Мнения за имуностимулаторите на ADLiquid™?

• 155 813
  • 669
  •   1
Отговори
# 90
КАРЧЕВА, давай го така де:
Детския сироп ние го давахме по следната схема.
20 дни по 5 мл. 20 дни почивка, 20 дни 5 мл и пак 20 дни почивка...

Много евтино си го намерила сиропа newsm78, на сайта пише 40-44 лв. Отде го взе в Люлин? И аз трябва да отскоча тия дни да го взема, че имаме пари в момента, иначе ще го давам от август. Подготвям малката гадина за градина. Не искам да боледува и там, чееее...
Педиатърката ми каза, че до септември щяла да има вече съвсем друг имунитет и болестите й ще протичат по-леко.
КАРЧЕВА, сега е хванал хрема, защото след пневмония, организма знаеш, отслабва доста и лови от въздуха, дето се вика... Ще мине и този период. И Гери кара пневмония в яслата и после знам какво е... Рохко яйце е след това. 
Но виж какво пишат хората - сиропчето и забравяш болестите Peace. Хайде и да се хвалим есента Peace.

# 91
  • София
КАРЧЕВА, давай го така де:
Детския сироп ние го давахме по следната схема.
20 дни по 5 мл. 20 дни почивка, 20 дни 5 мл и пак 20 дни почивка...

Много евтино си го намерила сиропа newsm78, на сайта пише 40-44 лв. Отде го взе в Люлин?
Ню аз тая схема я разбрах,но мислех че когато детето е болно се дава повече,а когато е здраво по 5 мл на ден само,затва се чудех сега докато ми е хремав дали да не му давам два пъти по 5 мл дневно,все пак е 17кила Rolling Eyes.
А иначе относно цената в сайта пише че е 38лв,а относно аптеката от която го взех мога да ти там координати. Grinning

# 92
Давай, както ти е казала Ваче. Стара кримка е тя в този отрасъл. Болен-здрав - 5 ml. Да не му дойде пък много, ако му дадеш 2 пъти по 5 newsm78.
Дай координатите на аптеката. И аз живея в Люлин, та ми е под ръка. Ако искаш на ЛС, ако искаш в темата... що пък не...

# 93
  • София
Аптека "МАЕСТА",ж.к.Люлин,бл.625 /до Комбината/ тел: 925 0848

Аптекарката каза,че е по пътя на автобус 310,ма къде точно и аз незнам,мъжа ми ходи до там.Но ако не се сещаш обади се,тя ще ти обясни по точно и направо питай дали има,ако няма да поръча и на другия ден го доставят. Simple Smile

# 94
  • София
Вчера се намъкнах в аптеката до нас и реших да попитам за For Kids. Момичето ми каза, че продават по принцип ( с поръчка) , но бил много скъп.  Аз й отвръщам, че съм запозната- тя: ама наистина е скъп-29 лв  Shocked. Питам ви възможно ли е ???? Верно, че си е евтина аптеката ...

# 95
Давай, както ти е казала Ваче. Стара кримка е тя в този отрасъл. Болен-здрав - 5 ml. Да не му дойде пък много, ако му дадеш 2 пъти по 5 newsm78.
Значи викаш болен-здрав все по 5 мл. да даваме. Аз започнах да го давам на щерката тази сутрин и й дадох 10 мл., а на обяд 5мл. Реших да започна с максималната доза, че тя 20 дни беше на АБ и направо ни взе и нас с баща й здравето вече... сега я гласим за операция на третата сливица, пък  може даже и на трите и ми е много важно да не вземе нещо пак да се поболее, че отиде операцията...Ама сега пък взех да се притеснявам да не е много това newsm78. Общо 15мл. значи съм й дала. Някойдавал ли го е така в такива високи дози?

# 96
Вчера се намъкнах в аптеката до нас и реших да попитам за For Kids. Момичето ми каза, че продават по принцип ( с поръчка) , но бил много скъп.  Аз й отвръщам, че съм запозната- тя: ама наистина е скъп-29 лв  Shocked.
Joy Накрая ще вземем да ги купим на далавера тези сиропи. Колко е хубаво да си прежалил 40 лв., а да ти кажат 29 ooooh!. Време е и аз да питам в някоя и друга аптека в Люлин, колко ги дават.

Общо 15мл. значи съм й дала.
Ваче като влезе довечера, ще каже.
Ами аз мисля, че е достатъчно и по 5 мл да й даваш, но редовно. 15 ми се струват много, но нищо няма да й стане от 1 път, така че не се притеснявай.

# 97
  • София
Да и аз я чакам Ваче да ни просветли,щот 5мл мисля че са малко когато е болно детето,ма па не смея да дам повече. newsm78

# 98
Аз започнах да го давам, когато синът ми беше болен.
5 мл сутрин и 5 мл вечер. Значи общо на ден по 10 мл.
На самата кутия не пишеше ли да се дава от 5 до 15 мл. дневно?

# 99
  • София
Ей ме на!  Mr. Green

Детския сироп го взимахме първите 2 г. от една аптека в Люлин с/у 12 поликлиника.. За по-ясно до кръчмата Крали Макро се намира...  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Там беше 34 лв. и това е аптека обявена в сайта им. От тази година, обаче им вдигнаха цените. Възможно е да се намери и за 34 ако е изостанал някъде. Сега мисля е около 39-40. Имун Съпорта е по-скъп. Аз го купих за 44 лв. 29 ми се струва много малко. Да не е цена без ДДС..  newsm78 Най-добре питайте на телефона на офиса има го и него в сайта. Между другото там са по-евтини продуктите. В ХИТ примерно са с голяма надценка.

За дозите. Аз давам по 5 мл ДНЕВНО. Ако детето видя, че се разсополиви или мисля, че се разболява увеличавам дозата на 7,5 мл ДНЕВНО. Няма проблем, че е изпило 15 един ден. Ама е доста 15 мл. Имун съпорта също го давам по 5 мл дневно. Александра пие продуктите от 1 г. и 10 м. до сега на 4 г. И все такава е дозата...

П.С. Ако децата са здрави лятото не го давайте. нека сами да градят имунитет. Почвайте от септември, ако не боледуват чак толкоз много.

bouquet

# 100
  • София

На кутията пише 5 мл от 1 до 3 пъти дневно ако не ме лъже спомена...

# 101
  • София
Ваче а би ли казала как се почива и по колко се дава на сезон 1 или 2 шишета. Благодаря

# 102

На кутията пише 5 мл от 1 до 3 пъти дневно ако не ме лъже спомена...
На кутията пише 5-15 мл., разпределени в 1-3 приема, в зависимост от ВЪЗРАСТТА на детето. Аз това 5-15 много добре го видях, но това за възрастта не знам ,защо ми се беше запечатало като СИСТОЯНИЕТО на детето и затова се засилих на 15. Ами от утре ще започна по 5мл.

# 103
  • София
Ваче а би ли казала как се почива и по колко се дава на сезон 1 или 2 шишета. Благодаря

От детския... 20 дни даваш 20 почиваш и така докато изпие 2 шишета. Това е предписанието на нашата лекарка.. други съм чувала, че го изписват по други схеми. Тази при нас работи.

За Имун съпорта, 1 шише пак 20 дни пие, 20 почива

# 104
  • София
На кутията пише 5-15 мл., разпределени в 1-3 приема, в зависимост от ВЪЗРАСТТА на детето. Аз това 5-15 много добре го видях, но това за възрастта не знам ,защо ми се беше запечатало като СИСТОЯНИЕТО на детето и затова се засилих на 15. Ами от утре ще започна по 5мл.

Начин на употреба:
5 мл 1–3 пъти дневно, непосредствено преди или по време на хранене

http://www.admedicine.co.uk/p_line2.asp?p=6 накрая

Това пишеше и на моя сироп

Общи условия

Активация на акаунт