Мнения за имуностимулаторите на ADLiquid™?

• 155 837
  • 669
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Добре де, а след като продуктите са на растителна и билкова основа как да ги даваме на деца с алергии??? newsm78 Нали има вероятност от алергична реакция към някоя от съставките? А в същото време пише, че се дават при алергични заболявания?!?!
Аз самата съм го давала 2 години подред и не бих казала, че детето ми имаше полза от него. Миналата година го пи и септември и януари а си лежахме по болниците с пристъпи и АБ не знам колко пъти. Аааа...детето ми е с диагноза: Астма с преобладаващ алергичен компонент.
Тази година съм решила никакви имуностимулатори и евентуално само витамини. Peace Дано не се налага да прибягвам отново до имуностимулатори. Praynig

# 241
dama, моето е със същата диагноза, едно към едно.
И му давам сиропа, без проблем... в него пише, че е и за астма.
Вие пък се скъсахте да го оплювате сега... Аз съм по-оптимистично настроена. Защото действа. Ако не действаше, хубаво, но той действа и помага.

# 242
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
А какви други имуностимулатори сте ползвали за деца, дъщеря ми е на 3,6 и сега са й първите дни в градината.  newsm78Казаха ми за сиропа на Д-р Тайс и за едни, които не се сещам как се казваха, нещо със "С" - с извлек от цитрусови плодове главно. - освен ако вече няма подобна тема

# 243
значи сега прочетох за colloidal silver (една от съставките) е забранена в USA http://findarticles.com/p/articles/mi_m1370/is_6_33/ai_57800117 . много объркващта инфомация. зa тези които са давали сиропа дали са збелязали някакво по особено оцветяване на кожта или нещто друго ?

Колоидното сребро е в основата на небезизвестната сребърна вода, която е имуностимулатор, бактерицид и фунгицид. Стига да не е в огромни количества, няма нищо обезпокоително в употребата му.
Моето дете е алергично и направи реакция с обрив към този сироп. Предполагам, че е или от пчелното млечице или от рибеното масло, които са компоненти на препарата.

# 244
Казаха ми за сиропа на Д-р Тайс
Той пък е още по-зле.

# 245
А какви други имуностимулатори сте ползвали за деца, дъщеря ми е на 3,6 и сега са й първите дни в градината.  newsm78Казаха ми за сиропа на Д-р Тайс и за едни, които не се сещам как се казваха, нещо със "С" - с извлек от цитрусови плодове главно. - освен ако вече няма подобна тема

Ако детето не боледува често, защо ще му даваш имуностимулатори? Те се дават при често боледуване, отслабване на имунната система...

# 246
Казаха ми за сиропа на Д-р Тайс
Той пък е още по-зле.

Peace И изобщо всичките му продукти.
На мене ми се струва, че всички добавки действат на принципа "плацебо ефект" т.е. в основата стои вярата на човека в една или друга добавка. А вярата /независимо в какво/, както знаем е всемогъща!
Е, няма лошо  Grinning

# 247
  • София
То вярата в оздравяването е неотменна част от процеса, но ефекта някак си се губи, когато се опитваш да го приложиш на друг. Особено на малко детенце.  Laughing
Само веднъж сме ползвали нещо на д-р Тайс - за кашлица. Детето голям зор видя да преглътне пустия сироп, но беше толкова гаден, че не издържа повече от ден и половина и го спряхме.

# 248
значи сега прочетох за colloidal silver (една от съставките) е забранена в USA http://findarticles.com/p/articles/mi_m1370/is_6_33/ai_57800117 . много объркващта инфомация. зa тези които са давали сиропа дали са збелязали някакво по особено оцветяване на кожта или нещто друго ?

Колоидното сребро е в основата на небезизвестната сребърна вода, която е имуностимулатор, бактерицид и фунгицид. Стига да не е в огромни количества, няма нищо обезпокоително в употребата му.
Моето дете е алергично и направи реакция с обрив към този сироп. Предполагам, че е или от пчелното млечице или от рибеното масло, които са компоненти на препарата.
алергията към сребърни препарати е доста честа и се проявява и при малки дози.... а едно от наи - лесните за алергизиране места е лигавицата особено на носа.

# 249
  • София
По въпроса за други имуностимулатори се сетих, че са ми препоръвали едни хапченца - Фариностим, които са по рецепта на някакъв много известен български лекар. Неудобното при тях е, че 1 час преди и след тяхното взимане не е хубаво да се яде или пие вода, а те се взимат 2-3 пъти на ден. Което с възрастни хора е лесно постижимо, но с деца, особено посещаващи детска градина си е направо невъзможно.

# 250
алергията към сребърни препарати е доста честа и се проявява и при малки дози.... а едно от наи - лесните за алергизиране места е лигавицата особено на носа.

Не съм забелязала някаква реакция към сребърна вода, но от тук нататък ще бъда много внимателна при употребата и.

# 251
  • Варна
Да ви кажа и аз се притесних заради колоидния разтвор на сребро. Преди време тук имаше тема за сребърната вода. Убивала над 650 вида бактерии, моряла вируси и не знам какво си. Изобщо, действала като антибиотик. Т.е., все едно постоянно даваме на децата си антибиотик. А среброто не се изхвърляло от организма, натрупвало се и ако се прекали с употребата на препарата кожата добивала сивкав оттенък. Това четох в онази тема. Освен това 650 вида бактерии не са никак малко. Това означава, че се трепе всичко наред-и полезните и вредните. Което пък на свой ред означава, че при евентуална атака от вредни микроорганизми няма кой да ги спре. И се получава едва ли не обратен ефект. Засега тоз вълшебен сироп (Фор Кидс) действа добре на Влади, но знам ли? Започнах доста да се разколебавам. Уф.

# 252
  • София
E, направо се шашардисах. Аз давам сиропа, че и сребърна вода отделно капя в носа при хрема. Къде мога да прочета повече за допустимите дози и натрупването на сребро в организма. Сега ще се окаже, че си тровя детето с тежки метали  Confused

# 253
E, направо се шашардисах. Аз давам сиропа, че и сребърна вода отделно капя в носа при хрема. Къде мога да прочета повече за допустимите дози и натрупването на сребро в организма. Сега ще се окаже, че си тровя детето с тежки метали  Confused

http://www.silver-colloids.com/Pubs/protein.html

# 254
Стига сте откачали. Все с нещо трябва да си лекуваме децата. Всичко е отровно... и както казват - В медицината няма отрови, а малки и големи дози.
Като се разболее детето, не може да стоим и да чакаме да му мине от чистия въздух и добрата храна, нали? Наблъскваме го с антибиотик, защото иначе става още по-лошо...имунитета му пада, оттам хваща нова болест и така - до безкрай. На който не му е боледувало по-сериозно детето, той ги говори големите приказки...

Общи условия

Активация на акаунт