А въпросът е колко антибиотика ще изпият м/у първата и петата година, защото моята дъщеря за 8 месеца беше пила по 2 антибиотика месечно. Със сиропите не е така!

Точно теб очаквах да се включиш 
Точно теб очаквах да се включиш 
Обаче за мен лично това е заблуда. Няма такова нещо, спирам сиропа и край... това да не е нещо поддържащо жизнените функции. Аз съм лаик в таз област ама си обяснявам нещата така.. Човек, като не боледува често, е по-трудно поддатлив на болести. Имам предвид вирусчета и настинки. Когато спадне имунитета започва да боледува и колкото повече боледува хем създава имунитет, но организма започва да отслабва все повече. Със сиропите (не само на тази фирма) се подсилва така да се каже организма да се бори. С израстването той укрепва все повече и повече и не е необходимо да се пият такива неща. Аз примерно още не съм взела съпорта. Гледам, че се помотвам и накрая ще вземе детето да се тръшне и аз тепърва да купувам. Нищо чудно накрая да не го взема
Но тя пие тия продукти 3 години. Миналата година пи 1 шише съпорт и не е имала проблеми. Може би вече пораства, има и момента, че тя не е изнежена, защото живее на по-студено. Така че нека майките да знаят, че има много фактори едно дете да е здраво! Изнежените деца само като ги духне и се разболяват. Така мисля аз. 

Иначе на вкус е отврат
направо да повърнеш
Иначе на вкус е отврат
направо да повърнеш 
Аз така го пих и ми няма нищо. Нарочно си го позволих - всички тука пишем за него, пък никой не пише, че го е пробвал в/у себе си. Даваме го на децата, без да сме опитали влиянието му. Ако от това нещо дам 3 пъти на ден на детето ми - вече няма да се чудя ако е хиперактивно и например не заспива на време вечер. На мен ми действа като нещо повече от кафе
Или не пречи да ги приема заедно, пък после 20-те дни организма и да почива изцяло
Или пък да ги давам 2-та сиропа, но по половин от дозите им дневно ?Знам ли вече....? Помагайте ми при чуденката