Ню, стига бе! Не може да стигне до нашия пазар и да не съдържа това, което пише. Не бъркай американските институции за регистриране на разни неща с нашите, както и с тези на най-различни страни. Има неща забранени някъде и разрешени другаде. Българските власти са разрешили вноса, значи са проверили поне какво съдържа. Ти капеш на Гери Коларгол, нали? В него има колоидно сребо, забранено в Щатите... ама тук е разрешено. Не разбирам, защо пък FDA ще ми е критерий в България. Нека който иска да го дава, който иска да не го дава. Голям спор се завъди тук, ама ако ще караме по тоя начин значи трябва да се поогледаме какво ядем, щото приема на тоя сироп за 2-3 г. може да е по-безвреден, отколкото кифлите и вафлите с маргарин дето тъпчем всеки ден!!! Това е хранителна добавка все пак!!! Не говорим за лекарство. Дава се пожелание, който иска!
Не виждам спор в темата, просто споделяме мнения. Ето на-давам сиропа, виждам ефекта, но ме гризе едно червейче отвътре. Точно защото е хранителна добавка, а не лекарство е по-вероятно контролът да е занижен. Някъде тук из темите пишеше, че лекарствените средства се проверяват стриктно, докато хранителните добавки-не. Също така пишеше, че много лекарства ги регистрират като хранителни добавки, за да се избегне този строг контрол (това май съм го чела за хапчета за отслабване). Мисля, че има над какво да се замислим.