Мнения за имуностимулаторите на ADLiquid™?

• 155 836
  • 669
  •   1
Отговори
# 195
  • ENGLAND
И още един объркващ факт. Когато пусна да търся адреса на картата като напиша само номера и улицата ми дава различие когато търся с пощенския код. Една и съща улица, но единия път е на края на улицата, а другия път по средата. А това за лондонските улици е много.
Само да поясня, че в Англия кода показва точно определена сграда.

# 196
А какво да очакваме от българската фирма да кажат? Ще измислят нещо убедително да ни замажат очите!!!
Единственото достоверно нещо в случая е да се направи химичен анализ на добавката, за да видим дали отоваря
на СЪДЪРЖАНИЕТО ОПИСАНО НА ОПАКОВКАТА.- newsm12 Това е по-важно в случая, отколкото това кой и къде го произвежда.

# 197
  • Там където е семейството ми
Тъй,тъй,тъй................Гледай ти какво се заформило тука.
И аз да не остана по-назад да се включа.За сиропа разбрах от Ню-сватята Laughing
Попитах лекарят на децата,но дали заради това,че сме във сравнително малък град,не беше и чувал за него.

Имаме позната лекарка,на която споделих за тези сиропчета и тя беше със две ръце за тях.
Думите и бяха"Ако не му помогне няма и да навреди".
Взех по една опаковка и за двамата и започнах да го давам.Преслава преди два дни,както и Гери на Ню и протече носа,и леко започна да прокашля.Най-вероятно от смяната на времето беше понастинала.
От вчера детето си играе,жизнено,енергично.........сополки никакви няма а за кашлица да не говорим.
Е вярно освен даването на сиропчето,и приложих някой бабешки лекове,да пресека настинката от време,но тези бабешки лекове и друг път съм ги прилагала и са нямали кой знае какъв ефект.
Освен от сиропчето не знам от какво друго би могло да е.

Затова,дали има нещо вредно във сиропите,не знам и не мога да твърдя дали е така или не,единственото което мога да кажа е,че синът ми миналата година за 12 месеца е пил АБ 15 пъти.Сами си направете извода,що вреда са му нанесли тези АБ.
Тъй,че даже и да има нещо нередно в сиропа едва ли ще е толкова вредно,колкото АБ даван всеки месец.

Дъщеря ми е същата работа.Миналата година два месеца поред беше със пневмония.Надупчиха я от инжекции и натъпкаха със АБ.
Сиропът за мен е вече единственото решение децата ми да не са всеки месец на АБ.
А ако не пият въпросните АБ,последствията за огромни за тях.
Аз си направих извода за сиропите и ще ги продължа.

Ето Ваче дава на своята дъщеря от този сироп вече почти 3 год.нима ако имаше нещо толкова опасно като съставка вътре във сиропа,до сега нямаше да се прояви??????Факт е,че детето и не боледува,а на мен това ми е достатъчно,защото искам моите деца също да спрат да боледуват. Peace

# 198
  • Чикаго / София
Ох, много странна работа се заформи вече! Thinking

От една страна сиропчето помага, това е факт! От друга, защо е тази мистерия около производството и фирмата?! Направо не знам какво да мисля вече! Отначало си мислех, че може да е скрита работата, заради укриване на данъци и тем подобни, но вече все повече се обърквам!

Ясно е, че от фирмата ще ни замажат очите! Питам се не може ли да го изпратим на някое предаване да направят едно разследване по случая! Все пак става въпрос за добавка давана предимно на деца! И то не едно и две!

Аз сиропа ще го давам сега в началото докато детето се адаптира към яслената среда. После мисля да го спра и да го давам, само ако видя, че има симптоми на разболяване! Но ако не се изяснят нещата, определено няма да купя втора опаковка! Naughty

# 199
Момичета, по добре давайте на децата сок от алое(с праскова или боровинка), в него витамините и минералите са в естествена пропорция, така както са създадени от природата, а и производителя им е фирма , разпространяваща продуктите си в 120 страни на света с 30-годишна история.  bouquet
Ето и сайта на фирмата - www.foreverliving.com и на български www.aloebulgaria.com

# 200
Момичета, за детенце на година и половина и около 9 кг. тегло, каква дозировка спазвате?
Един педиатър казва 3 мл., друг - 5 мл. Thinking
Вие колко давате?

# 201
Единственото достоверно нещо в случая е да се направи химичен анализ на добавката, за да видим дали отоваря
Ами няма да е зле, действително някой да го направи този хим. анализ. Ако са само тези неща, които пише на опаковката - няма проблем.

Давам по 5 мл на ден. Когато й потече носа 2 дена й давах по 10 мл. Сега сме в застой 20 дена. Пи го 20 и сега ще почива 20, после пак...

Сватя, значи и при вас се усети ефекта, а? И при нас така бе. Потече и спря Shocked... не е за вярване просто. Ама пък за 1 година 15 антибиотика на Боби, направо ... 100 пъти по-добре е сиропа пред 15 антибиотика ooooh!.
Мъжът ми вика, че ако проверим повечето лекарства, все ще излезе нещо тъмно около тях newsm78.

# 202
И аз да се включа от Англия.
Доре, много ти благодаря за разследването Hug.
Сега ще чакаме включване от фирмата-вносител.

# 203
  • Там където е семейството ми

Сватя, значи и при вас се усети ефекта, а? И при нас така бе. Потече и спря Shocked... не е за вярване просто. Ама пък за 1 година 15 антибиотика на Боби, направо ... 100 пъти по-добре е сиропа пред 15 антибиотика ooooh!.
Мъжът ми вика, че ако проверим повечето лекарства, все ще излезе нещо тъмно около тях newsm78.
Ами,имаше ефект........Знаех си аз още щом я видях,че пак ще има да дремем пред болниците и аптеките,знам,защото досега всичките ни ядове започваха от течащ нос и се стигаше до АБ.Какво беше учудването ми,когато вчера се събуди и нямаше помен от сополивият и нос....... ThinkingЧак мъжът ми като се обади да пита как е, се учуди, и даже не знам дали ми и повярва,защото не е във България в момента и не може да го види със очите си това чудо на чудесата. Simple Smile

# 204
Мики, а ти от фирмата ли си?
Пиша ти на кю, но не бафкаш...

# 205
За хубаво или за лошо вчера го купих този имуностимулатор.Не знам дали си въобразявам,но снощи му дадох 5 мл и   днес от запушения му нос и помен няма.Само малко водичка му протече на днешната разходка, но предполагам че е от ветровитото време. А иначе и при нас както при повечето мами които са споделили тръгне ли храмата до два дни сме с ларингит и се започват кларитин, калциев глюконат и разбира се антибиотик.Дано има ефект и при моето дете.

# 206
Другата седмица и ние го започваме, ще давам на баткото от имуно съпорта, а на малкия фор кидс. Ивка ти от коя аптека си сиропа, питам защото лятото бях търсила и стана само с поръчка.
А и още нещо, както се разбра лятото го пихме Имуно съпорта, дали ще има проблем сега да го пие пак.

# 207
  • София
Другата седмица и ние го започваме, ще давам на баткото от имуно съпорта, а на малкия фор кидс. Ивка ти от коя аптека си сиропа, питам защото лятото бях търсила и стана само с поръчка.
А и още нещо, както се разбра лятото го пихме Имуно съпорта, дали ще има проблем сега да го пие пак.

Няма да има проблеми да пие сега имун съпорта. Обаче.. искам да ви кажа нещо на всички, които почвате сиропа. Имайте предвид, че не е хубаво имнунната система непрекъснато да се пришпорва с каквото и да е. Защо давате през лятото? Тия неща се дават есенно-зимния период. Достатъчно е да се подсили организма тогава. Пролет, лято, ранна есен нека само да си изгражда имунитета. И няма такива филми да спрат да боледуват! Просто ше е по-рядко и по-леко. Ше ви кажа аз какво правя от 1 г. и 3 м. на дъщеря ми. Това са вече 3 г. Давам от септември рибомунил и сиропа фор кидс. Един курс рибомунил и 2 шишета сироп по схема. Това е до началото на март някъде После не давам нищо до септември. Имун съпорта го почнахме миналата година и давам едно шише за целия сезон. Рибомунил дори не й дадох. Решихме с лекарката, че дете на 4 г. вече трябва да си е ОК и няма нижда от толкова стимулация. Тази година също ще дам имун съпорт, дори чак от октомври. Ако видя, че почва да боледува ще взема още едно шише и ще давам само ако се разболее. Нека да не се прекалява с употребата на такива неша. Давайте им много плодове, зеленчуци и цитруси през зимата!

# 208
Да кажа и тук - няма го в Белгия, не се продава и не са чували за него.
Казаха само, че имат друг имуностимулатор, ако искам да донеса бележката на този, който търся и ще ми проверят състава дали е сходен или не.

# 209
Да ви кажа, че и при нас веднага подейства.Даже изчаках да видя дали наистина е така преди да пиша.
Като го почнахме малкият тъкмо беше почнал лошо да се разболява с позната бронхитна кашлица.При него нещата се развиват много бързо, правил ми е бронхиолит в рамките на 24 часа, лежали сме в болница с бронхоплевмония.Изобщо веднъж тръгне ли кашлицата, много трудно му минава, а АБ не знам колко пъти е пил.....Почнах да давам веднага сиропа и за ден и 1/2 го пресече- кашлицата изчезна просто, имаше и сополи които много намаляха, сега почти няма.Много невероятно звучи, но това е самата истина-сиропа действа.
На мен личната лекарка ми каза да не го давам повече от месец обаче, явно е силничък.Ще им издам шишетата  и мисля това да е за зимата,ако пък тръгнат много пак да се разболяват , ще се допитам отново до нея.

Блонди - ако ти се занимава, много ще сме ти Благодарни, ето го сайта като натиснеш в/у даденият продукт и излиза съдържанието(нещо не можах да дам линк директно към съдържанието) :
http://www.admedicine-bg.com/

Общи условия

Активация на акаунт