Мнения за имуностимулаторите на ADLiquid™?

• 155 827
  • 669
  •   1
Отговори
# 300
  • София
И все пак един хим. анализ на добавката няма да е излишен. При тази законспирираност на производителя всичко може да се очаква. То и наркотиците са природни продукти... Wink

Сравнението е смешно!  Wink
То всъщност наистина всеки може да си направи анализ, плаща си и го прави. Странно е, че с един анализ неспециалист ще разбере за какво става дума. Или няма значение дозировката. На мен ако анализа ми покаже описания състав и аз съм се заинатила, че може да е вредно как ще разбера не ме ли лъжат, че тази дозировка е полезна  Wink Ако така за всяко нещо дето хапнем, пийнем или вземем за лечение му изследваме химичния анализ  Laughing А честно казано най- ми е странно хората, които ходят на хомеопат, дето им дава приготвени от него лекарства знаят ли какъв е химичния им състав или вярват на хомеопата. Аз не ходя, може и да бъркам, че хомеопатите правят сами лекарства  Simple Smile

# 301
  • Варна
Подкрепям да направим анализ, мога да участвам в таксата за лабораторния анализ. Предпочитам да знам какво давам т.е. давах на детето си. А що се отнася до натуралните съставки, има и отровни растения, нали ? И те са натурални...Така че, не съм съгласна с това да се доверявам на сляпо. А и мисля, че щом един продукт е предназначен за деца, то той трябва много СТРОГО да се контролира от здравните власти, което се съмнявам, че се прави в Б-я. Особено с хр. добавки...За мен фактът, че тези продукти не са регистрирани във ФДА е достатъчно сериозен, за да се съмнявам в неговата полза. А тези приказки за американците и техните мании да се презастраховат ми се струват супер елементарни и лекомислени...

# 302
И все пак един хим. анализ на добавката няма да е излишен. При тази законспирираност на производителя всичко може да се очаква. То и наркотиците са природни продукти... Wink

Сравнението е смешно!  Wink
То всъщност наистина всеки може да си направи анализ, плаща си и го прави. Странно е, че с един анализ неспециалист ще разбере за какво става дума. Или няма значение дозировката. На мен ако анализа ми покаже описания състав и аз съм се заинатила, че може да е вредно как ще разбера не ме ли лъжат, че тази дозировка е полезна  Wink Ако така за всяко нещо дето хапнем, пийнем или вземем за лечение му изследваме химичния анализ  Laughing А честно казано най- ми е странно хората, които ходят на хомеопат, дето им дава приготвени от него лекарства знаят ли какъв е химичния им състав или вярват на хомеопата. Аз не ходя, може и да бъркам, че хомеопатите правят сами лекарства  Simple Smile

Точно затова са специалистите да дават яснота на неспециалистите т. е. след като се направи хим. анализ ТЕ- специалистите дават становище -  безопасно ли е или  не, има ли вредни съставки или не, подходяща ли е препор. доза, или не, а не ние сами да си вадим заключение. Естествено, че неможе да правим хим. анализ на всичко, което пием , ядем и с което се лекуваме , затова се доверяваме на легитимни производители, които от своя страна са проверени от контролни органи. В случая има проблем с легитимността на въпросната фирма и това поражда нашето съмнение.  БРАВО на този който се сети да провери това.
Относно хомеопатията - там няма материална субстанция, така че хомеоп. "лекарства" са всичко друго, но не и лекарства. Аналогия между добавки и хомеоп. лекарства неможе да се прави.

# 303
  • София
Подкрепям да направим анализ, мога да участвам в таксата за лабораторния анализ. Предпочитам да знам какво давам т.е. давах на детето си. А що се отнася до натуралните съставки, има и отровни растения, нали ? И те са натурални...Така че, не съм съгласна с това да се доверявам на сляпо. А и мисля, че щом един продукт е предназначен за деца, то той трябва много СТРОГО да се контролира от здравните власти, което се съмнявам, че се прави в Б-я. Особено с хр. добавки...За мен фактът, че тези продукти не са регистрирани във ФДА е достатъчно сериозен, за да се съмнявам в неговата полза. А тези приказки за американците и техните мании да се презастраховат ми се струват супер елементарни и лекомислени...

Пуснах 3 линка от ФДА. Помолих някой да каже какво пише вътре. Не съм сигурна, че например Брайн бустър не е регистриран!!! Освен това защо да се регистира във ФДА продукт, ако не е предназначен за продажба в Щатите? Щатите не са вся и всьо, те не определят нормите на останалите държави. Продукта се регистрира, там където се продава! Покажи ми къде в щатите се продава детския сироп?
Аз за мании на мариканците не съм споменавала, но за мен те не са критерий за неща в БГ!

Както и да е! Аз нито ще проверявам състава на сиропа, нито ще го спра. Така че пожелавам на всички, които се съмняват да открият истината за себе си! Успех!   bouquet

# 304
Подкрепям да направим анализ, мога да участвам в таксата за лабораторния анализ.
Търси се, в каква лаборатория да се направи. Иначе и аз мога да дам част от тази такса, за да се установи, какво има вътре. Но сега пък не можем да открием правилната лаборатория, в която да го изследват.
Аз също ще продължа да го давам. Сега сме в почивка, но от 24-ти го почвам пак 20  дена, защото много разчитам на него да пази детето ми от градинските неволи Tired.

# 305
Аз също мога да се включа в даването за таксата. Simple Smile
За сега давам понеже е явен положителният резултат, но след толкова приказки не бих отказала един тест на съдържанието на продукта, тъй като искам да съм наясно дали ще продължаваме с тези продукти....

# 306
И аз ще се включа в таксата.

# 307
  • Букурещ
И аз писах на mkp, че ще се включа в таксата за анализа.

# 308
  • София
Подкрепям да направим анализ, мога да участвам в таксата за лабораторния анализ.
Търси се, в каква лаборатория да се направи. Иначе и аз мога да дам част от тази такса, за да се установи, какво има вътре. Но сега пък не можем да открием правилната лаборатория, в която да го изследват.
Аз също ще продължа да го давам. Сега сме в почивка, но от 24-ти го почвам пак 20  дена, защото много разчитам на него да пази детето ми от градинските неволи Tired.

РИОКОЗ

# 309
Там действа mpk;)

# 310
  • София
Сироп за кашлица води до алергия
СОФИЯ. Опасен сироп за кашлица на билкова основа се изтегля от аптеките. Причината е, че лекарството не отговаря на изискванията и носи риск от алергии за пациентите. Шефът на Изпълнителната агенция по лекарствата д-р Емил Христов е издал заповед вчера за блокиране на продажбата на Bronchicum Elixir S syr. - 130 g. Препаратът е производство на Aventis Pharma Deutschland GmbH Germany. До 10 дни трябва да бъдат иззети всички опаковки, уведомили сме хигиенните инспекции, уточниха от агенцията.

Ето че все пак има контрол върху продуктите в аптеките. Наистина пише за сиропа като за лекарство, но пък не се знае. Ще проверя и пак ще пиша.

# 311
  • Бургас
Аз съм доволна. Пием го почти 10 дни. От 5-6 дни е с хрема и кашлица. Това ме радва. Само хрема и кашлица  Hug. Без спазми, без хрипове, не му свирят гърдите. Това е чудесно.

# 312
Цитат
Аз съм доволна. Пием го почти 10 дни. От 5-6 дни е с хрема и кашлица. Това ме радва. Само хрема и кашлица  Hug. Без спазми, без хрипове, не му свирят гърдите. Това е чудесно.

Кое точно те радва, че го изтеглят от аптечната мрежа или, че при вас действа newsm78

Аз пък от 1г. насам давам само от него, когато прокашля. На 2-рия ден има чувствително облекчение Naughty. Нямаме никави алергични реакции от него. А иначе дъщеря ми има алергия към макролидите, получена от АБ Mr. Green
Коя точно съставка може да предизвика алергия newsm78- чудна работа.

# 313
  • In the jungle out there..
Здравейте! Започнах и аз да давам Фор Кидс на сина ми, защото последния грип буквално го изсмука и реших малко да го позакрепя...
Та, тъкмо приключихме с първия 20 дневен прием и от вчера детето е със силна водниста хрема Sad Мога ли да давам сега, при положение че сме в период на почивка?
Благодаря!

# 314
  • Варна
Та, тъкмо приключихме с първия 20 дневен прием и от вчера детето е със силна водниста хрема Sad Мога ли да давам сега, при положение че сме в период на почивка?
Благодаря!

Не съм специалист и можеш спокойно да пренебрегнеш отговора ми. Лично аз мисля, че щом сте в почивка е по-добре да не даваш от сиропа. Изцеди сок от лимон, сложи мед и му го дай. Мисля, че ще има ефект.

Общи условия

Активация на акаунт