Мнения за имуностимулаторите на ADLiquid™?

• 155 813
  • 669
  •   1
Отговори
# 495
  • На края на вселената!
Добре че влязох да знам да гледам Господарите  Grinning

Моята е на 3г. и давам по 5мл вечер, 5 дни давам, 4 дни почива.  Така препоръча педито.

# 496
KATI_Z, изправарила си ме  Simple Smile

smile3534

P.S.  И аз се съмнявам да открият нещо "съмнително" но....ще гледаме и ще видим. Все пак  по-добре със съмнителен произход, отколкото със съмнителен състав Peace

# 497
Момичета,а от колко часа ще се излъчи предаването?

# 498
  • Чикаго / София
Господари на ефира го дават от 22.00 до 22.30ч.

Аз не знам до къде са стигнали нещата! Нямах време да им се обаждам да питам. Доколкото разбрах не са правили проверка на състава на сиропа, а в крайна сметка това беше най-важното. Ще видим за какво става дума довечера. Не възлагам големи надежди, но все пак е нещо, пред това само да си пишем празни приказки в темата.

До един извод стигнах за себе си - повече такива неща няма да давам на децата си! Peace

# 499
  • София
Господари на ефира го дават от 22.00 до 22.30ч.

Аз не знам до къде са стигнали нещата! Нямах време да им се обаждам да питам. Доколкото разбрах не са правили проверка на състава на сиропа, а в крайна сметка това беше най-важното. Ще видим за какво става дума довечера. Не възлагам големи надежди, но все пак е нещо, пред това само да си пишем празни приказки в темата.

До един извод стигнах за себе си - повече такива неща няма да давам на децата си! Peace

Ама аз отдавна ви се чудех за проверката на състава... Аз знам, че тия неща не са никак евтини. Не знам кой си е мислел, че изобщо може да се направи такова нещо  Wink

# 500
Момичета,гледахте ли Господарите?
Направо тръпки ме побиха #Cussing out #2gunfire #Cussing out

# 501
# 502
  • София
Бреееей, много кофти работа...  newsm78
Хубаво де, какво им е коствало да уведомят РИОКОЗ?!

# 503
И какво значи това аз пък не разбрах newsm78! Там жената каза че първо ще го проверят и ако не е годно ще го иземмат от аптеките а ние как ще проверим те какво са открили от проверката и дали да го давам на малкия и малката?

# 504
  • София
И какво значи това аз пък не разбрах newsm78! Там жената каза че първо ще го проверят и ако не е годно ще го иземмат от аптеките а ние как ще проверим те какво са открили от проверката и дали да го давам на малкия и малката?

Неее, не си разбрала... В БГ хранителните добавки са на уведомителен режим. Т.е. не минават контрол като лекарствата. Вносителят уведомява държавата, че внася даден продукт, който има еди какво си съдържание. Обаче тази наредба е обнародвана след като продуктите на АД Медсин са на БГ пазара. Значи имали са възможност да го продават до 2005 г., не помня началото или края на годината. Но е упомената дата до която може. После е трябвало да си уведомят РИОКОЗ по новата наредба. Очевидно те не са го направили! И сега би трябвало продуктите им да бъдат извзети от мрежата, защото дефакто се продават нелегално. Това е! Чудно ми е преди тази наредба дали са били по законния ред. Ееееей, най ме е яд когато някой се прави на тарикат. Какво им е пречело да си минат по реда?

# 505
Ваче, само за това ли става въпрос в репортажа? Някой ще разкаже ли подробно  Simple Smile

# 506
  • София
Ваче, само за това ли става въпрос в репортажа? Някой ще разкаже ли подробно  Simple Smile

Ами да. Значи Мавриков говорИ с една госпожа от РИОКОЗ. Тя каза, че няма при тях уведомление за сиропа. Писали са и на Мин. на здравеопазването. Те са им цитирали наредбата новата. Другото е в горния постинг синтезирано. Нищо за състава не се е повдигало като въпрос. Но за мен лично беше учудващо защо Господарите не са се срещнали с представител на фирмата. Никъде не беше споменято и че е репортаж с продължение, нито, че фирмата е отказала да говори с тях. Не знам.. всичко съм вярвала, че може да се случи в БГ ама да седи таз фирма на пазара без разрешително повече от 4 г. и конкуренцията да не се погрижи... освен всичко сиропа го има вече почти във всяка аптека. Те са си съвсем чинно описани в сайта им. Всички лекари дето го изписват.. ми никой ли не се е поинтересувал за регистрация. Също така за мен друго е странно. Практически всеки може да внася от всякъде. Аз наредбата я четох. Просто уведомяваш и даваш състава на продукта и отбелязваш, че не замества храненето. Това е! И при това положение, при тоя "лек" режим да не уведомят  newsm78 Чудно ми е много.  Също не се разбра преди обнародването на сегашната наредба дали са били легални.

Я кажи на теб от разстояние как ти се струва таз работа... Wink

# 507
Е, как така, няма да потърсят и някой от фирмата. Дано има продължение, защото нали из разните писма подканяха да се отиде на място, за да се запознаете с разрешителните им.

Какво да ти кажа иначе. За мен са си съмнителни още като тръгнах да търся инфо за партньорите им тук.
В Щатите сега върви скандал с детските сиропи за настинка и кашлица (имаше случаи на даване на свръхдоза  Rolling Eyes) Дори се обмисля да бъдат тотално спрени  от предлагане, защото нямат никакъв ефект поне до 6 г. възраст. Ще оставят в свободна продажба май само температуро-понижаващите.
А какво остава за имуностимулатори с неясен произход. Дано продължат да ровят случая.

# 508
  • София
Ами така... нямаше никой от фирмата. Господарите обикновено ако се откаже едната страна да говори го казват, а сега.. нищо! То е ясно, че ще идат и в РИОКОЗ. Всъщност те са институцията, но пък като се открие такъв гаф що не се иде и във фирмата. Ми може и грешка да има бре.. Чиновници разсеяни колкото искате. Я си представете, че имат разрешително хората, пък някой заспал чиновник не е довидял... Това на майтап, ама във всеки майтап има истина. Ако АД Медсин имат наистина уведомление би трябвало да го покажат или да се замотаят. Понеже Господарите обръщат внимание на тия случаи ми е чудно как не са отишли до фирмата да искат да видят разрешителното. Практически всеки би трябвало да може да го види.

Ти пишеш за сиропите за кашлица, за това че нямало ефект. Да му се невиди от тия сиропи има очеваден ефект  Rolling Eyes И най-малко съм очаквала такова развитие на нещата...
Аз мисля, че сега би било редно фирмата да ги потърси за изясняване. Щото техните продукти ще изтеглят от мрежата. Ще видим.

# 509
 #Cussing out Ще се побъркам! Забравих да гледам репортажа Confused.
И сега, какво? Ще даваме ли сиропа или не? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт