано. И дано да спре дъждът или поне горе да е сняг.

Приятен уикенд!

# 727
Джейми, честито ви ново возило! Да ви служи дълго и безпроблемно!

Ние сме в Пловдив! И тук заваля…

# 728
  • гр.Варна
Джейми честито ново бу:joy:. Да ви води само на хубави места.
Аз правя тота(торта) на внучката че детето това повтаря - баба дойди и Жари тота.Утре ще ходя да ги видя, че не съм от 2 седмици. С тоя грип все имаше някой болен около мен включително и ММ и не исках да сме контактни.
На 16.02 малкото човече тръгва пробно на частна занималня почасово да свиква че вече е приета в яслена група и да се подготви малко психически. Повече май майка и има нужда от това.

# 729
Джейми, честито возило! Да ви кара на хубави дестинации и да ви служи вярно дълги години! Почерпката е трепач.
Фивър, с оризови кори ли правиш баницата? И аз съм купила, но все не остава време да ги пробвам. И червена леща съм купила за хляб, но кога ли ще му дойде времето...
Плами, Жара видя ли ти се порастнала след прибирането им? Пожелавам бърза адаптация в детската градина.
Хубава вечер от мен!

# 730
Благодаря Ви!
mariat у дома хляб от червена леща не се прие. Мъжът ми пробва и този на братовчедка си и се съгласи че е като моя, но не е неговото. Баница с оризови кори хапват всички и дома ( дори и злоядото). Сега експериментирам сутрин за закуска овесени ядки с кисело мляко, банан и ябълка много ми допада. Свикнах без захар, най- много една фурма да сложа.

Последна редакция: пт, 06 фев 2026, 20:26 от J_M_M

# 731
Джейми, честито ново возило! Безаварийно и дълго да ви служи и да ви вози на хубави места!
    Аз си правя хляб от червена леща, само с младши ядем.
   Плами, да свикнат бързо мама и дете с яслата!
   Аз се стягам за работа и после ще ходим в Плевен, при нашите. Не сме ги виждали от месеци и ММ ме изюрка
 днес да идем. Той обича да ходи при тях.

# 732
Добро утро и от мен.
Вече съм на работа. При нас времето обещава да е сухо и топло.
Хубав ден, момичета!

# 733
  • София
Ето ме, момичета.

Стигнахме рано, но ходихме на разходка и сега се прибрахме да обядваме и баткото малко да получи, а малкият да поспи. Таткото ще слезе на спа-то, а после аз до фитнеса и до басейна. Трябва да се редуваме, че иначе младежите и кучетата ще вдигнат олелия.

Смърфи, на мен също ми се ходи много в Пловдив, че имаме там роднини и едната ни двойка кумци са пловдивчани. Време е да се организираме някой уикенд да идем да се видим.

Плами, дано Жари свикне бързо в яслата. Важното е госпожите да са добри и децата лесно свикват тогава. И наистина майките се притесняват повече.
Когато Лийчето тръгна на ясла, дъщеря ми беше направо ужасена. Че тя тръгна н 6 месеца, а при тях още на 3 тръгват някои деца. За всеобща изненада тя сега ходи с удоволствие и обожава какичките, които ги гледат.

Мари, с оризови я правя, но често и с овесени ядки, а отскоро взимам и ледени сръбски кори на Йована. Последните обаче не ги одобряват много вкъщи. Хляб от червен леща също не харесват много. Аз правя ръжен, царевичен. Когато ме мързи, ползвам някои готови смески от ДМ и от Зоя. Морковният хляб харесваме ние много, но не всеки път го откривам.

Джейми, пробвай овесените ядки да ги смесваш с различни плодове (пресни и сушени) и със сурови ядки. Много са полезни, но са висококалорични. Ние хапваме сутрин преди да тренирам. Аз много обичам и научих всички да хапват. С прясно мляко пък прочистват добре червата. За да не е много калорично, може да добавяш елда, спелта или киноа (последното не ми допада, но от ДМ взимам пукана спелта и е много приятна).

Марулетка, приятно изкарване у вашите!

Приятен ден на всички!

# 734
И ние много харесваме Пловдив. Оказа се, че легна сърцето и на щерката и гаджето.
Признавам си, че хляб от червена леща ще направя от чисто любопитство. Аз не търся алтернатива на хляба, защото такъв не консумирам.
Иначе обожавам овесени ядки и елда с плодове и ядки, но и тях не си ги позволявам.
Фивър, приятно да ти е в спа- то.

Общи условия

Активация на акаунт