Мнения за имуностимулаторите на ADLiquid™?

• 155 813
  • 669
  •   1
Отговори
# 465
Т@ня Струва ми се, че детето ти е мъничко, а взема доста високи дози. newsm78Аз давах на 8год. ми син 5 мл. дневно по позната схема- 20 взима, 20 почива.Не се учудвам, че толкова шишета ще са ти необходими. би трябвало да изпие най-много 2 бр.

pimpa В съдържанието на сиропа има витамини. Не знам дали е удачно да му даваш и Саностол, в който сащо се повтарят витамините. Предозирането със синтетично витамини не е добре. Посъветвай се с педиатъра отново, но според мен давай саностола в почивките. Аз лично така процедирам с моите деца. Все пак витамини си доставят и от храната, все още има зеленчуци и плодове.

# 466
b]Т@ня [/b] Струва ми се, че детето ти е мъничко, а взема доста високи дози. newsm78Аз давах на 8год. ми син 5 мл. дневно по позната схема- 20 взима, 20 почива.Не се учудвам, че толкова шишета ще са ти необходими. би трябвало да изпие най-много 2 бр.

paleto-схемата как е-20 дни се дава сироп,20 се почива и после пак ли 20 се дава,а по колко мл?
Явно всеки лекар си определя схема,но на мен ми се струва прекалено много 30/15/30-бати лекарката,че това са цели 60 дни прием на имуностимулатор,за дете на 2 годинки,пак ще говоря с нея да намалим ако не мл,то поне дните,защото варианта 20/20 ми се струва много по-добър.
За мен важното беше да видят съставките на сиропа и да кажат да го започнем ли,или да предпочетем друг с други съставки.

# 467
 Т@ня , схемата,  която аз следвам и  гледам ,че повечето майки така дават сиропа, е 20 дни взима лекарството, после 20 дни почива.  За детенце като твоето съм сигурна, че 5 мл на ден са му достатъчни. Ако е болничко, не знам как се действа, но аз твърдо не надвишавам тази дозировка. Въпреки, че моят малък син е вече на 8г и пие още детския сироп. Едно шише стига по тази схема за около два пъти по 20 дни взимане и остава малко за третия цикъл. Аз го давам до март месец, включително. Мисля, че два сиропа , или най-много три ще ти стигнат. Дано де си доволна, аз засега съм. Simple Smile

# 468
Т@ня , схемата,  която аз следвам и  гледам ,че повечето майки така дават сиропа, е 20 дни взима лекарството, после 20 дни почива.  За детенце като твоето съм сигурна, че 5 мл на ден са му достатъчни. Ако е болничко, не знам как се действа, но аз твърдо не надвишавам тази дозировка. Въпреки, че моят малък син е вече на 8г и пие още детския сироп. Едно шише стига по тази схема за около два пъти по 20 дни взимане и остава малко за третия цикъл. Аз го давам до март месец, включително. Мисля, че два сиропа , или най-много три ще ти стигнат. Дано де си доволна, аз засега съм. Simple Smile

paleto-последен въпрос,че нещо не ми стана ясно Embarassed-20 дни се взима сиропа,20 дни се почива,после 20 пак се взима,пак следва почивка и така до март месец,включително newsm78
Правилно ли съм разбрала?  bouquet
Ох,обърках се,ми то пролетният курс нали почва март,пък до тогава да давам,без прекъсване newsm78

# 469

paleto-последен въпрос,че нещо не ми стана ясно Embarassed-20 дни се взима сиропа,20 дни се почива,после 20 пак се взима,пак следва почивка и така до март месец,включително newsm78
Правилно ли съм разбрала?  bouquet
Ох,обърках се,ми то пролетният курс нали почва март,пък до тогава да давам,без прекъсване newsm78

От всичко изчетено до тук разбрах ( така и давам де) - 20 дни по 3 до 5 мл. дневно, после 20 дни почивка. След това още 20 дни се дава и това е. Следващия 2 х 20-дневен курс е на пролет чак. А не непрекъснато. 2 пъти по 20 дни само.

# 470
  • София
Майко мила , колко неща сте изписали. Моето мнение е ,че едни и същи  продукти в различните страни са с различни наименования(например прах за пране Рекс в България  е Томи в Унгария). Може би затова не сте открили информация .Реших и аз да се поразровя и открих ,че For Kids се продава в Украйна
с необходимите регистрационни документи,
а в тях се вижда , че производителя е "Innovative Natural P … quot; London , UK
Но щом Господарите са се заели всичко ще ни бъде ясно скоро. Това ще е реклама на продуктите и така ще станат популярни Simple Smile

Моите диваци пият от две седмици по 5 мл дневно For Kids по препоръка на педиатърката.

# 471
Майко мила , колко неща сте изписали. Моето мнение е ,че едни и същи  продукти в различните страни са с различни наименования(например прах за пране Рекс в България  е Томи в Унгария). Може би затова не сте открили информация .Реших и аз да се поразровя и открих ,че For Kids се продава в Украйна
с необходимите регистрационни документи,
а в тях се вижда , че производителя е "Innovative Natural P … quot; London , UK
Но щом Господарите са се заели всичко ще ни бъде ясно скоро. Това ще е реклама на продуктите и така ще станат популярни Simple Smile

Моите диваци пият от две седмици по 5 мл дневно For Kids по препоръка на педиатърката.

bouquet

# 472
  • Букурещ
Тединцето, разгледах линка, който си дала и много се зарадвах и успокоих до момента, в който видях в таблицата, че сиропът е за деца над 6 г. Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 19 окт 2007, 21:43 от Мериа

# 473
  • Чикаго / София
Ами, ние точно това сме писали, че сиропа се продава само в България и Украйна, но не и в други страни!

# 474
  • София
Ами, ние точно това сме писали, че сиропа се продава само в България и Украйна, но не и в други страни!
Идеята ми е, че сиропът може би го продават и в други страни под друго название.И ако загледате линковете които публикувах(http://www.luckyvitamin.com/innovative-natural-products.html) ще забележите, че в щатите продават:

Brain Booster, Anti-Oxydant , Detox и предполагам , че
е Female Active Complex
е Cardio Support
  e For Kids

http://www.houseofnutrition.com/innat.html
http://shopping.msn.com/results/health-wellness/bcatid4778/innov … -Natural-Products
http://www1.shopping.com/xDN-nutrition--innovative_natural_products
http://www.vnfnutrition.com/phpshop/index.php?page=shop/browse&a … =369&keyword=

Последна редакция: пт, 19 окт 2007, 22:52 от тединцето

# 475
  • Букурещ
Ще се повторя- в линка, който си дала, Фор Кидс е за деца над 6 г.. Само на мен ли ми се струва притеснително, че в Бг го предписват на деца над 1 г.

# 476
Ще се повторя- в линка, който си дала, Фор Кидс е за деца над 6 г.. Само на мен ли ми се струва притеснително, че в Бг го предписват на деца над 1 г.

Има още мнооооого лекарства, които са за деца в по-голяма възраст, но лекарите ги изписват, като ги даваме в много по-малки дози Peace Сигурна съм , че дозировката е различна. Пък и да бъркам - споко, 26-ти идва, ще видим какво са измислили......гледай ги и се успокой Peace

# 477
  • Букурещ
Има още мнооооого лекарства, които са за деца в по-голяма възраст, но лекарите ги изписват, като ги даваме в много по-малки дози Peace Сигурна съм , че дозировката е различна. Пък и да бъркам - споко, 26-ти идва, ще видим какво са измислили......гледай ги и се успокой Peace

Да де, само дето препоръчаната доза е същата! Виж в таблицата. Не споря, просто обръщам внимание.

# 478

Да де, само дето препоръчаната доза е същата! Виж в таблицата. Не споря, просто обръщам внимание.

Ами да, хубаво е да се обръща внимание на тези неща, само дето нищо неможем да направим нито аз, нито ти за момента. Единствено остава избора да даваш или да не даваш сиропа. Peace
Аз го давам. По до предаването ще е така.

# 479
  • В тъмната гора.
И защо "Господари на ефира" ще правят предаване за тази серия имуностимулираще сиропи, така и не разбрах?
Ако някой може да ме светне по въпроса. Аз пия имуно супорт по 15-20 мл. на ден, синът, който е почти на 8 го пие два пъти на ден по 5 мл. Ами бях болна и се чувствам добре сега, незнам колко точно той ми е помогнал, но не ми е навредел, а на сина ми определено помага.

Общи условия

Активация на акаунт