Мнения за имуностимулаторите на ADLiquid™?

• 155 826
  • 669
  •   1
Отговори
# 345
Перитол е противоалергично лекарство.Давах го на сина си,когато беше на 7 месеца,при алергия от Ospexin.

# 346
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
разбира са, така е
но и доста често предписвано за увеличаване на апетита, съчетано с витамини

и Фенистил е противоалергично ама го изписват и за увеличени сливици

# 347
  • София
Mimito_bg ,малко разводнихме темата с този Перитол,но ще си позволя да ти дам един съвет,дано нямаш нищо против-Перитола не е лекарство за стимулиране на апетита.Ако толкова държиш да даваш нещо за апетит,пробвай с Мултисаностол,Апетон...има голям избор.Но Перитол?!?

# 348
Май е време да се ограничи свободната продажба на всякакви лекарства, а?

# 349
Моля някой да ми каже как да дозирам Immune Support за дете на 8г и на 11г. Досега вземаха for kids по 5 мл, 20 дни го пият, 20 почиват., Но според мен са голями вече и ми се иска преди зимата да пият нещо по-силно./ педиатърката е против малкият да го пие, баткото можело/Та затова питам дали сте давали на 8г дете Immune Support и по каква схема и дозировка.  Благодаря Hug

# 350
хм, имам перитол и съм го давала в случаи на алергия, но не бих го дала в никакъв случай просто за повишаване на апетита
имам и мултисаностол, давам го от време на време, но друг витаминен сироп не иска да пие

# 351
  • София
И аз вчера взех сиропа.Силно се надявам Алека да почне да яде и да не боледува.
Обаче днес направо ми повърна ,след като му го дадох.
Дали е от сиропа или  е от нещо друго?
Последните 3 дена бяхме със сополи,лека кашлица и разтройство.
Нашата лекарка ми каза,че този сироп не действал,но аз все пак реших да пробвам(след като прочетох цялата тема).Направо възлагам всичките си надежди на него.

# 352
има такъв вирус в момента, вкъщи всички изкараха повръщане и разстройство, сега пък са със страхотна хрема, така че вероятно е съвпаднало даването на сиропа и вируса
изчакай да се позакрепи стомахчето и пробвай пак сиропа Peace

# 353
  • Варна
Момичета, днес Влади започва четвърта седмица на ясла без прекъсване. Чук-чук на дърво, дано да не се разболява скоро. В сряда давам за последно и после ще правим почивка.

# 354
Моля някой да ми каже как да дозирам Immune Support за дете на 8г и на 11г. Досега вземаха for kids по 5 мл, 20 дни го пият, 20 почиват., Но според мен са голями вече и ми се иска преди зимата да пият нещо по-силно./ педиатърката е против малкият да го пие, баткото можело/Та затова питам дали сте давали на 8г дете Immune Support и по каква схема и дозировка.  Благодаря Hug
Как така ще е малък.. Shocked.?! Аз давам /след всички съмнения, които изказахме/ и на двете си деца, които са на 7 и на 3,6 г. по 5 мл. сутрин на гладно. Незнам какви съображения има твойта педиатърка за да не го препоръчва.

# 355
  • София
Май е време да се ограничи свободната продажба на всякакви лекарства, а?

Хе, хе, хе.. тогава ще трябва да затворим и Здравния форум  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ще се наложи да ходим по лекари  Joy Joy Joy

# 356
Мами,сами ли решихте да давате този имуностимулатор на децата си,или по препоръка на педиатър?В клиниката,в която водя сина си провеждат курс с имуностимулатори късна есен и ранна пролет.Имуностимулаторите,които предлагат са няколко вида,но на мен ми се иска да давам ADLiquid,който мисля не предлагат newsm78
Та въпросът ми е-мога ли на своя глава да започна да го давам на детето,или трябва задължителна консултация с педиатър?

# 357
Та въпросът ми е-мога ли на своя глава да започна да го давам на детето,или трябва задължителна консултация с педиатър?
Можеш ами. Аз ако питам всеки доктор... всички бяха против яслите, против, това против онова... и накрая - кой виси 2 години в къщи и детето му е все болно, като му кихнат насреща? - ами аз.

Оф... на мен ми свършва сиропа, след 2 дена няма да има вече и трябва да търся някоя евтина аптека да го купя пак. Още не смея да приказвам много, но Гери я взех, по спешност, преди 2 дена от баба й, болна - с течащ нос, с променен глас, кихаща и кашляща... и с общи усилия на сиропа (ударна доза), сиропи за кашлица, Олинт в носа, Пулмекс - разтривки и компреси вечер (айде да не казвам с какво), ядене на ябълки, банани, череши от компот, краставици... днес е значително по-добре. Снощи спа със затворена уста, а днес се прокашля леко през 3-4 часа.
Това не е било, бе хора. Тя, ако не се тръшне докрай, загледана в една точка и не й ли дам антибиотик, нямаше оттърване от вируса й. Та имам подозрения, че сиропа я оттървава някакси..., но още не смея да се похваля, че е докрай излекувана... да не стане така, че утре да се тръшне наново и този път вече, ще трябва да си тръгваме по отъпкания път - доктори, рецепти... антибиотици - айде, здраво дете Confused.

# 358
  • София
Ню, дано я отмине. Като казваш, че ще търсиш евтина аптека, да нямаш впредвид, че е възможно да се намери в аптека по-евтино отколкото го предлагат от фирмата?
Аз смятам да почвам да давам Имуносъпорт-а, но купуването му ще го отложа до заплата.

# 359
Ами аз го купих от аптеки Гален за 36 лв., а в сайта им пише 44 лв. Мисля, че КАРЧЕВА беше писала, че в Люлин 6 намерила някаква аптека, в която струвал май 29 лв. newsm78, ама не съм на 100% сигурна де. Трябва да я питаме, ако вече не следи темата.

Общи условия

Активация на акаунт