Аз отсъствах за малко, щото не си бяхме платили Интернета...
Не съм ви чела подробно, само хвърлих едно око, и ..се връщам да чета.
Аз вчера бях на родителска, ..похвалиха ми децата по немски, но по МАТЕМАТИКА, са доста зле ..\като мен\Имат една младичка госпожа, и направо ги е изпуснала, целия клас...Незнам кво ще правим..През това време, докато бях на срещата, едната кака пази Дани..А аз съм препускала като див кон ..с колата, за да пристигна навреме..Накрая влизам в класната стая, с 40 минути закъснение..
Никой не
повярва...
и си седнах...Дани реве все за нещо, мрънка...Бяхме на дерматолог заради пъпките и раничката\вече\ на ръката. Ходихме във ВМА. Д.р Боянова ни прегледа и каза, че си е чиста алергия, атопична кожа...Насложила се е и бактериална инфекция. ДАДЕ НИ Певизон за лицето и Фусикорт за ръката. След първото намазване нещата леко поутихнаха. Ще мажа 10 дни. Първите пет по два пъти дн, а в следващите пет дни по един път дневно. КАза ми да не давам цитруси, мъхести плодове, мляко...И ЧЕ ГЛУТЕНА нямал общо с атопичния дерматит. така че ..вика - глутен има във всичко, не може да избегнеш да го храниш с глутенова храна, ....Между другото докторката е мноооого красива, ...
егати чаровницата...така сме всички в тази болница, де..

ще се включа по-късно..
.