Ивиче,стискаме палци за предаването,настройваме радиото на Дарик и ако има участие на слушатели-разчитай на нашата подкрепа
Аз,с удоволствие бих стояла вкъщи да си гледам детето поне докато го дам на ясла,но се опасявам,че само с 1 заплата трудно ще се справим,пък и работата ми е такава,че не става да я върша у дома Карил,изцяло те подкрепям в мнението ти относно напразните,понякога,опасения и тревоги за развитието на децата-аз и затова не се срещам с много майки в парка,защото,ако случайно начинът ми на отглеждане на детето не съвпада с техния.....ела гледай как ме сочат с пръст и заклеймяват като немарлива майка
И София още не се обръща,и не ми прави впечатление,честно казано;освен това,все още не умее да си държи главата изправена,когато я сложа по корем/за това моята свекърва изпада в тих ужас,че видиш ли,детето изостава от връстниците си Bubalinka,откакто захраних София,вече ака по 2-3 пъти на ден
Ние сме все още само на зеленчукови пюрета,и все още не съм изместила обедното хранене.Другата седмица,като навърши 5 месеца,ще започна и с плодовите,и се чудя как да й ги давам-веднъж предиобяд,или следобяд,или половината предиобяд,другата половина-следобяд
Мисля през целия следващ месец да я караме само на плодови и зеленчукови пюрета,след като навърши 6 месеца-ще въведа кашата и месото.Гадамер,какви пюренца хапва Ема?
Въпреки мрачното време навън,мисля да изведа Софи на разходка

Хубав ден на всички

ще го водя при доки да му погледне гърлото...а иначе е жизнен, похапва и спинка спокойно