Мнения за имуностимулаторите на ADLiquid™?

• 155 813
  • 669
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
Ей сега изгледах репортажа в нетерата. Не казват нищо за състава. Госпожата от РИОКОЗ каза, че трябвало да се притесняваме, щом от фирмата не са си направили труда да подадат уведомление. Ама и тия, как може да допуснат такова нещо?

# 511
Оф Tired ако знаете, че с много хранителни добавки нещата стоят по същият начин и НЯМА в България лаборатория, където да се изследва състава им. Просто бизнеса с лекарствата вече е по-печеливш от този с наркотиците  Tired  Освен да започнем един по един продукт, който се внася да го носим в РИОКОЗ и да го спират пък дано вземат мерки. Повечето продукти за отслабване, китайски и зелени чайове,  и т.н и т.н ..... Според мен господарите нищо не са направили, и случая си остава неясен.

# 512
Ще оставят в свободна продажба май само температуро-понижаващите.

Четох някъде, че и те ще бъдат само с рецепта.

Много странно, че нямаше интервю с представител на фирмата. Обикновено в тези репортажи дават гледната точка на всички страни.

# 513
И какво сега. Аз нищо ново не научих, и май ще си давам сиропа. тия от предаването не свършиха нищо, а просто отбиха номера! Нито се срещнаха с представител на фирмата, нито са "ровили " достатъчно където и да е било. Тук ( да не се връщам назад), на предната страница една мама беше дала линк към някакъв сайт в сащ, където тези продукти са опоменати, сканирани документи някакви...разрешителни...сертификати и т.н. И въпроса беше едва ли не изяснен, само се чудехме що в БГ се дават по-големи дози. Дори сиропа беше под същото име , или същия състав но друго име. Това ако НЕ е вярно и е само прах в очите на хората, от предаването трябваше да си направят труда да го изровят и опровергаят или обратното. Изобщо.......разочарована съм от предаването. Очевидно майките са много доволни от сиропа и сега при опасност от изземване може и да има такива, които ще се запасят:) Другото което ме потресе е, че за хранителните добавки не се изисква анализ на състава........ужас! Значи това може и да не е имуностимулатор а някакъв антибиотик който е "кръстен: хранителна добавка именно, за да се избегнат всички процедури по анализ, разрешителни, уведомления и може би доста пари във вид на някакви такси за съответния продукт. Е това е много лошо! Всичко свързано по някакъв начин със здравето на човек трябва да бъде изследвано.
 Кажете сега вие какво ще правите? Аз май няма да го спра. Сина ми кара 2-ра хрема, без АБ. Нещо нетипично за него! обикновено сме с ангина. И...не че е много ама имаме 2 пълни седмици на радина. Не ми се мисли без сиропа какво ще е.

# 514
  • На края на вселената!
Господарите, казаха, че сега чакат да им пишат потребители в кои аптеки се продава сиропа, за да предадат инфото на РИОКОЗ. Това ме кара да мисля че ще има продължение на репортажа.
И аз продължавам да го давам, за сега

# 515
Аз спирам да го давам!Ще чакам развитие на темата.

# 516
Дано наистина да има продължение, защото на мен също ми се струва че този път Господарите много набързо претупаха нещата. Аз също следях темата, и реших да изчакам разследването, но  не останах доволна. И според мен трябваше да говорят с представител на фирмата. Засега съм решила да не го взимам.

# 517
  • Чикаго / София
Не знам защо няма интервю с фирмата?  Изобщо на мен репортажа ми се стори някак недовършен. Бяха съкратили половината от нещата които аз казах /което не е странно де, все пак трябва да се поберат в рамките на 10тина минути/, но все пак доста по-важни неща можеха да остават. Също така когато говорих с тях по телефона, ме попитаха за офиса на фирмата, и казаха, че ще ходят до там, защо не са отишли не знам? newsm78 А може би са отишли!

Още от самото начало те ми казаха, че ще дадат сигнал, но де факто нищо не може да се направи особено, такъв е Закона, все пак са ги хванали, че са без разрешително! Няма къде да се изследва съдържанието му, а и е безбожно скъпо.

Казаха, че преди време са правили репортаж за друг подобен сироп и, че в него имало йод! Rolling Eyes Изобщо са стигнали до извода накрая, че в тези сиропи може да има всичко, защото никой не ги контролира по никакъв начин! А това което пише като съдържание, е, хайде сега, всеки може да си напише всичко! Wink

На мен специално ми е съмнително вече всичко около сиропа, и както казах, вече такива добавки /не само от тази фирма/ на моите деца няма да давам! 

Дано да има продължение по темата, или отговор на фирмата. Все пак е ясно едно-този вид добавки не се контролират по никакъв начин. Уведомяваш, внасяш, но какво точно, никой не го интересува! Нещо което аз не бих пила, няма да го давам и на децата.

Всеки си решава за себе си! Все пак моите деца не са от постоянно болните, не пият антибиотик-след антибиотик. Разболяват се в рамките на нормалното. Бих им сега противогрипна ваксина, давам витамин Ц, и това ще им е! Антибиотиците поне са лицензирани и проверени!

# 518
  • София
Ей сега изгледах репортажа в нетерата. Не казват нищо за състава. Госпожата от РИОКОЗ каза, че трябвало да се притесняваме, щом от фирмата не са си направили труда да подадат уведомление. Ама и тия, как може да допуснат такова нещо?

Да ти кажа, аз пък не разбрах от какво точно да се притеснявам. Щом не са уведомили държавата трябва да се притеснят те, че ще им изтеглят продукта. Аз няма от какво да се притеснявам, защото
1. Каквото и да съдържа тоя сироп те УВЕДОМЯВАТ само. Демек какъвто състав напишат такъв... В тоя аспект аз мога да се притеснявам от всички хр. добавки, защото никой не изследва състава по закон.
2. Те хубаво цитираха наредбите, ама не стана ясно с какви документи е бил на пазара сиропа ПРЕДИ последната наредба, защото той се внася преди нея. Може да са си имали тогава документи...
3. От РИОКОЗ стават смешни защото тези продукти не се продават само в 5 аптеки. Цяла София ги продава, че и в провинцията има. Всяка аптека може да си ги поръча. РИОКОЗ какво прави?Седи и чака някой да ги сезира. Ми те не могат ли да се самосезират. Или само седят там по бюрата ден да мине, друг да дойде. И това го казвам за всички продукти на такъв режим  Wink

# 519
  • София
Господарите, казаха, че сега чакат да им пишат потребители в кои аптеки се продава сиропа, за да предадат инфото на РИОКОЗ. Това ме кара да мисля че ще има продължение на репортажа.
И аз продължавам да го давам, за сега

Е как в кои... във всички  Wink На мен много смешно ми стана специално това.. От фирмата си имат офис, имат си телефони, не се крият. Всеки може да си поръча сиропа. Не става дума за гараж някъде в София дето го знаят двама души. А РИОКОЗ вместо да си прави проверки по обектите се почесва да не кажа къде... newsm78 и иска хората да им предават инфо за аптеки  Laughing

Също ми е чудно тези, които се двуомите дали да го давате докато не се изяснят нещата какво изясняване чакате. Ако мислите, че ще разберете какво има в сиропа, това няма да стане. Най-вероятно АД Медсин ще си уведоми държавата по ред и толкоз. какво има в сиропа няма да разберете  Wink

П.С. Irka, много си симпатична на екран  Grinning

# 520
Според мен всичко пак опира до това кой ще финансира - фирмата вносител, за да се потулят нещата, или потребителите, за да се довърши разследването. Никой от добро сърце, няма да се захване с проблема, бъдете сигурни! Naughty

# 521
  • Чикаго / София

Също ми е чудно тези, които се двуомите дали да го давате докато не се изяснят нещата какво изясняване чакате. Ако мислите, че ще разберете какво има в сиропа, това няма да стане. Най-вероятно АД Медсин ще си уведоми държавата по ред и толкоз. какво има в сиропа няма да разберете  Wink

На същото мнение съм и аз!

П.С. Irka, много си симпатична на екран  Grinning

Аааа, Vache, аз и на живо съм си симпатична! Flutter Mr. Green майтапя се

# 522
  • София
Аааа, Vache, аз и на живо съм си симпатична! Flutter Mr. Green майтапя се

Сигурна съм! Ама сега само на екран те видях, та затова го написах така   bouquet

# 523
  • София
Според мен всичко пак опира до това кой ще финансира - фирмата вносител, за да се потулят нещата, или потребителите, за да се довърши разследването. Никой от добро сърце, няма да се захване с проблема, бъдете сигурни! Naughty

Ама какво да се финансира и какво да се потули. Лелеее, вие го превърнахте това в роман на Гришам Grinning Ми хората не са уведомили, ще си понесат санкциите каквито са там. Това не значи, обаче, че продуктите им не са хубави. Също думата "съмнителни", която беше употребена в репортажа не е на място според мен. Съмнителни за какво. За разрешително ли, за състав ли? И пак повтарям, при този режим в БГ не може да сме сигурни за състава на нито една хранителна добавка. Това е! Или човек не приема такива или се доверява на написаното и толкоз. За мен лично тази липса на уведомление не е кой знае какъв проблем. Разбирам да се изисква доказване на състава на продукта и фирмата да знае, че няма да мине сиропа им за БГ. А то какво! Няма мотив престъплението както се казва...  Wink
А това за анлизите химичните. Бе кой ще вземе да прави анализ на сиропите. Това никак не е проста работа. Доколкото аз съм чела едва ли е възможно сиропа да се разцъка на компоненти. По-скоро могат да направят анализ дали съдържа конкретно вещество. Искате да знаете дали има колоидно сребро. Давате за анализ и търсите КОНКРЕТНО нещо, а не ето ти сиропа, а сега ми го "разпадни" на вещества  Laughing

# 524
  • Варна
Ваче, просто написах какво е казала господжата. Недоумението ми беше насочено към фирмата, която при този лек режим не си е мръднала пръста. Това, че каквото искат, това могат да си напишат за съдържание го разбрах.  Grinning Те дори да бяха подали документите пак нямаше да се знае какво точно има в сиропа.
Аз няма да спра да го давам. Даже пратих мъжа ми днес да вземе още една опаковка. Не се е прибрал още и тел. му остана в къщи. Не знам дали не са го изтеглили вече.
Според мен Господарите направиха едно голямо НИЩО.

Общи условия

Активация на акаунт