НОЕМВРИйските дечица с теменужки във ръчица

• 11 976
  • 274
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте  Hug
Моника ПАК е със сополи от снощи... Sad Е, немам нерви вече. Ще я водя при педи днес, дано гърлото не е зачервено отново. А планирах утре да сложим втория Инфанрикс, който трябваше да сложим преди 2 седмици, но тя беше болничка....Направо имам чувството, че се въртим в омагьосан кръг. Мисля вече да търся добър хомеопат или специалист УНГ...

# 91
Здравейте  Hug
Моника ПАК е със сополи от снощи... Sad Е, немам нерви вече. Ще я водя при педи днес, дано гърлото не е зачервено отново. А планирах утре да сложим втория Инфанрикс, който трябваше да сложим преди 2 седмици, но тя беше болничка....Направо имам чувството, че се въртим в омагьосан кръг. Мисля вече да търся добър хомеопат или специалист УНГ...

Нашата УНГ лекува и с хомеопатия и с обикновени лекарства. Когато каквото е необходимо. На Красно село се намира.

# 92
Здравейте, бамбини! Kissing Heart
Да се включа, докато Теди спинка и преди да сме излезли, че не се знае кога пак ще мога да пиша... Simple Smile

Аз вече заместих и следобедното хранене - давам каша или кисел. На младежът му се услажда, с особена охота похапва готовата оризовата каша с плодове на Алете и Нестле...Пробвах го и с детска кухня - яде я и смятам да го записвам. До 7-я месец ще му дават зеленчукови пюрета и кисели.
Иначе яде всякакви марки пюрета - Хип, Овко, Ам-ам, Ганчев...досега нищо не ми е отказал...замислям се даже дали скоро да не му въведа и месата newsm78

ZLATNA, аз точно тази снимка видях, но ми се сториха зелени очичките на Златина Crazy Теди все още е със синьо-сиви очи, а вече втори месец не го кърмя и силно се надявам да останат такива Praynig...нищо че всички ме питат чии очи е взел Grinning
karil, стискам палци да не е ушенцето, а временно неразположение или зъбки...пиши после какво е казал доки Praynig
Pam, дано и Моника бързо да се оправи Praynig

Слънчев ден, приятни разходки и много усмивки! lovekiss

# 93
  • Ботевград
Ами има как да се сменят очичките  Tired аз до 1 година съм била синеока с руса къдрава коса, въпреки че съм била хранена с хумани, а не съм била кърмена. Но след като съм навършила 1 годинка съм станала пъстроока с кестенява коса  newsm78

А ние с мъжът ми и двамата сме с тъмни очи, нас също ни разпитват Злати чии очи е взела, направо се дразня много  Thinking отговарям им - Природен феномен  Mr. Green

Карил и Пам, дано скоро се оправят мъниците  Praynig   bouquet кураж и здрави нерви на мамите  Hug
Софко, страхотно клипче, много свежарско  Heart Eyes
Мишенце цяла нощ сънувам не какво да е, а твоите козунаци  bowuu днес отивам да си купя от някъде 1 козунак и ще го изям целия, да знаеш, че после като пазя диети теб ще обвинявам  hahaha

# 94
ДОБРО УТРО маменца!ЧЕСТИТО НА ДНЕШНИТЕ МЕСЕЧИНКИ!  bouquet
ПАМ, вие па направо ...и мен много ме е яд за вашите сополи...Вземи секрет ..да видиш кво ще излезе.. Капи Виброцил. Д-р Слънчева ми беше казала че може. Аз вчера купих за Дани.
НИЕ сме на преглед УТРЕ, че днес Педито има много пациенти и може да се заразиме с некой вирус..Та стискайте палците за утре Mr. Green
Още да си споделя, че не ми е минала депресията за остриганата коса, направо сякаш виждам мъж в огледалото, ще се побъркам...Е,мъжа  hahahaне е чак толкова грозен..ама МЪЖ!!!
ДЕНИЧКА, кво ядете от плодовете? Имала ли си проблем с вкиснали на Ганчев newsm78 newsm78
ЗЛАТНА, мисля че очичките ще запазят цвета си, защото ето при Дани вече покафеняват..т.е пъстри са. Като на татко му. А имам приятелка, чието дете \едното е брюнетка\, а СИНА И Е абсолютно рус, ама бял, СЪС СИНИ ОЧИ, а тя и мъжа и са тъмни, и очи и коси #CrazyОбаче майка и т.е бабата е с ярко сини очи, и....то и бебето такова..НА тези които се чудят откъде се е пръкнала синеока, казвай че е с цветни лещи, за заблуда на противника Mr. Green Mr. Green

# 95
karil, досега не ми се е вкисвало пюре - ни на Ганчев, ни на някоя друга фирма Peace От плодовете на пюре Теди яде ябълка, тиква, кайсия, праскова, сини сливи, банан и разните му там асорти Crazy Зеленчукови пюрета - най-много му харесва картоф и морков, но похапва и другите комбинации..."Ам-ам" имат зеленчуково пюре с банани и зеленчуково пюре с ябълка - и тях много ги яде...в събота му давах "Различни зеленчуци" на Хип и тях си ги хапна с охота Grinning

Момичетаhelpuu Имаме си домашен любимец - бълха/и Sad...явно сме ги донесли от някой парк...снощи цяла нощ ме е хапала...слава Богу на Теди нищо му няма...днес сменях бельо, тупах, мих ламинат...Знаете ли някакъв препарат, който да е безвреден за хора?!? newsm78 Цялата съм в червени петна и имам чувството, че продължава да ме хапе гадината Tired

# 96
  • София
Времето наистина е гадничко и аз мисля да пропуснеме днес разходката.

Карил, Пам стискам палци бързо да се оправят малките  Praynig

А ние след такова стремително захранване за радост нямаме реакция. Ако имаше нали щеще да се появи досега newsm78 И сега се чудя как се процедира - днес пак ще му дам тиквата и колко време трябва да му я давам преди да му включа друго пюре. Ще ми се да му направя картофче, но незнам кога може т.е. като си изяде бурканчето с тиква на другия ден може ли да предложа картофче или трябва да чакам?

Момичета някоя от вас поръчвала ли си е нещо от електронните магазини. Искам да му поръчам от family-bg активна гимнастика с килимче, защото тази на стойка вечно я мести, запречва си краката на нея и постоянно я бута та затова?

# 97
Здравейте и от нас!  Simple Smile

В това хубаво време, а и като прибавя, че са почивни дни и татито е вкъщи, от миткане не ми остава време за форума  Embarassed

Цвети, благодаря за бързата реакция  Hug
МОНИ, в моята книга "Какво те чака през първата година на детето" пише, че е възможно да имат липса на апетит, когато им растат зъбките.Тогава се подували венчетата и ставали чувствителни и ги боли, като засмучат биберона и за това се дърпали с писък.Така че може и това да е  newsm78 А за захранването...не трябва да въвеждаш всеки ден нови неща, а трябва захранването с един плод или зеленчук да става поне за 3 дни, да не говорим, че по-добре е да е за 5.Така че продължи да увеличаваш по малко дозата на тиквата и след 2 дни му дай 3-4 лъжички картофче, на следващия ги увеличи и така.
Пам, дано бързо се оправите  Peace
Карил, и за вас се отнася скорошното оздравяване  Wink

То к'во да ви кажа...и ние сме със сополи, ама го отдавам на това, че ни никнат зъби  newsm78 А то горкото прави само едни мусита и се опитва да ги издуха душицата.И на моменти успява  Mr. Green

Теа изяжда 160 мл. мляко, а на обед 160 мл.пюре.

Аз вчера покарах малко картинг  Joy не бях карала от близо година и половина, нали бях бременна, после няма време.Много ми хареса  Mr. Green

Желая ви лек ден, а сега отивам да ви допрочета и ако се сетя нещо, което съм пропуснала пак ще пиша.

Целувки !   bouquet

# 98
мама МОНИ, не бързай с ново пюре, нека това го приема 4-5 дни ...мое мнение...
КАЖЕТЕ ЗА ПЮРЕТАТА С ЦАРЕВИЦА, да не се изрина от нея по бузите Дани???

# 99

За първи път чувам за такова?!? Embarassed Crazy

# 100
  • София

За първи път чувам за такова?!? Embarassed Crazy

Има едно такова на Нестле - царевица, морков и картоф. Но нямам представа дали от това се е изринал Дани. И мерси за бързите отговори. Продължавам с тиквата!

# 101
точно НА НЕСТЛЕ Е! картоф морков царевица, вкусно е хареса го но...знам ли..Имаше си преди това пъпки но да не са се увеличили от това ЗНАМ ЛИ newsm78 Sick Sick

# 102
  • София
Привет мамки!
Поизпуснала съм една, две темички, ама не съм си губила времето- вече съм шофьорска мамаааа! Взех си листовките с 2 наказателни точки, пуснаха ме  Joy на кормуването и сега остава да събера кураж да се кача в кола, на която липсват допълнителните педали на инструктура ooooh! Бебето в колата скоро няма да си кача, а и на вас мисля да се обаждам , преди да изляза да шофирам. да се пазите де, не за друго. Embarassed
Не съм писала и поради друга причина- Дана не под-лу-дя-вааааа Twisted Evil Не знам как се случи това кротко дете да го хванат бесовете, ама ей го- на ! Отказва да лежи, изключая моментите, когато спи. Крещи , проклетисва и блъска в мига, в който посмея да изчезна от погледа и, или имам неблагоразумието да оставя нищо да не се слуява около нея..Задоволява се евентуално със седене в столчето за кола и.....мирясва, когато засече телевизора Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Трябва да се измисли нещо ново, иначе гарантирам че ще изпуша  ! Вие как се справяте? Видях че софкобофко е метнала Дани вече в паяка да скача, ама ние още сме малки... Други идеи имате ли ?!
Много е готино бебочето ми малко- вече е съвсем "човешка"- хили се, закача се, бръмчи и се плези, ама много е уморително цялото внимание, което изисква. Не че съм очаквала да е лесно, ама когато единствената помощ, която получавам е единия час, в който татко и я гледа след работа, ми идва малко в повече. Tired Вие как издържате? Аз съм зарязала домакинската работа за сега , ама до кога така!? Не че ми пука особено, ама скоро ще се обесим в паежини, ако продължавам така hahaha
Целувки от нас, че и писна да блуска по клавиатурата и да ме редактира Joy

# 103
Мацки привет!  bouquet

Днес бяхме на преглед за черното дробче на Ангелчо и всичко е наред! Whistling
Казаха ни, че показателите са му малко завишени заради таласемията-нали наследи от мене бебчо анемията, гадост пълна, дето има една приказка, роди  се бебто и взе всичко лошо от роднините...ама какво да се прави гени... та разди анемията и заради панадола който съм му дала най-вероятно сле пентаксима заради Т...та така сега трябва да се диспансеризираме във втора градска при проф.Спасов и да ни водят на отчет там и ако нещо ни притеснява да се обръщаме към него.

Благодаря ви майчета че ни стискахте палци! Hug И за хубавите думи за бебчо, на мама гъбката Heart Eyes

При мене друга гадост, нали ми оперираха палеца, та сега като ми се обелиха разните там корички отдолу лъсна един конец, доктора не ми го е извадил и ужассссс, утре в 8 съм аз наред, абе направо ми омръзна от ходене по доктори, та сега едно шубе ме гони, не искам пак операция!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! #Crazy

Ей сега да не забравя да ви похваля всички за красивите айца и вкусни гигурна съм козунаци! БРАВО!

Цвети, честито нова работа! И бравос за колажа!
И аз след майчинството ще съм на нова живот и здраве, нали старата фалира... Twisted Evil

Софкобофко, много сладко пружинира Данни, това май на принципа на бънджи гащите? newsm78

Роня, направо още са ми пред очите сладките пиленца на перваза ти, страхотни са!

отивам да храня бебчо, и ние мааме гащи два дена по цял ден из паркове и градинки, даже в Света Троица срещнах две съученички от ПМГ-то в Бургас!!!!!!!!!!!!! направо невероятно живели сме на една крачка една от друга кой знае колко време...

Целувки от мене и до скоро! Peace

# 104
  • София
Привет на всички ноемврийски майчета и душички Hug

Карил, Пам - дано Дани и Моника бързо да оздравяват Peace

Габи, честит ти празник  bouquet А какъв празник всъщност имаш днес newsm78Mr. Green

Мони, аз въвеждам много бавно новите храни - поне на 5 дена.

Аз като се юрнах и накупих различни пюрета на различни марки - Хип, Ганчев, Хело, Бейби Вита. Та ще видим какво ще му хареса на юнака.
За царевица в пюре и аз не бях обърнала внимание. Явно е единичен случай.

Соня, аз съм за срещата в студентски град. Иначе колко време ти отнема да стигнеш до Младост?

Общи условия

Активация на акаунт