Мнения за имуностимулаторите на ADLiquid™?

• 155 832
  • 669
  •   1
Отговори
# 255
  • София
dama, моето е със същата диагноза, едно към едно.
И му давам сиропа, без проблем... в него пише, че е и за астма.
Вие пък се скъсахте да го оплювате сега... Аз съм по-оптимистично настроена. Защото действа. Ако не действаше, хубаво, но той действа и помага.
Аз не го оплювам, просто споделям преживяното. Сега отново е на градина и не съм му дала абсолютно нищо.Когато свиха студовете 3 дена му давах по веднъж една голяма ампула Вит С и нищо друго. Това лято го заведох за дълго време в планината, в Трявна бяхме в санаториум и се надявам това също да му е от полза.
Да споделя и друго с теб.Не знам дали ще има полза или вече не си го направила. Смених му възглавницата. Купих му противоалергична. Дано да не съм се излъгала в преценката но за 2 дена започна отново да диша нощно време съвсем спокойно през носа и със затворена уста (най-важното Peace). На третия му изчезна сухата спастична кашлица. Сега е добре. Спи и по-спокойно.

# 256
 newsm78 не съм чувала за такива възглавници...
Детето ми, слава Богу, не е получавало скоро пристъп. Водих я на море, уж за добро, не е боледувала от май месец и всяка вечер по една таблетка Сингулар й изписаха.
По-нагоре в темата писах, че й потече носа миналата седмица и й мина на другия ден. Това го отдавам на сиропа, защото друг път не минава току-така този нос... не Naughty... слудват дълги одисеи по поликлиники и антибиотици накрая.

# 257
  • София
Не става дума за сополи а просто се запушва, според мен отича лигавицата и започва да диша шумно или през устата. Сингулер пихме ние 9 месеца.....за съжаление без особен ефект и той. Сега искат да го почваме пак, изписват ни и Флексотид но за сега ги бавя. Моят син също като се пооправи от болестите през зимата се закрепи. Но май месец като по засуша въздуха направи, след морето също. За жалост явно на него морето не му понася добре.

# 258
Но май месец като по засуша въздуха направи
На нас ни казаха, че е от цъфтящите треви и мъхчета. Април и май беше ужас. Запушен нос и нищо не го отпушва. Знаеш, за какво говоря Confused... Май месец последно направи такъв спазъм, астматичен... така кашляше, че чак повърна от зор. Моя приятелка ми каза, че нейните деца, които и двамата са астматици, в такъв момент ги вкарвала в банята, пускала вряла вода, за да се изпълни банята с пара и слагала сода вътре. Аз направих същото и спря да кашля. Дали отмина или от содата - не знам, но премина и тази нощ Tired.
От тогава, да чукна на 100 дървета, не се е случвало.

# 259
  • София
Ние се принудихме и си купихме инхалатор и като го усетя да кашля започвам инхалации с физ.разтвор и така на няколко пъти ни се е разминавал вентолина. А когато започни да свирка вече си правим и инхалациите с вентолин в къщи по схема.
Оппп извинете ни...малко се изместихме от темата.   Embarassed Hug

# 260
Нищо, че е офф, това е полезна информация.

# 261
  • Букурещ
И аз купих For kids, защото малкият лепна от баща си някакъв вирус. Педиатърката каза, че е хубав сиропът, само ме смущава, че на упътването пише, че е за деца, които боледуват често, а моето да чукна на дърво, май не боледува толкова често. Ох, не знам, нещо ми е притеснено с тоя сироп, само се чудя да го давам ли или не...

# 262
Ами както се дават другите имуностимулатори, така и този. Аз не се притеснявам да го давам, при положение, че толкова майки го дават и то вече няколко години. Много заумувахме в темата и за това се стигна до колебания и страхове накрая. Винаги така става.
По-добре да го пие и да не боледува или да боледува по-леко поне и по-рядко, отколкото да боледува постоянно и да пие антибиотици и да се влачим по болници Sick.

# 263
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
Ами както се дават другите имуностимулатори, така и този. Аз не се притеснявам да го давам, при положение, че толкова майки го дават и то вече няколко години. Много заумувахме в темата и за това се стигна до колебания и страхове накрая. Винаги така става.
По-добре да го пие и да не боледува или да боледува по-леко поне и по-рядко, отколкото да боледува постоянно и да пие антибиотици и да се влачим по болници Sick.

newsm78
а после, че довело до трайни някакви усложнения, дето и ние не можем да ги знаем какви са, карай...

# 264
  • София

newsm78
а после, че довело до трайни някакви усложнения, дето и ние не можем да ги знаем какви са, карай...

Иии, аман от паники!!! Ми давай антибиотици тогава... да видим след години дали ще има трайни усложнения... То ако погледнем има ли нещо неоплюто. Антибиотиците вредни, хранителните добавки не сме знаели какво има в тях... не пийте хормонални препарати, че не били изследвани... Колкото повече се задълбава човек рискува да излезе от нормалните граници на съмнението!

# 265
  • София
значи сега прочетох за colloidal silver (една от съставките) е забранена в USA http://findarticles.com/p/articles/mi_m1370/is_6_33/ai_57800117 . много объркващта инфомация. зa тези които са давали сиропа дали са збелязали някакво по особено оцветяване на кожта или нещто друго ?

Не няма никакво оцветяване! Колоидното сребро не е забранено в БГ, още повече.. слага се в капките Коларгол и е мощен естествен антибиотик.
Нали знаете приказката, че дозата прави отровата!!! Сигурно всички съставки са вредни в големи дози

# 266
  • София
Специално това уточнение е дадено със звездичка към детския продукт, който произвеждат, за който пише, че подобрява и имунната система и т.н. (евентуално...).

Писах ви и по-горе, това е застраховка, така не им се налага да минават тестове, защото това не се води лекарство и се купува на собствена отговорност. Никой не може да каже със сигурност, какъв е ефекта, защото реални тестове не се провеждат.

Какво стана с отговора от фирмата?

Ами така е! Ти Кейси ще кажеш как е наистина, ама аз знам, че в Щатите не можеш да идеш да си купиш ей така антибиотик. За лекарствата се сиак рецепта. Възможно е да е точно заради разпространението им. Като хранителна добавка да могат да се купуват свободно. И наистина това не е лекарствен продукт, за да се твърди, че може да замести лечението. Дори е уточнено, че е спомагащо лечението, но не го замества. Много от продуктите им се дават заедно с лекарствената терапия!

# 267
  • София
Очевидно е,че личните лекари се "мотивират" да изписват тези сиропи.

Tea, лекарите взимат комисионна! Пишеше го дори в стария им сайт. Аз нямам нищо против това. Лекарите са дистрибутори. Ако са съвестни, в което аз лично не се съмнявам за нашата педиатърка няма да го изпишат ей така. Когато съм я питала за нас дали да вземем Имун съпорта тя ме пита дали боледуваме много често. Аз отговорих отрицателно и тя каза "Ми за какво да го купуваш?" А можеше да ми бутне рецептата и да ме убеди, че ми трябва. Аз съм взимала сиропа и без рецепта, бяма проблем, но защо пък нашата лекарка да не си докара някой лев. Нищо не е под масата, всичко си е казано ясно! Grinning

# 268
  • София
Аз получих една дипляна  с продукти на фирмата. Там пише, че продуктите са "Регистрирани са в FDA /Федерална Агенция по храни и лекарства/ под номер 16768648860."
Проверих в сайта на FDA и такъв номер не фигурира в архивите на ФДА от 1999 г. до сега. Sick

Е как провери... понеже казваш за продуктите. Аз проверих на сайта на FDA Brain Booster.

http://google2.fda.gov/search?client=FDA&site=FDA&lr=&am … booster&as=GO

Пускам 2 документа...
http://www.fda.gov/ohrms/dockets/dailys/00/jun00/060700/let4926.pdf

http://www.fda.gov/ohrms/dockets/dailys/00/jun00/061200/let5277.pdf

Моля някой от англоговорящите да каже за какво иде реч, че хич ме няма да го преведа... и не са ми ясни тия документи какви са...

Последна редакция: сб, 15 сеп 2007, 21:00 от Vache

# 269
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
Аз получих една дипляна  с продукти на фирмата. Там пише, че продуктите са "Регистрирани са в FDA /Федерална Агенция по храни и лекарства/ под номер 16768648860."
Проверих в сайта на FDA и такъв номер не фигурира в архивите на ФДА от 1999 г. до сега. Sick

Е как провери... понеже казваш за продуктите. Аз проверих на сайта на FDA Brain Booster.

http://google2.fda.gov/search?client=FDA&site=FDA&lr=&am … booster&as=GO

Пускам 2 документа...
http://www.fda.gov/ohrms/dockets/dailys/00/jun00/060700/let4926.pdf

http://www.fda.gov/ohrms/dockets/dailys/00/jun00/061200/let5277.pdf

Моля някой от англоговорящите да каже за какво иде реч, че хич ме няма да го преведа... и не са ми ясни тия документи какви са...

newsm78 от всичките тея документи не виждам да е пише, че е подходящо да се дава на деца и това да са документи на FDA; поправете ме, ако греша

Общи условия

Активация на акаунт