Мнения за имуностимулаторите на ADLiquid™?

• 155 833
  • 669
  •   1
Отговори
# 165
  • София
В БГ минали ли са през МЗ?
В листовката пише: Санитарно разрешително от МНЗ 00597/2003 г.

Това може ли да се провери?
Ей, побъркахме се пак...

Ню, свиркай си!!! Питаш ли се колко кисело мляко ядеш, в което има сухо мляко от Украйна, м? Mr. Green Айде ние ядем, ми децата.. Което разбира се не значи, че трябва да си затваряме очите. Ама все пак толкова хранителни добавки има на пазара, чеееее

# 166
  • София
Не знам... Единствено съм сигурна, че има ефект. И то такъв, какъвто друг имунстимулатор няма. Май и тази година ще го давам, въпреки че съм съгласна, че има нещо съмнително... Ще подложа личната пак на разпит, ще се допитам и до един познат фармацефт... Все пак досега никой не е чул да е навредил, а доволните са толкова много....

# 167
  • Чикаго / София
Не знам...  Все пак досега никой не е чул да е навредил, а доволните са толкова много....

И аз на това залагам, но все пак червейчето на съмнението ме гризе отвътре. Confused

# 168
Почти съм сигурна в едно - това чудо се прави в БГ. !!! Разгледайте кутията..., изцяло е на български, освен това няма вътре листовка на друг език, както е обикновенно при вносните лекарства... newsm78
Нещо не е чиста работата... Rolling Eyes

http://www.chlaboratories.com/private_labeling.html

Производителят предлага и такава услуга.

За мен единствено интересен остава факта, за различния нет адрес на калифорнийската фирма на българския сайт...

Защо се продават в  аптеките, пише в линка, който съм пуснала по-горе. Това не значи, че са безвредни.
Вие си знаете най-добре. Това са вашите деца. Както писах и на Ню, нито един педиатър до момента тук не се е изказал добре за подобни добавки. И никой не би рискувал да предложи  нещо различно от стандартните мултивитамини, които се предлагат в аптеките, а дори и тях не препоръчват в ранна детска възраст  Simple Smile

# 169
Не знам...  Все пак досега никой не е чул да е навредил, а доволните са толкова много....

И аз на това залагам, но все пак червейчето на съмнението ме гризе отвътре. Confused

Вредата от подобни препарати не може да се оцени веднага след прием. Не знаеш в дългосрочен план какви проблеми биха могли да настъпят. Според последните изследвания прекомерното използване на имуностимулатори води до здравословни проблеми в дългосрочен план, все пак се влияе върху имунната система, което не е никак безобидно.
Това не са просто витамини. На мен лично ми е съмнителен и нямам намерение да го купувам отново.

# 170
  • София
Ми сега ще се вихри старият познат спор Laughing Laughing Laughing Дали да се стимулира имунната система. Моето наблюдение е, че лекарите в БГ, лекарите в Европа и лекарите в Америка имат съвсем различни схващания по много въпроси и вместо да седя и да се чудя кой крив, кой прав аз слушам педиатъра. Тя ни е изписала сиропа и си го взимам. За детето НИКОГА не съм купувала каквото и да е от аптеката ако не е изписано от педиатъра. Няма при мен тази майка казала, онази казала  Wink Така че нека всеки сам си преценява. Снаха ми ми прати от Канада рибено масло за малката. И то е хранителна добавка. Изобщо не ми е хрумвало да ходя да проучвам кой го произвел и защо. Тя е проучила, каза, че е взела най-чистия продукт и толкоз! Прочетох какво съдържа (не съм го поставяла под съмнение). Съветвала съм се с педиатъра и толкоз. Също така мисля, че определени продукти се произвеждат за определени пазари. В случая по това, което аз си проучих пазара е руския и българския. Какво пречи на фирмата Х да произведе продукта в лаборатория в Калифорния и да го продава на БГ и Руски пазар?

# 171
И аз пък изобщо не смятам да изпадам в спорове  Simple Smile Ню ме помоли да се поразровя за въпросната фирма  и това и направих.

# 172
  • София
И аз пък изобщо не смятам да изпадам в спорове  Simple Smile Ню ме помоли да се поразровя за въпросната фирма  и това и направих.

Ама разбира се!  Peace По принцип е хубаво тия неща да се проверяват. Аз също така направих преди 3 г. и за себе си извадих съответни изводи  Grinning

# 173
Ню ме помоли да се поразровя за въпросната фирма  и това и направих.
за което ти благодаря.
Ще изчакаме "разследванията" Wink и на другите майки, преди да си мислим, каквото и да било.

Аз предпочитам да давам този сироп, пред антибиотиците. Ако седна да пресметна за 3 годишния й живот, колко антибиотик съм й наблъскала в организма..., този сироп със сигурност, ще е по-малко безвреден. Нали така?
А първия резултат е на лице. Вчера беше тръгнала да се разболява - днес нищо й няма Peace.

А Блонди ми каза, че като провери за сиропа, може в Белгия просто да е под друго име и да не го открие като Имун съпорт или Фор Кидс.

Според мен, този сироп с билки и витамини, може само да помогне, не и да навреди.

# 174
  • София
Това не са просто витамини.

Да ти кажа аз не купувам синтетични витамини. Смятам, че не са полезни!!! Не самите витамини, а разните боклуци добавени в тах. А между другото витамините като такива също не са безобидни. Неслучйно например на онкоболни хора за конкретния случай се казва какви витамини да не приемат в никакъв случаай. Примерно някои от В групата. Значи и витамините понякога могат да вредят. На детето давам много сурови плодове и зеленчуци и макар вече да не са много богати и те на витамини го предпочитам. Слава богу, че тя обожава да хрупа моркови, ябълки и т.н. Wink

# 175
Давам го за трети път и съм много доволна (фор кид).Мина много леко тази зима с болестите в яслата.Като започнем да се тръшкаме вкъщи от грип,давам му и витамин С от 2 мл. 5 дни.Обикновено не се разболява ,или минава само със сополи.

# 176
  • Добрич
Не знам и аз вече. Изписа ми го нашата педиатърка, на която много вярвам.
За първи път давам имуностимулатор на малкия, до 3 годишна възраст не съм му давала нищо, освен мултивитамини.
Надявам се поне да има ефект. Ще докладвам по-нататък. Peace

# 177
И аз не искам да споря, още по-малко да изпадам в спорове.  Laughing Не съм лекар, така че моето мнение за имунисостимулаторите, атибиотиците и световния мир не искам да натрапвам на никого. За мен продажбата на западен продукт само на източен пазар означава едно - тестов пазар.

# 178
И аз не искам да споря, още по-малко да изпадам в спорове.  Laughing Не съм лекар, така че моето мнение за имунисостимулаторите, атибиотиците и световния мир не искам да натрапвам на никого. За мен продажбата на западен продукт само на източен пазар означава едно - тестов пазар.

newsm10

Но искрено се надявам да се заблуждаваме. А това, че го препоръчвали педиатъри въобще не ме успокоява....!
Ами, че те също са хора и могат да бъдат подведни.- Организира някой семинар, убеждава ги и им пълни главите с глупости и естествено те го предлагат на пациентите си.
За жалост тези неща се изпипват добре и не е така лесно да ги хванеш в измама.
Една майка предлагаше 1/2 опаковка, защо не я занесем в някоя лаборатория за анализ поне да знаем какво даваме на децата. То..., билки и витамини, ама като е такава мътна работата може ли да сме сигурни и в състава...?

# 179
Момичета, само искам да кажа (дано не се повтарям с някоя мама, защото не можах да изчета всички страници), че миналата седмица си купих сироп директно от офиса на фирмата в жк Лагера - излиза с около 5 лв по-евтино!
Например "For Kids" e около 34 лв., а "Имун Съпорт" е 39.60 лв.
Офисът е на много лесно място и ако имате възможност отидете до там! Струва си отстъпката!

Общи условия

Активация на акаунт