ТВ предаването "Сделка или не"

• 11 423
  • 38
  •   1
Отговори
# 30
а ония от с. Мрамор игра ли в крайна сметка  Joy

# 31
да игра спечели май 10 000лева  Whistling

# 32
Всички ги избират на свободен принцип, с компютър, имам предвид "кибиците с кутиите". А иначе в самото предаване избират участника който ще играе по време на снимките, в смисъл, така както го дават, Румен изчаква компютъра да избере един от участниците, който е отговорил вярно на въпроса Simple Smile Питайте, доста инфо мога да ви дам  Blush

# 33
Питайте, доста инфо мога да ви дам  Blush

Румен знае ли ми вече телефона?

# 34
А, дрехите на участниците?!
К`во сменят по толкова колкото бр предавания се снимат ли?!

# 35
Аз съм се записала от 27,01 и до момента нищо. ooooh!А дали считат за актуални тези които пускат над 1 смс?Сега тук чета че трябва по.-често да пускам смс-и... newsm78

# 36
За дрехите не знам, но с прическите, как се справят? Аз ако изкарам там 12 предавания, на 10-тото вече ще приличам на "смукнал гущер лимонтузу". Правят ли им косите преди снимките?
И кво? Отиваш си там с целия гардероб в събота ли? Blush

# 37
Дума да няма... права е Лиса. Дори и аз подвих опашка пред нейния огнен плам към Румен. За да не се чувствам прекарана, сега зорко следя и не давам на никой друг да го пипне. Лиса стига. Crossing Arms
Joy

# 38
За дрехите не знам, но с прическите, как се справят? Аз ако изкарам там 12 предавания, на 10-тото вече ще приличам на "смукнал гущер лимонтузу". Правят ли им косите преди снимките?
И кво? Отиваш си там с целия гардероб в събота ли? Blush
Ами 1-2 предавания снимат с едни и същи дрехи, после се преобличат и така ама не трябва да карат повече от 5 предавания с едни дрехи, но не е задължително да си носиш целия гардероб, достатъчни са 3-4 различни комбинации от дрехи, костюми или нещо такова. А прическите сами си ги правят единствено ги гримират, ако на слагането на 2 тона фон дьо тен, пудра и руж му се вика гримиране....

Общи условия

Активация на акаунт