Мен лично ме притесни това, което ми обясни моята позната, но няма смисъл да се обсъжда тук наистина. Явно хората всички са доволни от резултатите, дано има ефект и всичко да е наред

Мислех днес да го поръчвам, и започнах да се разубеждавам! Я споделете тези които сте го давали по-дълго време, децата напълняха ли от него, ствалили са по-нервни и разни подобни състояния! От една страна много ми се иска да го взема, детенце да боледува по-малко, от друга, това, че е световно неизвестно, а е разпространено само в Бг. и в някои бивши руски републики, определено ме притеснява!
, едвам го преглъщаше.
. Но не пречи да се звънне в Ад Медицин и да се пита, да речем в Германия, откъде може да се купи това. Или пък в друга държава... Нещо такова. Ако някой знае английски пък, направо да пише на фирмата-производител.
Навъдиха се какви ли не "супер храни", "супер витамини", гъби-имуностмулатори, водорасли и т.н. И всички те убеждават, че техните продукти са уникални, най-добрите и едва ли не си обречен ако не ги приемаш. Навремето ако си спомняте такава чудодейна сила се носеше, че има мумиото, след това истерията беше по шведската горчивка. Сега никой не се сеща за тях!