Мнения за имуностимулаторите на ADLiquid™?

• 155 818
  • 669
  •   1
Отговори
# 435
  • Ланкър, планините Овнерог
При нас AD Liquid-a нямаше никакъв ефект. Миналата година синът ми изпи 2 шишета по схема - нищо. Боледуваше си. Не вярвам на вълшебни лекове

И при нас така. Но си е до организъм. Констанца например се повлия страхотно от Цитросепт и от Изопринозин. Пила е и Бронховаксом, но ефект=нула. Обаче племенника ми също го пие и за миналата година няма нито един ден пропуск в градината.

# 436
При нас AD Liquid-a нямаше никакъв ефект. Миналата година синът ми изпи 2 шишета по схема - нищо. Боледуваше си. Не вярвам на вълшебни лекове

И при нас така. Но си е до организъм. Констанца например се повлия страхотно от Цитросепт и от Изопринозин. Пила е и Бронховаксом, но ефект=нула. Обаче племенника ми също го пие и за миналата година няма нито един ден пропуск в градината.

Изопринозина как ви го изписаха да го пиете колко пъти в годината?

# 437
ЛорнаСинът ми пи преди два месеца изопринозим - 10 дни два пъти /сутрин и вечер/ по едно хапче и след това 30 дни само по едно сутрин - от този имуностимулатор съм доволна добре му повлия на детето

# 438
Имам един въпрос- останал ми е малко сироп  For kids, няма да ми стигне за 20 дни, а купих Immune Support. Дали мога да продължа курса с него след като ми свърши детския. Става въпрос за 8год. дете. Някой правил ли го е от вас? Сравних съставките в двата сиропа. В Immune Support витамините и минералите са повече и  с по-голям грамаж и изобщо съдържа повече продукти.

# 439
  • малкия йеросалим
днес купих сиропа.обаче на листовката пиши да се дава по 2.5- до 5 мл на ден за профилактика.аз дадох 2.5, но се чудя да не е малко Rolling Eyes

# 440
Не е истина изчетох цялата тема.
1. Бих посъветвала всички които не са сигурни в този имуностимулатор да се консултират с педиатър.  Аз реших, че ще взема от този сироп-фор кидс, но преди да го дам говорих с педиатъра. Отговора му беше, че в сиропа няма нищо вредно и да го давам 2 *2,5мл.
Изобщо за нещо за което имате съмнение се допитвайте до компетентни хора в тази област.
2. Не разбрах защо точно от септември трябва да се дава??? Никъде не го пише това???
Аз започнах от тази седмица, значи ли това че няма да има ефект???
3. Защо точно 20 дни да се дава после 20 да се почива? От къде тази схема??? Това е предписание на педиатър или?
4. Браво на Ирка!!! Изведнъж всички се разболяха и нямат възможност да застанат пред камера  newsm78
5. Също така дали някои е питал педиатъра какви са страничните ефекти ("трайни"), които могат да причинят този сироп?

Кати, напълно е възможно, когато спрете сиропа да започне да боледува. Това не е 100% сигурно, но е възможно. Това важи за всеки един имуностимулатор.

Педиатъра ни категорично отказа да ни предпише имуностимулатор (химия), единственото което ни посъветва е Коластра. За фор кидс си го питах аз.

# 441
  • In the jungle out there..
Репортажът в Господари на ефира ще се излъчи на 26.10 Peace

# 442

Peace  ПОЗДРАВЛЕНИЯ!  Peace

Какъв подарък за рожденият ми ден  Mr. Green

# 443
  • Букурещ
Изобщо за нещо за което имате съмнение се допитвайте до компетентни хора в тази област.

Благодаря за съвета, никога не бих се сетила сама! Crazy

# 444
Благодаря за съвета, никога не бих се сетила сама! Crazy

Имаше 1-2 майки, които се двоумят дали да дават фор кидс без лекарска консултация и получават отговор - ДАВАЙ!
Разбира се, че всеки си решава сам, но щом се чудят по-добре да си питат доктора, а не след дъжд качулка - да съжаляват!

Та отговора ти е безмислен!  Мисля, че темата е сериозна и не пиша за да се заяждам и да си губя времето и на мен не са ми ясни някои неща и затова изчетох цялата тема и си зададох въпросите.
Защо не може да се започне даването на сиропа през октомври, ноември или пролетта?

# 445
Аз също започнах да давам сиропа октомври-на 6 беше първият прием.Лекарката каза да го давам 30 дни по 5мл,2 пъти на ден,да правим 15 дни почивка и после отново 30 дни,така приключваме.

# 446
  • вече в прегръдките на любимия, и само там

smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

# 447
Ох....мами, вие до 26-ти ще давате ли сиропа?

# 448
  • In the jungle out there..
Ох....мами, вие до 26-ти ще давате ли сиропа?

newsm78 newsm78 newsm78

# 449
И аз ще гледам репортажа,на мен ми го препоръча хомеопатичен лекър като мн добър имуностимулатор,но се чудя дали да изчакам до 26.10.

Общи условия

Активация на акаунт