Мнения за имуностимулаторите на ADLiquid™?

• 155 813
  • 669
  •   1
Отговори
# 540
  • София
hi-mama, сега няма колоидно сребро в детския, но когато аз съм взимала преди 1 сезон имаше. Явно са го махнали от тогава. И двете години когато аз го взимах имаше. Но мен лично това не ме е притеснявало, точно обратното! И Коларгол съм капала в носа на детето и то не едно шише  Wink

# 541
  • София
Дори и така да е те трябва да се защитят, ако всичко е наред!

Оооо, да! Несъмнено!!! Трябва да се чуе и тяхната дума, иначе репортажа на Господарите минава за гледна точка на едната страна. Учудващо за тях, защото мисля, че винаги са разкривали фактите обективно.

# 542
hi-mama, сега няма колоидно сребро в детския, но когато аз съм взимала преди 1 сезон имаше. Явно са го махнали от тогава. И двете години когато аз го взимах имаше. Но мен лично това не ме е притеснявало, точно обратното! И Коларгол съм капала в носа на детето и то не едно шише  Wink
[/quot
Това още един път  потвърждава факта, че има  промяна в състава.

# 543
  • София
Това още един път  потвърждава факта, че има  промяна в състава.

Ами ОК, има и хората са си променили листовката. Това проблем ли е? Нередно щеше да бъде ако има сребро, пък го няма в листовката  Grinning

Айде сега няма какво да спорим, факт е, че репортажа на Господарите изобщо не беше изчерпателен. Мое мнение!

# 544
  • Варна
Момичета, мен най-много ме озадачава мълчанието на фирмата вносител - след като се раздухаха доста вече нещата, редно беше те да си защитят продукта, най-малкото за да не им паднат продажбите. А те не го правят - или не им пука особено, или не могат да си защитят сиропа.  newsm78 Отговора им на е-мейла изпратен от името на мамите от форума - той беше твърде лаконичен и малко арогантен. Крайно време е някой от тази фирма да вземе ОТНОШЕНИЕ ПО ВЪПРОСА!

# 545
  • София
Момичета, мен най-много ме озадачава мълчанието на фирмата вносител - след като се раздухаха доста вече нещата, редно беше те да си защитят продукта, най-малкото за да не им паднат продажбите. А те не го правят - или не им пука особено, или не могат да си защитят сиропа.  newsm78 Отговора им на е-мейла изпратен от името на мамите от форума - той беше твърде лаконичен и малко арогантен. Крайно време е някой от тази фирма да вземе ОТНОШЕНИЕ ПО ВЪПРОСА!

Еее, чакай малко.. трябва да мине време. Как да се защитят. А, ако не са ги потърсили? Господарите обикновено ако да потърсили някой, а той се е скрил го казват. Сега ми се струва, че не са търсили становището на фирмата. Надявам се репортажа да е с продължение "Потърсиха ни от АД Медсин" или там както им е точното наименование. В противен случай не им прави чест (на фирмата)  Wink

# 546
Vache, аз давам сиропа отпреди година и половина - нямаше колоидно сребро доколкото си спомням Thinking, но за съжаление не пазя листовката... 

# 547
  • София
Vache, аз давам сиропа отпреди година и половина - нямаше колоидно сребро доколкото си спомням Thinking, но за съжаление не пазя листовката... 

Ааа, възможно е! То си има и от старата партида и от новата. Сега гледах в сайта им и няма колоидно сребро в състава. Ама аз взимам имун съпорта, та не съм много в час. Заради тази тема проверявах и видях, че не са го писали в сайта си.

# 548
  • София
Упс, неправилно съм прочела... Embarassed
Аз детския съм давала януари на 2005 г. и от септември до март на 2005/2006. После взимах имун съпорта. И в четирите сиропа имаше колоидно. После не съм взимала от него. Дори нашата докторка ми каза за среброто и това беше мотива й да се пие 20 дни и да се почива 20, защото то се натрупва в организма.

# 549
И аз гледах господари на ефира та да си изкажа и моето мнение. Според мен нямаше никакво разследване и какво направиха те питаха някаква госопжа дали има лиценз тука този сироп и адреса му в чужбина на който пък имало заведение за дюнери или тем подобни..... Абе това ми се видя голяма глупост, защото така и не стигнаха до фирмата, която го продава в България ама защо????????????? Не е ли по важно да се направи и един разговор със вносителя в България та той да каже как стоят нещата. Откакто научих за сиропа он Ню и Ваче дадох на Рали. Вече е изпила две шишета и съм се заридила с още едно. Откакто го пие антибиотик не е кусвала, започна да се храни много повече и вече изкара цял месец в яслата / а то това си е световен рекорд/ за мен май само това има значение. От къде идва тоя сироп не е ясно но да му се невиди ефекта е страхотен.
Та аз за себе си мисля да го давам.

# 550
  • Там където е семейството ми
Ми гледах репортажа,ама и да не бях го гледала все тая.
Нищо не доказаха, и аз лично нищо не разбрах.........
Продължавам да го давам и на двете си деца.Факт е,че синът ми от както тръгна на градина във началото на септември месец,до момента няма един пропуснат ден.Вече два месеца посещава детската градина без каквито и да е симптоми за разболяване,и без да е вкусвал АБ.
Във нашият град съвсем наскоро имаше някакъв вирус и  децата се изпотръшкаха със повръщане и високи Т.
Ами ние, както никога до сега, пропуснахме.
Във петък бях на родителска среща и госпожата на синът ми, в края на родителската среща,ме накара да стана  и да споделя какво давам на Боби,защото всички знаеха,за честите му боледувания.
Доволна съм и не мисля да го спирам.Съпругът ми и той пие в момента от сиропа, и на него му действа добре,предвид и неговите чести боледувания.

# 551
I nie iskame da si go kupim, no v Holandia ne znam ot kade?

# 552
Мили, майки! Смятам,че съществува проблем с този сироп.Най -лошото е ,че в крайна сметка може да съдържа абсолютно всичко,а ние не сме наясно какво е то.Аз също го давам на моето дете,но вече спрях от силно притеснение,че такъв тип продукти не е изследван за съдържание и не е уведомен РИОКОЗ.  Така е ,то и за другите хранителни добавки нищо не се знае(на други фирми),но все пак лъжлив адрес на опаковката говори ,че има нещо съмнително.ЗАЩО НЕ СА НАПИСАЛИ ИСТИНСКИЯ АДРЕС НА ФИРМАТА ПРОИЗВОДИТЕЛ.КАКВО КРИЯТ!!!!!!!!
    Аз мисля,че трябва да спрем да го купуваме,докато не излезе официално някой от фирмата вносител и не каже истината.Ако всички спрем да го купуваме ще ги предизвикаме да дадат информация,а ако не го направят значи не си срува да купуваме този сироп.
   ВСЕ ПАК НАШИТЕ ДЕЦА ГО ПИЯТ И ИСКАМЕ ИСТИНАТА.

# 553
I nie iskame da si go kupim, no v Holandia ne znam ot kade?
Еееее, само в България го имаааа..... Joy Joy Joy

# 554
Мили майки, днес звънях във фирмата вносител на AD Liquid-a, за да получа някакво обяснение за случилото се - говорих с една госпожа, която любезно ме покани в офиса на фирмата, за да видя всичките им разрешителни! Остави ме с впечатление, че цялата тази шумотевица е "поръчана" от конкуренцията!

Общи условия

Активация на акаунт