Мнения за имуностимулаторите на ADLiquid™?

• 155 818
  • 669
  •   1
Отговори
# 420
  • Чикаго / София
И още нещо.....възможно ли е да "привикне" към имуностимуланти. В смисъл сега да го давам, и да не се разболява а в момента в който го спра да започне пак да боледува. Възможно ли е? Не говоря за 20-те дена почивка. Говоря принципно - след година -две. Сега да се преборим някак с честото боледуване и после като стане на 4-5 години да престана да го давам, има ли вероятност да се започне пак. Нещо май се притесних от някои неща които изчетох по-назад в темата..... Какви може да са "последиците" от сиропа???

Ами, точно това никой не знае! Wink

# 421
И още нещо.....възможно ли е да "привикне" към имуностимуланти. В смисъл сега да го давам, и да не се разболява а в момента в който го спра да започне пак да боледува. Възможно ли е? Не говоря за 20-те дена почивка. Говоря принципно - след година -две. Сега да се преборим някак с честото боледуване и после като стане на 4-5 години да престана да го давам, има ли вероятност да се започне пак. Нещо май се притесних от някои неща които изчетох по-назад в темата..... Какви може да са "последиците" от сиропа???

Ами, точно това никой не знае! Wink

И какво да правя сега? Аз съм много стресната. Хем се зарадвах ,че може би съм намерила "чудото", хем ме хвана бъз. А ефект май наистина има!

# 422
А ефект май наистина има!
Еми щом "виждаш" ефект не се притеснявай и това е !!!  bouquet

# 423
  • Добрич
Момичета, от опит ви казвам. Без значение с имуностимулатори или без, децата така или иначе не боледуват много след 5 годинки. Wink

Последна редакция: пн, 08 окт 2007, 17:04 от anuschka

# 424
Между 5-тата и 20-тата година тимусната жлеза произвежда най -много клетки на имунната система и затова децата и младежите почти не боледуват. Има изключения разбира се,познавам деца(за съжаление едно от тях беше моята голяма дъщеря , която спря да боледува чак на 12 години и то след като започнах да и давам имуномодулатори) , които и след тази възраст продължават да боледуват bouquet

# 425
 С една дума, аз да продължа ли да си давам Фор Кидс-а или да се притеснявам от странични ефекти?

# 426
С една дума, аз да продължа ли да си давам Фор Кидс-а или да се притеснявам от странични ефекти?
Тези неща всеки сам ги решава. Никой неможе да поеме отговорност заради другите. Hug

# 427
моята дъщеря също като тръгна на ясла зачести боледуванията и все прави бронхити и на АБ.По препоръка на педиатъра започнахме ADLIQUID for kids но ми каза да давам докато е болна 3 пъти по 1мл а слез това 3 месеца по 1 мл на ден да не чета упътването.уверява ме че има ефект.дали да не завеша на моя отговорност и с по чести почивки

# 428

моята дъщеря също след  като тръгна на ясла зачести боледуванията и все прави бронхити и на АБ.По препоръка на педиатъра започнахме ADLIQUID for kids но ми каза да  давам докато е болна 3 пъти по 1мл а слез това 3 месеца по 1 мл на ден да не чета упътването.уверява ме че има ефект.дали да не завеша на моя отговорност и с по чести почивки.от 3 месеца й давам колактив но явно без ефект но продължавам от 2 докато привършим колактива.предполагам че са съвместими.?

# 429
Господарите работят ли по въпроса? Има ли новини?

# 430
Вчера ни го предписаха,лекарката каза че е най-доброто за деца под 2 години.

# 431
Много съжалявам, но стигнах до 6-та стр. и не намерих това кщоето търся.
Сега пие АБ - Клацид, мога ли да започна да му давам AD Liquid, по колко и след като приключим с АБ-то пак по колко.
Малко закъснях с даването на този сироп, но...никога не е късно.
Също така, доколкото разбирам се дава 20 дни, после 20 се почива и после пак 20?
Правилно ли съм разбрала?
Благодаря предварително  Hug

# 432
  • София
Много съжалявам, но стигнах до 6-та стр. и не намерих това кщоето търся.
Сега пие АБ - Клацид, мога ли да започна да му давам AD Liquid, по колко и след като приключим с АБ-то пак по колко.
Малко закъснях с даването на този сироп, но...никога не е късно.
Също така, доколкото разбирам се дава 20 дни, после 20 се почива и после пак 20?
Правилно ли съм разбрала?
Благодаря предварително  Hug

Аз давам по 5мл 20 дни, после 20 дни почивка. Когато беше болна миналата седмица, започнах да го давам малко преди да станат 20 дни почивка. Педиатърката ми казва когато е болна да и давам 7-10 мл.
Успех!Да оздравява бързо човечето Hug

# 433
kami_bami , благодаря ти за отговора  Hug

# 434
При нас AD Liquid-a нямаше никакъв ефект. Миналата година синът ми изпи 2 шишета по схема - нищо. Боледуваше си. Не вярвам на вълшебни лекове

Общи условия

Активация на акаунт