НОЕМВРИйските дечица с теменужки във ръчица

• 11 991
  • 274
  •   1
Отговори
# 210
  Здравейте отново Hug
  Ивиче,стискаме палци за предаването,настройваме радиото на Дарик и ако има участие на слушатели-разчитай на нашата подкрепа Peace HugАз,с удоволствие бих стояла вкъщи да си гледам детето поне докато го дам на ясла,но  се опасявам,че само с 1 заплата трудно ще се справим,пък и работата ми е такава,че не става да я върша у дома Confused
   Карил,изцяло те подкрепям в мнението ти относно напразните,понякога,опасения и тревоги за развитието на децата-аз и затова не се срещам с много майки в парка,защото,ако случайно начинът ми на отглеждане на детето не съвпада с техния.....ела гледай как ме сочат с пръст и заклеймяват като немарлива майка Crossing ArmsИ София още не се обръща,и не ми прави впечатление,честно казано;освен това,все още не умее да си държи главата изправена,когато я сложа по корем/за това моята свекърва изпада в тих ужас,че видиш ли,детето изостава от връстниците си Laughing,и все ми натяква,че аз не я слагам достатъчно често и затова е на това "дередже"/.
   Bubalinka,откакто захраних София,вече ака по 2-3 пъти на ден CrazyНие сме все още само на зеленчукови пюрета,и все още не съм изместила обедното хранене.Другата седмица,като навърши 5 месеца,ще започна и с плодовите,и се чудя как да й ги давам-веднъж предиобяд,или следобяд,или половината предиобяд,другата половина-следобяд newsm78Мисля през целия следващ месец да я караме само на плодови и зеленчукови пюрета,след като навърши 6 месеца-ще въведа кашата и месото.
   Гадамер,какви пюренца хапва Ема?
   Въпреки мрачното време навън,мисля да изведа Софи на разходка Thinking
   Хубав ден на всички  bouquet

# 211
  • София
Меги, пробвай на аптека "Цито" - 953 33 54.
Целувки! Heart Eyes

Имат! Мерси Гери!!!

# 212
лъвицата, явно си видяла, че твоята сладурка все пак е в колажа и си редактирала поста си.
 Hug айде стига с тия мисли за пренебрежение и т.н.

# 213
  Забравих още от вчера да отбележа:
  Цвети,моята София я има на две места в колажа Grinning

# 214
лъвицата, явно си видяла, че твоята сладурка все пак е в колажа и си редактирала поста си.
 Hug айде стига с тия мисли за пренебрежение и т.н.
newsm78

Ох, Теди нещо ми се окашля и му хърка нослето Tired ще го водя при доки да му погледне гърлото...а иначе е жизнен, похапва и спинка спокойно newsm78 Дано не съм го простудила вчера Praynig

iviche, с теб сме! newsm18
Габи, аз плодовите пюрета ги давам половината сутрин, другата половина следобед Peace
Dr.Jend, мисля, че по-голямата част от мамите (не съм сигурна за всичките) имат лентички в подписа си! Simple Smile

# 215
Здравейте  Hug

Виждам, че някои се притесняват за НЕобръщането на бебчетата. Имам едни упражнения за децата в различна възраст и там пише, че на 5-месечните бебчета трябва да помагаме в обръщането, но само с крачетата. На 4 месеца помощта беше - срещуположната ръка и краче. Така, че СПОКО, дечицата ни се развиват съвсем нормално  Wink

Аз търся хубава шаферска рокличка на Габи, тъй като ще ни бъде шаферка на подписването  Mr. Green Но вече навсякъде са извадили летни и без ръкавки, а времето не е съвсем топло. Чудя се, тя си има едно много сладко костюмче с горничка и панталонки, дали да не я облека в него ...  newsm78 хе-хе, сега се замислих, много се вълнувам, че ще узаконим връзката си с татито, който мнооого си обичам, но всъщност няма да имам търпение да си я гушна след това. Тези деца, какво направиха с нас само за 5 месеца  Grinning

И аз ще гелдам да се навъртам утре към 12:30 около радиото  Simple Smile Ивиче, не се и съмнявам, че ще защитиш тезата достойно  Peace

# 216
Инсталирах си някакъв плъг ин, за да слушам Ивиче утре онлайн Simple Smile само трябва да стана в 5 сутринта, което както се сещате не ми е никакъв проблем Simple Smile)))

Ние тук рязахме 3 броя дъбови дървета около къщата, сега клоните и стъблата още са отпред и както един съсед каза- приличаме на военно укрепление... Дано ги разкараме днес- утре, че е страшно  Mr. Green

# 217
деничка по повод чуденката
лъвицата беше писала, че не вижда снимката на дъщеричката си в колажа. аз бях сигурна, че цвети няма да е пропуснала и проверих и докато сваря да пиша, мамата си беше редактирала поста. та това е
радвам се, че вече всичко е изяснено

# 218
момичета някоя от вас да ползва разтвор за стерилизиране,че аз тук това ползвам и се чудя има ли в БГ и от къде се купува  newsm78

благодаря ви  Hug

браво на фъстъчето за изпита  Hug  bouquet Heart Eyes

# 219
момичета някоя от вас да ползва разтвор за стерилизиране,че аз тук това ползвам и се чудя има ли в БГ и от къде се купува  newsm78

благодаря ви  Hug

Имаш предвид студена стерилизация ли? /т.е. химическа/ На лекциите на "9 месеца" ни раздадоха някакви такива таблетки - все още я имам, не съм я ползвала - така че, ако е това - има  Grinning.

# 220
  • София

благодаря ви  Hug

Да, аз съм ползвала на Чико. струва около 8 лв. И я има на няколко места в Пловдив - в Хиполенд и в Детската борса "Вис Виталис"

# 221
Внимание!!!Момичета, не можаха да намерят мацка, която да не иска да се занимава с деца и да гони кариера и утре темата на предаването ще е нещо за вечната любов....Извинявайте, но я отлагаме за следващата седмица, за да успеят да намерят мадама с противоположна на тезата на Ивиче. Ще ви кажа деня допълнително, но който може да слуша това предаване по принцип, да слуша - винаги е в 12.30. И се получава нещо като радиосблъсък - и със слушателски обаждания.   Peace
Фъстъчка, видях, че си намерила аптека. Къде се намира за всеки случай? И колко струва пентаксимът там? Иначе аз пак съм загубила телефона на аптеката на Търговска лига, откъдето ги доставят по домовете, но ако кликнеш на страницата на лигата, се появява един телефон и там ще питаш. На мене ми предстои в понеделник да слагам третия пентаксим, та още не съм се разтърсила. Последния път, миналия месец и в Търговска лига нямаше. Купих ваксината от една аптека на "Дондуков" и струваше 59 лв. и стотинки. Но не знам дали сега има и там. Я кажете, тези мами, на които са предписали калциев глюконат антиалергично и превантивно, дадохте ли им на бебоците, че аз се чудя и съм с резерви?!newsm78

# 222
  • София, Дианабад
Здравейте  Grinning
От разходки нямам време да пиша, но драсвам няколко реда да ви кажа, че утре ще сме в Младост, ако не вали.

Маша, "Челюсти" го слушам всеки ден, защото тогава похапва мъника, а и той го слуша с удоволствие и повечето от темите са ми интересни и актуални... А на "Дарик" само бебешката кампания не мога да им разбера, но това е друга тема  Simple Smile
Относно калциевият глюконат - ДА Борис пи 10 дена - всъщност силно казано 10, по-скоро 8, че пропуснах няколко пъти. Дадох, нямаше реакции, не знам обаче имаше ли смисъл. Може да е бил полезен. Довери се на интуицията си.  Grinning
Отивам да видя "пискащия" бебок...
Приятна вечер  Simple Smile

# 223
Тъкмо сега се чух с водещата на "Челюсти" и й казах колко слушатели са загрели за предаването й. Тя твърдо обеща, че ще направи темата другата седмица. Съвестно ми е само за Софкобофко - не ставай в 5, чуваш ли, освен, ако не те събудят с рев!!!!
Дари, хич не ми се дава тоя калциев глюконат, още по-малко пък в деня на ваксинацията - да се омесят разните му там химии.... От друга страна педито го предписа, защото този път, на третия прием, очаква най-силна алергична реакция. Първия път на Михаил му нямаше нищо - 37,3 вдигна, втория път 38 и беше по-омърлушен и сега щяло да бъде най-тежко. Педито го каза и ми обясни, че се натрупвал алергенът. Така че още не съм решила какво да правя... Бърди беше писал май нещо срещу калциевия глюконат, знам ли....#Crazy #Crazy #Crazy

# 224
  • София - Дианабад
Меги, радвам се, че си намерила Пентаксим.
Маша, аптеката се намира на Руски паметник.
Бимба, в България има и таблетки, и течен разтвор за студена стерилизация. Лично аз съм ги виждала в "Ремедиум", но предполагам, че ги има и по другите аптеки. То какво ли няма вече. Wink
Изабела, сигурно много се вълнуваш, че ще подпишете, а малката ви принцеса ще ви бъде шаферка Grinning.Изкарайте незабравими мигове Grinning Peace!
На консултацията днес ни измериха 6,320 кг и 62 см. Този път сложихме от ваксините по ЗК, а следващият път ще сложим и Акт хиб, за да завършим цикъла. От неделя-понеделник ни казаха да започнем със зеленчуковите пюрета, мисля пръв да е картофа. Така и така мисля да отида във вторник на лекцията за захранването и да си записвам най-най внимателно. Тъкмо ще питам, ако изникнат въпроси.
 Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт