НОЕМВРИйските дечица с теменужки във ръчица

• 11 957
  • 274
  •   1
Отговори
# 225
  • у дома...
Bimba25, юни месец ще си бъда и аз в Пловдив така, че можем да си заформим там една форумска среща  Simple Smile А относно оризовото брашно и аз търся ама немога да намеря поне тук в Драгоман. Това нишесте, което се слага в киселите не съдържа ли глутен? newsm78

Нашата калпазанка от два дена се е отприщила да говори пак... Имаше един период в който пак си гукаше ама като че ли я мързеше и не беше много ентусиазирана. А сега...  #Crazy трети ден не спира!!! Само когато спи тогава е по-тиха, ама пак мрънкоти на сън. Има един мишок - трети ден му се кара и му пищи! Shocked Днес я водихме в ченгеджийницата в Сливница, че татето имаше работа, немога да ви опиша какво чудо беше - като си хареса едно борче, па го дърпа, па го гали, пя му... Мислех да мина с една шапка да обера парсата Whistling, но нейсе оставих го за друг път.

# 226
Ей ни и нас на 5 месеца  Laughing
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=116142&photo=90

Оризово брашно не е ли оризова каша всъщност? / безмлечна/
Аз мисля че е едно и също newsm78

# 227
За калциевият глюконат знам че се дава при недай си боже сериозна алергична реакция на организма.На нас ни бяха предписали Фенистил капки 2 пъти по 3 кап.Дават се два дни преди,по време на и два дни след ваксината.Нашите вече минаха безаварийно,което пожелавам на всички дребосъчковци.
Иначе от първият месец имаме в къщи ампула кал.глюк. по препоръка на педито за всеки случай. newsm10

# 228
Минавам само набързо, за да се отчета от консултацията - Колко слончето тежи, деца? Цели  7550 гр. и 63 см  ooooh!   Mr. Green

Оризовото брашно всъщност е смян ориз, каквато е безмлечната каша.  Peace

# 229
И на мене ми е тъжно за мене си, ама ставам- нема да се дере детето от глад я Wink
Чакаме челюстите с Ивиче Wink!!!

# 230
Здравейте, момичета! Цял ден на вън- много ни е гот Simple Smile

Мерелин, за събота не мога, но утре или в петък - дигам се от нас с бебата и сме в парка Заимов- така че казвай кога

И аз видях днес тази скъпарска количка, но не ми хареса- може да е функционална, но грозничка

Сия, и аз взимам от същата кухня, но от пункта на белмекен- много вкусничко готвят- даже ако съм леко гладна и ми иде да му изям манджата на РАн  Laughing

Мами, дайте телефона на тази аптека, която доставя до вкъщи- Неда за сега е без сополи, може би най- накрая ще успеем да сложим първата ДТК- аз обаче се спрях на тетраксим

# 231
  • на странно място ......
Ex днес страшно време голяма разходка направихме в Борисовата градина, с братовчеда Бобо, те с моята Диляна са астрални близнаци родени в един и същи ден, голяма забава ще пада по рожденните дни  newsm68

И аз искам тел. на аптеката с доставка до сега не бях чувала за нея  newsm78, явно съм пропуснала някоя темичка  Embarassed

Ето малко снимчици и от нас http://www.snimka.bg/album.php?album_id=116142&photo=91

Бяхме онзи ден на ортопед и се успокоих всичко си ни е на място, а този Драганов много готин доктор определено съм доволна от него!
masha ако ви трябва мама кариеристка мога да попитам една моя позната която не спря да ходи на работа а детенцето и е на 40дни вече и само за кариерата си говори  #Crazy, ама това е доста крайно според мен! Трябва да се търси златната среда да не се вманячаваш в детенцето си, но и да не прекаляваш с работата все пак от работа спомени няма  Joy
Лека ви нощ и да спинкат всички бебоци без събуждане  beer

Последна редакция: ср, 18 апр 2007, 22:24 от Sbruny

# 232
Мариянка, много готина Мина, тя има коса направо за плитки Simple Smile
Моят опит за реакция след ваксина - след втората по ЗК - никаква реакция, с хомеопатия разбира се - Thya (Туя) CH 30, вечерта преди ваксинирането 1*3 гранулки, и вечерта на ваксинирането пак 1*3 гранулки.
Маша, на нас ни предписаха Калциев глюконат заради обрив след бебешко олио - не пробрах, просто продължих пак със зехтин и обрива изчезна. НО педито каза, че само това може да ни предпише на тази възраст - 2 месеца.
А за разходките - във Варна времето не е както го дават по прогноза.. но ние сме навън. Айде утре среща (и Мина ще дойде, обещала е).

# 233
И аз бих се разходила до парка Заимов.

# 234
masha, кажи моля те по каква схема ви изписаха този глюконат, че и ние от първта Пентаксим нямахме реакция, но след втората Габи вдигна Т.

Габи тази вечер започна да кашля, чак да се дави и не можеше да изкашля нещо в гърлото. Кашля сигурно половин час, облякохме я и в спешния. Няма нищо на гърдичките и гърлото не е червено, но ни изписаха ВитС и калциев глюконат. 

Изабела, сигурно много се вълнуваш, че ще подпишете, а малката ви принцеса ще ви бъде шаферка Grinning.Изкарайте незабравими мигове Grinning Peace!

Благодаря ти  Hug Наистина ще е интересно Simple Smile И все забравям да ти кажа за мин. вода Водица  има я в Пикадили, но никъде другаде не съм я виждала. Помня, че твоя кум беше там ... нали така беше  newsm78

А за разходките - във Варна времето не е както го дават по прогноза.. но ние сме навън. Айде утре среща (и Мина ще дойде, обещала е).

Вени, за утре го дават да вали дъжд в нашия край  Sad

# 235
Да ви се похваля- Данни се осъзнава сексуално  Laughing!!!
Като му забърсвам пишока с мокра кърпичка, или като го подмивам на чешмата- ми се кикоти  Crazy... Е то братовчед му, дето ще стане на годинка след месец, сам се пипал и се смеел, така че не сме единствените явно  Laughing Laughing Laughing...

Не мисля, че ми се струва, ами направо си е така- денем малкия ми хитрушко изобщо не се сеща да яде... явно за него е нормално или е станало навик да иска да лапа от 1 до 7 сутринта  Mr. Green

Като се сетя какво исках да кажа, пак ще пиша!!!!  ooooh!

# 236
  • София
Привет момичета Hug
Тази сутрин си е направо студено.  cold Дано времето да се оправи.  Nature Partly Sunny

Приятно изкарване на срещащите се в Младост  cheers и утре ви чакам в нашия парк.   smile3558

Целувки на всички  Kissing Heart

# 237
Здравейте и от нас!

отдавна не съм писала, само чета ли, чета  Mr. Green
Моя сладур от няколко дни през нощта иска цица нон-стоп - спи, не спи цицата да е в устата, иначе рев. Незнам колко суче и колко не, ама аз съм  Tired Днес дори се радвам, че е хладно, та на обяд май ще спим заедно.

Утре дано сме добре да стигнем за срещичката  Peace

еее пак мрънка, хайде приятен ден на всички  Heart Eyes

# 238
   Хммммммм  Thinking! При такова време май не е много удачно да се срещаме  newsm78! Оххх, дано се оправи следобяд, че иначе срещата пропада  Sad! Ама и да пекне сленце, при този вятър ... newsm78! Еййййййй, един път да ми дойдете на крака до Мл.2 и то времето да се развали! Е, ако ви се идва до Младост - не пречи да ми дойдете на гости  Wink!
  Ние вчера с Мариянка си направихме една разходка из Гео Милев! Сигурно 1 час сме прекарали в Хиполенд-а, а после кърмихме бебоците долу на люлките в Скай Сити  Mr. Green! Благополучно стигнахме до Мариянка в 19:15, а аз до нас 1 час по-късно  Crazy! Добре, че татито направи вечерята, че аз бях гроги  Tired!
  Ети, мислех да дойда в събота на среща, но нашия тати ме изненада приятно, че с колегите решили да ходят на голф в Ихтиман със семействата! Ние жените и децата ще си направим пикник докато те връткат дупета със стик в ръка  Joy!
   Хехехе, Софко, аз на Бу като му мия пишата понякога му става голяма  Mr. Green, а Вили от малък обича да си играе с мъжкото си достойнство и сега понякога като се къпе или пишка и идва да ми показва каква голяма му била станала пишката и се кефи  Joy!
  Цалуфки от нас с Бу и ако някой реши в това лошо време да идва в Мл.2 - вратата ми е отворена за гости Hug!
П.С. Верче, забравих да ти кажа, че тези книжки в ХИТ са по 8 лева  Peace!

Последна редакция: чт, 19 апр 2007, 09:56 от benighted

# 239
Опалааааа...добрютро и от нас! Hug
И ние май днес ще си стоим вкъщи...голям вятър духа...свири, свири...Рени, не мога да си представя на 20-я етаж какво е, аз съм на 8-я и направо имам чувството, че ще ме отнесе... Crazy
Теди вчера се поокашляше, че го водих при доки...няма зачервено гърло, гърдичките са му чисти...само малко му хърка нослето...та доки каза Стеримар и Витамин С...ама младежът вече само като види флакона и започва да ме удря през ръцете...хич не обича да му чистя носа или да го забърсвам с кърпичка...
Sbruny, Диляна е станала голяма чаровница  4470 снимката на аватара ти е прекрасна coolcool
sofkobofko, на наш Теди едно от любимите му занимания е да се хваща за пишлето и после ръката в устата Crazy добре че напоследък вместо пишлето се хваща за краката Mr. Green

Хубав ден и дано времето се пооправи, че да се поразходим и днес! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт