Мнения за имуностимулаторите на ADLiquid™?

• 155 818
  • 669
  •   1
Отговори
# 120
Разбира се, че щом си решила, ще дадеш, така си преценила. Всеки е прав за себе си.

Мен лично ме притесни това, което ми обясни моята позната, но няма смисъл да се обсъжда тук наистина. Явно хората всички са доволни от резултатите, дано има ефект и всичко да е наред Simple Smile

# 121
  • София
В смисъл, че си струва да се дават само при хронична отпадналост или реален проблем, но в никакъв случай превантивно при здраво дете. Защото когато си здрав, имунната система работи на 100% и няма нужда от никакви допълнителни стимулатори.

Въобще не искам да се замислям - факт е, че миналата година дъщерята не е отсъствала и един ден от детска, а преди това никога не съм плащала такса за детска градина повече от седмица в месец и то не всеки месец. Изпила е тонове с лекарства. А за парите, които сме дали за лекарства просто не ми се споменава.

Също така - дъщерята прави за 24 часа бронхит и за два дни пневмония - това от първото чуто съвсем бегло прокашляне.
Не вярвам да могат да я стегнат за един ден имуностимулантите, ако започна тогава да ги давам. Затова превантивно!

# 122
Етия-ти кой от двата вида даваш?
Аз се чудя единият е на 3г. и 9м., а другият е на 2г., май ще трябва и от двата да взема.... newsm78Какво ще ме посъветвате?

# 123
На малкия вземи Фор Кидс, а на по-големия - Имун съпорт. Моето дете е на 3 г. и 5 месеца и му взех Имун съпорт.

# 124
Да изкажа хиляди благодарности на Ню и Vache   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Веднага като прочетох темата а тя е отдавна поръчах на Рали от сиропчето. Откакто го пие антибиотик не е вземала, хрема и сополки и кашлица сме нямали само ми вдигна на два пъти температура но се отървах ме без антибиотик. Сега и поръчах две шишета от For Kids  и даже започнах да и давам от едното шише. Стриктно спазвам указанията на Vache  и цяло лято изкарах ме без болести. Сега като тръгне септември на ясла си мисля, че вече съм и позасилила имунитета и няма да боледува толкова. Сиропа е страшен и съм възложила най-големите си надежди за здраво дете на него. Мои познати същи си купиха на децата и са много доволни.

# 125
Здравейте!Искам само да попитам мамите които дават или са давали този сироп какъв вкус има.Понеже моят син мога да го накарам да изпие доброволно само един-два вида сиропи,прочетох че може да се дава с вода или сок, но все пак ще бъда благодарна ако имам предварително повече информация.

# 126
Искам само да попитам мамите които дават или са давали този сироп какъв вкус има.
Малко блудкав вкус има, но е сладникав. Аз първите дни мъчиш Гери, като го слагах във вода и едвам го преглъщаше, но после се сетих, че може и в натурален сок... купих такъв от кайсия и сега го пие с удоволствие.

Откакто го пие антибиотик не е вземала, хрема и сополки и кашлица сме нямали само ми вдигна на два пъти температура но се отървах ме без антибиотик.
Дано и в яслата да е така. И Гери в градината. Дано сме намерили пътят към истината Laughing Mr. Green.

# 127
Благодаря ти Ню за бързия отговор!Явно този сироп ще се изпробва, пък дано да има ефект и при нас.

# 128
Аз също  преди време използвах продуктите на тази фирма, и то най вече Брайн Боостер  , дори бях решила сега отново да го закупя но преди време в Деца  с увреждания имаше пусната тема - мисля че беше Нещо повече за брайн боостер / нещо такова беше/ имаше пуснати много лоши неша по повод тези продукти.Честно да си призная доста се питесних от написаното въпреки че ние пием тези хран.добавки от 3 год,горе-долу и виждах доста положителни неща носега съм на кръстопът и не знам какво да предприема. Незнам някой от вас да ли е прочел написаното  и какво му е мнението по този въпрос.

# 129
И аз прочетох в темата и се попритесних, а бях се настроила тази седмица да взема за двамата.Сега не знам какво да правя.....Звъннах на личната , тя каза , че са добри и да ги давам, нямало проблем, ама знам ли.Също бях доволна от Брайн Боостер  и все още го давам, затова ще пусна линк към темата, да се включат и другите мами -има ли повод  според вас за притеснение...?
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=175605.140

# 130
  • Чикаго / София
Сега ме хвърлихте в размисли! Thinking Мислех днес да го поръчвам, и започнах да се разубеждавам! Я споделете тези които сте го давали по-дълго време, децата напълняха ли от него, ствалили са по-нервни и разни подобни състояния!  От една страна много ми се иска да го взема, детенце да боледува по-малко, от друга, това, че е световно неизвестно, а е разпространено само в Бг. и в някои бивши  руски републики, определено ме притеснява!

# 131
  • Там където е семейството ми
Да се отчета и аз.Поръчах сиропчетата за Боби взех "Имун съпорта" а за Преслава "Фор Кидс"
Давам го от една седмица вече,днес Боби тръгна отново на градина и се надявам боледувания ако има да са редки.
Наша позната лекарка,която беше със две ръце за тези имуностимуланти,ни каза,че за да имат ефект,организмът на детето трябва да е наситен със него.Тоест,да не очаквам,че чудото,ще започне да действа на секундата.
За момента и двамата го пият,но малко се опъват,защото въпреки,че единияте  със вкус на ягода а другият със вкус на грозде,нещо блудкавички са и се мръщят,но важното е,че го пият.

# 132
но малко се опъват,защото въпреки,че единияте  със вкус на ягода а другият със вкус на грозде,нещо блудкавички са и се мръщят,но важното е,че го пият.
Сватя, слагай го в нат. сок от кайсия - убива всякакви вкусове. Гери чак писка като й го слагам, от радост. А преди във вода й го давах Crazy, едвам го преглъщаше.

Това за очернянето на продукта... мисля, че не е вярно Tired. Но не пречи да се звънне в Ад Медицин и да се пита, да речем в Германия, откъде може да се купи това. Или пък в друга държава... Нещо такова. Ако някой знае английски пък, направо да пише на фирмата-производител.
Ха... сетих се и друго. Можем да кажем на майките от чужбина, да проверят, дали го има там по аптеките. Хайде, който познава някой от чужбина да му пише за това, да провери.

# 133
Писах на Лиска (Германия) и Блонди (Белгия), с молба, ако могат да проверят из аптеките там, дали го има този сироп. И ще видим, какво ще стане...
Писах и на Кейси от САЩ (но не е влизала от 2 дни) и на doret от Англия, като й дадох адреса на производителя, който е точно там, пише някакъв английски адрес на опаковката. Изобщо, ЦРУ е задействано.
Ама каквото и да е, хората са доволни, не знам.
То пък все като се пусне нещо на пазара и после чуеш за него 100 гадории.

Последна редакция: пн, 03 сеп 2007, 14:17 от Ню

# 134
Мили майки притеснихте ме и мен, аз също съм давала дълго Брейн Бустер , както и Имуно Супорт. Не съм влизала и чела обсъждането им, но напоследък с тия ментета на хранителни добавки...
Дали пък това не е война между производителите......?! Wink Навъдиха се какви ли не "супер храни", "супер витамини", гъби-имуностмулатори, водорасли и т.н. И всички те убеждават, че техните продукти са уникални, най-добрите и едва ли не си обречен ако не ги приемаш. Навремето ако си спомняте такава чудодейна сила се носеше, че има мумиото, след това истерията беше по шведската горчивка. Сега никой не се сеща за тях!
Колкото повече се замърсява околната среда и човек започва да боледува все по-често и по-упорито, толкова повече процъвтява този бизнес.
Ню, и аз ще чакам отговора ти с нетърпение.

Общи условия

Активация на акаунт