Красота отвътре: Суперхрани за сияйна кожа

• 1 952
  • 238
  •   2
Отговори
# 210
Варено яйце, авокадо и препечена филийка

# 211
  • София
Обожавам да стартирам деня си с вода с чия - засища ме, дава ми енергия и сила за успешен старт на деня.

# 212
Кисело мляко с плод и ядки или семена.

# 213
Бързо, полезно и лесно:
разбърквам кисело мляко или скир с протеин, чия, семена, ядки, може и сезонни плодове.

# 214
Обичам филийка пълнозърнест хляб с авокадо, котидж и домат. А, варени яйца обожавам!

# 215
Закусвам кисело мляко с банан и похапвам Хинап, избягвам сладкото.

# 216
  • София
За начало на деня хапвам кисело мляко с чия и банан + чашка кафенце! Simple Smile

# 217
  • София
Сутрин рано ходя на плуване в закрит басейн, когато няма никой. Обичам да закусвам овесени ядки и мюсли с ядково мляко, смлени орехи, канела и мед. Предпочитам винаги пълнозърнест хляб.

# 218
Любими са ми смути с банан и мляко и тост с авокадо.

# 219
  • някъде другаде
Закусвам скир с чия и плодове.

# 220
Любимият ми ритуал е да пия топла вода с лимон, преди кафе. Събужда повече от кафето.
А любимата ми закуска е овесени ядки с чия,мед, сусамов тахан и банан с кокосово мляко. Не знам колко са супер храни, но много обичам тази закуска 😃

# 221
Moят любим ритуал за деня започва още от предната вечер. Като си приготвям чиа пудинг. Fork And Knife
Споделям ви моята проста рецепта, която се състои в това да накисна чиата (около 3-4 ч.л.) в 500гр. кисело мляко (може и овесено, или кокосово мляко). Добавям си сезонни плодове (любими са ми малини, боровинки, червен касис, ябълки или ягоди). Flowers Strawberry Слагам още 1с.л. ленено или конопено семе, посладител (например агаве или кленов сироп, а който обича може да сложи мед). Слагам и натрошени орехи, така полезните мазнини се увеличават.
Рецептата търпи промени според вкуса на всеки! Nature Sparkles

# 222
  • някъде
Понякога сутрин си правя кисело мляко с чия, овесени ядки и някакъв плод.

# 223
Вода с витамин Ц + зелен чай с колаген - това ми е вместо закуска Simple Smile

# 224
Любимата ми закуска е лесна за приготвяне и съдържа много фибри. Съставките са: овесени ядки, кисело мляко, банан и бадеми. Друга вкусна и бърза закуска, която приготвям е филия пълнозърнест хляб с авокадо и яйце.

Общи условия

Активация на акаунт