Мнения за имуностимулаторите на ADLiquid™?

• 155 813
  • 669
  •   1
Отговори
# 105
За Имун съпорта, 1 шише пак 20 дни пие, 20 почива
Едно шише само ли? Едно есента, едно пролетта ли? Или 2 шишета есента и 2 пролетта?

# 106
  • София
За Имун съпорта, 1 шише пак 20 дни пие, 20 почива
Едно шише само ли? Едно есента, едно пролетта ли? Или 2 шишета есента и 2 пролетта?

1 шише!!! за зимния сезон! За имунсъпорта става дума

Ако видиш, че Гери продължава да боледува не ти пречи да вземеш второ. Но на него пише, че 3-4 пъти годишно по едно шише поддържа добър имунитет. като се има предвид, че говорим за деца едно е достатъчно. Александра тази година пи едни шише имунспъпорт. Когато е пила детския е било по 2 шишета на сезон. Пие се само зимния сезон, а пролетта и лятото детето само изгражда имунитет, без помощни средства

# 107
Аз пък си мисля нещо друго... Как така възрастта е определяща за това дали да се пие ликуид фор кидс или Имун съпорт? До три години -едното, след три години -другото...
При всички лекарства важни са също килограмите на детето.  Thinking
Ако реша от началото на септември да давам на сина ми, какво да купя...? Ще бъде на 2г.6м., но пък е по-едричък... Thinking

# 108
  • София
Аз пък си мисля нещо друго... Как така възрастта е определяща за това дали да се пие ликуид фор кидс или Имун съпорт? До три години -едното, след три години -другото...
При всички лекарства важни са също килограмите на детето.  Thinking
Ако реша от началото на септември да давам на сина ми, какво да купя...? Ще бъде на 2г.6м., но пък е по-едричък... Thinking

Теа, нямам представа как се определя, но след като моята педиатърка ми е казала какво и как да давам аз го правя. Тук споделям, т.е. всички вие питате... Между другото щях да ви попитам защо не се консултирате с педиатрите си и защо не спазвате това което те предписват. Аз тук прочетох различни мнения, но единствено важно е това, което нашата педиатърка е казала, т.е. спазвам нейната схема, а не някоя друга...

ПОДЧЕРТАВАМ, ЧЕ ТОВА СА ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ, А НЕ ЛЕКАРСТВА!!!

# 109

Естествено,че правя това, което препоръчва лекарката на детето ми. Wink
По принцип намирам за  неразумно /меко казано/ да чакаш съвет от немедицински лица във форума.
И въпросът ми не беше към теб..., просто се замислих, че никъде не са отбелязани кг. За хранителните добавки не са ли важни килограмите? може да не ми отговаряш. въпросът ми е риторичен.

# 110
Моята дъщеря е на 7години и боледува много. През юли изпи едно шише For Kids по 10 мл. / сутрин 5мл. и вечер 5мл./- така ме посъветваха, но сега като чета форума ми се струва, че не е било необходимо да пие For Kids, а Immune support който е за над 3 години. След колко време мога да и дам да пие Immune support  и по колко трябва да и давам? Има ли някаква по-специална схема за профилактика или просто си изпиваме цялото шише до където стигне?

# 111
Купих сиропа (Имун съпорт) и почвам да го давам от 20 август. Мисля така - от 20-ти август до 10 септември. После, на 17-ти септември тръгва на градина и почивка от сиропа 20 дена от 10.09... и на 30.09 го почвам пак за 20 дена. Тогава ще свърши. И се надявам, че ще изкара по-леко есените и зимни месеци Thinking.
Та схемата ще ми е 20 дена го пие, 20 почива, 20 го пие и свършва на 19 октомври. Към март месец - пак.
Който ще го дава, моля да напише схемата, по която ще го дава или го дава, за да сверим часовника.

# 112
  • Варна
Интересно ми се видя. Да видим дали ще го вземат на ясла и ще купуваме май Simple Smile

# 113
  • Чикаго / София
Имам намерение и аз да го купя това сиропче. Засега само се записвам в темата, пък като го купя ще споделя и отзиви! Simple Smile

# 114
  • София
Миналата година щерката пиеше For Kids - изпила е само едно шише и не е отсъствала нито ден от детската градина заради болест. Е, случваше се да се разсополиви, но се оправяше сама. Това, имайки предвид, че преди беше постоянно болна и отстъстваше с месеци.

Тази година съм решила да давам и на двамата от септември. Само, че още се чудя кой да взема - For Kids или Имуносъпорта.
Мислех да разделя на двамата едно шише от единият вид и едно от другият, но пък дали като се намали дозата ще има ефект.
Абе чудя се каква умнотия да измисля.

# 115
  • Варна
Аз давам на сина ми (4год.) Фор Кидс от 15 дни, в момента е болен с много силна хрема и кашлица след 1 седмица на детска градина. По принцип той много боледува и почти не е ходил на градина през последната година. Аз лично очаквах по-добри резултати от Фор Кидс. Мисля да опитам следващия месец Имун Съпорт, дано да даде по-добри резултати.

# 116
Миналата година щерката пиеше For Kids - изпила е само едно шише и не е отсъствала нито ден от детската градина заради болест. Е, случваше се да се разсополиви, но се оправяше сама. Това, имайки предвид, че преди беше постоянно болна и отстъстваше с месеци.
Оооооо... дай Боже и ние да сме така Peace. Кажи, как го даваше на дъщеря си сиропа? Аз го давам по схемата на Ваче. 20 дена по 5 мл, после 20 дена ще почиваме и пак 20 дена и той трябва да свърши. После след 3 месеца - отново ново шише. Така го смятам.

Абе, какво се чудиш толкова... Нали в сайта пише, че Имун съпорт е за деца над 3 години. Купувай такова и давай и това е. Онова, Фор Кидс, може да е слабо за по-големи деца.

Последна редакция: чт, 30 авг 2007, 17:41 от Ню

# 117
  • София
Ню, пожелавам Ви го!

# 118
Дали има лекар, който да даде реално мнение как точно действат на имунната система имуностимулаторите, защото на мен позната фармацевтка ми обясни неприятни факти за тях. В смисъл, че си струва да се дават само при хронична отпадналост или реален проблем, но в никакъв случай превантивно при здраво дете. Защото когато си здрав, имунната система работи на 100% и няма нужда от никакви допълнителни стимулатори. В този случай приемането на този препарат не просто се обезсмисля, но дори можело да бъде опасно? Изобщо нямам претенции дали е така, питам дали има някой, който да е запознат реално с механизма на действие.

Иначе самата аз не съм давала досега имуностимулатори на децата. Затова се колебая, ако се наложи да дам ли въобще някога или да си затрая. Децата ми боледуват, колкото и всички останали, но имуностимулаторите малко ме притесняват (не мога да си обясня защо).

Последна редакция: чт, 30 авг 2007, 18:18 от Tess

# 119
Дали има лекар, който да даде реално мнение как точно действат на имунната система имуностимулаторите, защото на мен позната фармацевтка ми обясни неприятни факти за тях.
О, ако се намесят и лекарите, ще стане като темата за ваксините. Едните казват - Да на ваксините!, други - Не, в никакъв случай!... и всички вадят отнякъде аргументи.
Моите аргументи съм си ги извадила от живота.
Дадох детето си на ясла, без имуностимулатор, защото проповядвах някакви такива ,че организмът й трябва сам да се справи с вируси, болести и т.н. Е, да, ама не... от болест в болест влизаше, тъкмо я пооправим и хайде пак отначало. Антибиотици, пневмонии, болници, че и с престой там.
Децата, които приемаха някакви имуностимулатори, още си ходят на ясла, а моето - в къщи самичко и далече от яслените вируси Tired. Сега не мога да рискувам пак за градина, да седна да чакам сама да си създава имунитет, като слушам този или онзи лекар, защото има и такива, които са против. Има и такива, които ги препоръчват.
Все някога и аз трябва да изляза от къщи и да работя. Не мога да я гледам до 1-ви клас в къщи и на 40 години да съм затъпяла, домакинска, дебела леля.
Колкото и да ми обясняват, че в чужбина не ги давали, че здравословното хранене и тем подобни, на мен животът ми показа, какво трябва да правя. И така.

Общи условия

Активация на акаунт